Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

κααααλά, που να φανταστώ τι δημιουργίες είχες κατά νου..

ΑΞΙΟΣ ! (ο τόνος στο Α) γιατί μετά θα μας πάρει το ποτάμι.

:ernaehrung004:

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Μπράβο Κώστα πανέμορφο τό ρολόι.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Το τελευταιο πονημα μου. Επειδη δεν βρηκα ξυλεια χρησιμοποιησα hdf 6mm και plywood για τη βαση. Οποτε το εβαψα ως εναλλακτικη εμφανιση απο τα προηγουμενα. Νομιζω του ταιριαξε μια χαρα! Να προσθεσω οτι με παιδεψε πολυ το κοψιμο με τη κορδελα της ζμπροξων. Απο τη μια βλαστημουσα και απο την αλλη υμνουσα εσας με τις σεγες παγκου που φτιαχνεταιντα αριστουργηματα! Χαρα στο κουραγιο σας και την υπομονη σας. Για τριψιμο δεν το συζηταω. Μονο τις μεγαλες επιφανειες αν και αυτο τζαμπα πηγε λογω της βαφης.
Βελατουρα νερου για ασταρωμα, ακρυλικο λευκο με το πινελακι και μετα διαφανο βερνικι σε σπρευ.

To βιάστηκες μάστορα !

Το .....hdf μόνο στην Β. Ελλάδα βγαίνει ? !

Αααα,πολύ όμορφο Νεκτάριε!Πολύ χειμωνιάτικο!

Διαφορετικο!
To βιάστηκες μάστορα !

Το .....hdf μόνο στην Β. Ελλάδα βγαίνει ? !
Σε τρεις δοσεις το εκοψα. Μου ξεφυγε δεν λεω, αλλα δεν εχω υπομονη. Ηθελα να το τελειωσω.
Το hdf φυτρωνει μονο στα τσιπλάικα του Παγγαιου :music-smiley-005:

Πανέμορφο το ρολοι Κώστα μπράβο μάστορα μου.

Διαφορετικο!

Σε τρεις δοσεις το εκοψα. Μου ξεφυγε δεν λεω, αλλα δεν εχω υπομονη. Ηθελα να το τελειωσω.
Το hdf φυτρωνει μονο στα τσιπλάικα του Παγγαιου :music-smiley-005:

Ξεκίνησε το δεύτερο σιγά σιγά.

Ωραίο είναι ρε. Μην ακούς τους μεταμπακιδες που τα χουν όλα εύκολα.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Στο βάψιμο τα έκανε κ@κα.

Ίσως να φταίει το ειδικό ξύλο της περιοχής του!

Κάτι πρέπει να κάνουμε με τα templates.
Πρέπει να τα ανεβάζουμε κάπου σε κάποιο Dropbox γιατι χάνεται η μπαλα

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Στο βάψιμο τα έκανε κ@κα.

Ίσως να φταίει το ειδικό ξύλο της περιοχής του!

Τοσο ξερς τοσο λες...
Ειναι γυαλιστερο αναγλυφο βαψιμο.
Συνδυαζει την αναγλυφη υφη του ακρυλικου με πινελο, με το γυαλιστερο βερνικι σε σπρευ. Τεχνοτροπια λεμε!
ΥΣ. Οι σταγονες που φαινονται ειναι νερο, περασε απο καταιγιδα για να βρεθει στο φωτογραφιο. Μετα το προσεξα.

Πολύ καλό Νεκταριε

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Τα παπάκια τι τα κάνουμε ?

Ψητά (λαδάκι μόνο) λόγω της όμορφης οξυάς?
ή στο φούρνο με πατάτες (κίτρινα κλπ) όπως φαίνονται αριστερά ?
Ιδού η απορία !

Αν ειναι για την μικρη "πριγκιπισα σου", μονο χρωμα. Τωρα αν ειναι για σενα αστα στο φυσικο τους, αλλα συμβουλεψου και εναν ειδικο, γιατι παπακια σε αυτην την ηλικια..........χα, χα, χα, χα, χα.
Σωραίoς (και ουχι Σερραίος), "σε πάω (Χριστοδουλος).

Τωρα για το ρολοι ενω μου αρεσει, κατι δεν μου κολλαει οπτικα που δεν μπορω να καταλαβω τι.

Το τελευταιο πονημα μου. Επειδη δεν βρηκα ξυλεια χρησιμοποιησα hdf 6mm και plywood για τη βαση. Οποτε το εβαψα ως εναλλακτικη εμφανιση απο τα προηγουμενα. Νομιζω του ταιριαξε μια χαρα! Να προσθεσω οτι με παιδεψε πολυ το κοψιμο με τη κορδελα της ζμπροξων. Απο τη μια βλαστημουσα και απο την αλλη υμνουσα εσας με τις σεγες παγκου που φτιαχνεταιντα αριστουργηματα! Χαρα στο κουραγιο σας και την υπομονη σας. Για τριψιμο δεν το συζηταω. Μονο τις μεγαλες επιφανειες αν και αυτο τζαμπα πηγε λογω της βαφης.
Βελατουρα νερου για ασταρωμα, ακρυλικο λευκο με το πινελακι και μετα διαφανο βερνικι σε σπρευ.

Διαβαζω αυτο και σκεφτoμαι.....................Κοιτα ποιος μιλαει για "Αρκτική".
Εγω ο φτωχος για ενα εμποτισμου (Χ2) και ενα επικαλυψης σκαφών (μπορει Χ2) μιλλησα.
Ψηνεσαι για σεγα;

Καλημέρα ..........
Small Christmas Tree

Πρωινή κατασκευή; Δεν παίζεσαι.-bye-

Πρωινή κατασκευή; Δεν παίζεσαι.-bye-

Χθεσινή. Σήμερα έχει Τρίκαλα Κορινθίας - Λίμνη Δόξα............