Σήμερα τελείωσα το shadow box (δύο ίδια) του Ramsey - μου βγάλανε την ψυχή αλλά βγήκαν καλούτσικα. Το κόντρα πλακέ για το κυρίως θέμα είναι λεύκα 6 χιλιοστά, επειδή είχα βολικά ρετάλια από προηγούμενο πρότζεκτ, γιαυτό και τα μεγάλα φαγώματα στο μπροστινό δέντρο. Με το φλας βέβαια τονίζονται περισσότερο οι ατέλειες απ' ότι φαίνονται με γυμνό μάτι. Σε κάθε περίπτωση, το υλικό αυτό είναι τελείως ακατάλληλο για τέτοιου είδους δουλειές. Καλές γιορτές σε όλους.
Α, και τα ελάφια (επίσης δύο ίδια) που τελείωσαν κάμποσες εβδομάδες πριν. Αυτά έγιναν από τα τελευταία μου ρετάλια κ/π σημύδα 6mm και ίσα-ίσα που έφτασαν.

Για την Δεσποινα, κοιτα μην σε βολευει καποια λυση οπως αυτη που φτιαχνει η April στο παρακατω βιντεο, σε πιο μικρο μεγεθος βεβαια.
Παμε στα δικα μου τωρα.
Ξερω οτι ειναι ιεροσυλια η "χειροτεχνια" μου να αναρτηθει εδω που εχουν "μπει" κατασκευες κομψοτεχνηματα,
αλλα ειπαμε, "χαζο παιδι, χαρα γεματο".
Κοψιμο με το καινουργιο μου αποκτημα, την σεγα χειρος stanley, το γνωστο κοντρα πλακε (απο τον ταρανδο) απο παλια διαχωριστικα ραφιων, αγνωστου ταυτοτητας και κακης ποιοτητας.
View attachment 147438
Κολλημα αντιστροφη εγχρωμη εκτυπωση laser με κολλα ντεκουπαζ, και μετα μια ημερα, μουλιασμα και τριψιμο με το δακτυλο να φυγει το χαρτι.
View attachment 147439
Εδω να πω επειδη εκανα πειραμα με inkjet πρωτα, και μετα αναγκαστηκα να το σβησω-τριψω παλι, αλλα και λογω της ποιοτητας του ξυλου, ειχα μερικα σημεια που δεν επιασε καλα η κολλα και η εκτυπωση, οποτε αναγκαστικα να τα 'μπαλωσω" με βαψιματακι.
Μετα επειδη αυτο ειναι για τζαμι, καθως ο ταρανδος εχει ανεβασει τα ποδια και το κεφαλι του στο τελαρο του παραθυρου για να δει μεσα, εφτιαξα ενα κυβακι απο ξυλο που κολλησα στην πισω μερια.
Το τρυπησα με τετοιο τροπο ωστε να προσαρμοσω μια βεντουζα για στολιδια απο το Jumbo, αλλα και για να δωσω την αποσταση απο το τζαμι.
View attachment 147440
View attachment 147441
Και εδω περιπου ετσι θα δειχνει το τελικο αποτελεσμα, καθως εχει περαστει μονο ενα χερι διαφανο γυαλιστερο βερνικι επικαλυψης η μπροστα επιφανεια, και θα πρεπει να τριφτουν τα "σοκορα" και να βαφτουν μαυρα, καθως και να "αποχαρτιστει" η πρωτη στρωση του βερνικιου μπροστα, για να περαστει ολο 2 χερια βερνικι.
View attachment 147442
Γιατι το πρωτο χερι θα το "παρω" ελαφρα με το ντουκοχαρτο να ερθει λειο τελειως.Πολυ ωραιο και συμπαθητικο, σου μοιαζει...
Αλλα γιατι δυο χερια βερνικι?
:slapface:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.