Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Μ´ έστειλες αδιάβαστο λέμε!!!!!!!!!

"Αποκονίωση ξυλότορνου". :grinning-smiley-043. :grinning-smiley-043. :grinning-smiley-043

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Κωστα τι διαστασεις εχουν τα ετοιμα που περνεις (ξυλα, κτλ.);

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Κατασκευή μικρής βάσης για τα στυλό από ταπεινή ελίτσα.

Γυάλισμα με νερό & ψιλά γυαλοχαρτάκια.

Τα υπόλοιπα στυλό έχουν ήδη φύγει για δωράκια.

Κατασκευή μικρής βάσης για τα στυλό από ταπεινή ελίτσα.

Γυάλισμα με νερό & ψιλά γυαλοχαρτάκια.

Τα υπόλοιπα στυλό έχουν ήδη φύγει για δωράκια.

πολύ πέραση έχουν τα στυλό τελικά.

πολύ πέραση έχουν τα στυλό τελικά.

Και που είσαι ακόμα... :flipout:

Attachments

• Pen2.jpg
    Pen2.jpg
    188.8 KB · Views: 265

Τώρα που θα παραλάβει & ο κ. Παύλος θα γίνει νέος χαμός.

Ωραία πράγματα, όμορφες δημιουργίες, ευχάριστη απασχόληση, δωράκια που θα εκτιμηθούν.

Σε 20 ημέρες θα ανεβάζεις τα δικά σου !

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Τώρα που θα παραλάβει & ο κ. Παύλος θα γίνει νέος χαμός.

Ωραία πράγματα, όμορφες δημιουργίες, ευχάριστη απασχόληση, δωράκια που θα εκτιμηθούν.
Μπα το βλέπω να αργεί η παραγγελία. Σήμερα επικοινώνησα με την acs και μου είπαν ότι το δέμα πήγε Γερμανία και έκτοτε αγνοείται, ενώ θα έπρεπε να έχει έρθει Ελλάδα.
Έστειλα mail στον Άγγλο και περιμένω απάντηση.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Υπαρχει καποιος τροπος να βγαλω τον γραφιτη απο ξυλινο μολυβι χωρις να το σπασω... Βασικα δεν με ενδιαφερει ο γραφιτης αλλά το μολυβι με τη τρυπα... Καποτε ειχα βρει ενα λινκ (στο νετ) με διαφορους τροπους αλλά τωρα δεν το βρισκω...
THX

Mπορεις να δοκιμασεις να κοψεις το μολυβι στην αρχη και το τελος και να χτυπησεις τον γραφιτη απο την μια ακρη για να βγει απο την αλλη.
Μπορεις επισης να πριονισεις το μολυβι στα δυο και να το ξανακολλησεις αφου περασεις στο κενο ο,τι θες να περασεις.

Τελείωσε σήμερα άλλο ένα ρολόι, στο στυλ του προηγούμενου, μόνο που εδώ πρόσεξα περισσότερο τη βάση και την πλάτη, ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί είτε ως επιτραπέζιο είτε στον τοίχο.
Άλλαξα και τις αναλογίες του λίγο, οπότε βγήκε ελαφρώς πιο μακρόστενο. :-P

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπράβο ρε Κώστα!Πανέμορφο!Μου δημιουργεί πολύ όμορφα συναισθήματα,με ταξιδεύει το "Αλπικό" του στυλ!Τα σέβη μου!

Με λεπτομερεια που ξεχειλιζει απο περισσιο μερακι, απο την κορφη ως τα ..νυχια!! Ευγε Vrass !!

Πήραν φωτιά οι τορνοι πανέμορφα τα στυλό εξαιρετικές δημιουργίες.Κωστα πολύ ωραίο και αυτό τα συγχαρητήρια μου.

Vrass! Πολύ όμορφο.
Σε βλέπω για ρολόι με κούκο σιγά σιγά !