Ηθελε να ριχνω λιγο, και να ζεσταινω (η να φυσαω), να ξαναριχνω και να ξαναζεσταινω. Εγω το εριξα ολο και πηγα να φυσηξω και να ζεστανω μετα.
Ασε που υπολογισα λαθος τον ζεστο αερα απο το φυσημα οτι θα ηταν 38,4 βαθμους, μη λαμβανοντας υποψιν οτι
θα ειχα μια ελαφρια πτωση της θερμοκρασιας ατη διαδρομη απο το στομα, μεσα στο καλαμακι και επανω στη ρυτινη.
Νταξ, πρωταρης ειμαι αλλα που θα παει θα γινω και "τροτέζα".
Ασε που με εχεις βασανισει εσυ (πιο πολυ) και ο αλλος ο "μουλοχτος" (ο Πατρινος ντε) και μου εχει καρφωθει να φτιαξω πλεξι φωτινες επιγραφες για τα δωματια τους, αλλα θελω να κρεμονται απο την πορτα η το κασωμα, να αλλαζουν χρωματα και να εχουν μεγαλη διαρκεια οι μπαταριες.
Κατι σαν τις "on air" πινακιδες δηλαδη.
και τον αλλο τον πρασινολαδι φρουρο! :fahne90:
Απεταξάμην Νεκ.
Δημητρη εχω σκεφτει ακομα και να "βατεψω" πανελακια απο αυτα τα φωτιστικα της πλακας, αλλα θα πρεπει να δω ποσα απο αυτα θα χρειστω και ποσες μπαταριες για να δουλεψει RGB ταινια + το κυκλωμα. Η αληθεια ειναι οτι το εχω εγκαταλειψει το σπορ και δεν κατεχω την νεαν τεχνολογιαν.
Οι πολυεστερικες ρυτινες ειναι ευκολακι στο γυαλισμα, τους "γανωνεις το κερατο" στην πανοβουρτσα και γυαλιζουν σαν διαμαντι.
Οι εποξικες ειναι "αλλουνου παπα ευαγγελιο" γιατι χαρασουν ευκολα.
Ευχαριστώ πολύ παληκάρια. :ernaehrung004:
Γιώργο, δεν ξέρω τι αποπνέουν εγώ πάντως ικανοποιήθηκα. Οι φωτογραφίες δεν είναι σωστές για να φανούν λεπτομέρειες αλλά ευτυχώς δεν έγιναν οι πατάτες προηγούμενων κατασκευών.
Ήμονα και λίγο τυχερός σ´ ένα "κλώτσιμα" του router... Πολύ @&.,@ένο μηχάνημα... Ύπουλο. Εγώ το φοβάμαι πολύ.
Πολυ ωραια τα κουτακια Μπαμπη, απιστευτο μου φαινεται οτι τα βγαζεις σε μια-δυο ωρες. Εγω θα τα λιβανιζα και θα τα χαϊδευα για καμια βδομαδα μεχρι να αποφασισω οτι ειναι ετοιμα να βγουν στον κοσμο...![]()
Οντως το ρουτερ θελει τεραστια προσοχη, και εγω μολις το βαζω μπρος, εχω ενα περιεργο αγχος, ειδικα με την επιτραπεζια διαταξη του.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.