Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.
Βλέπω επανήλθες Δημήτριος... :SFGSFGSF:
Χαρά στην υπομονή σου ρε μπαγάσα... Ψιλοδουλειά και χεράτα όλα... Κι όλα πανέμορφα.
Για πές μου, γιατί ξέχασα να σε ρωτήσω προχθές, το σπασμένο μπλε γυαλί που έβαλες στο δαχτυλίδι τι ακριβώς ήταν;
Ειναι τριμματα γυαλιου (υποθετω) χρωματιστα που το jumbo τα αποκαλει
"Διακοσμητική Άμμος Μπλε Μωβ Γυαλιστερή 700 γρ."
και ειναι μωβ και οχι μπλε, και εχει και "στρασακια" μεσα.
Ηθελα να δοκιμασω και την
κοκκινη αλλα δεν ειχε, οποτε πηρα
αυτο, που δεν ειναι χαλικι οπως λεει αλλα γυαλι βαμμενο.
Εκαψα με το φλογιστρο κανα δυο και ξεβαψε, οποτε κολλησα μερικα πανω σε μια αποτυχημενη αποπειρα δακτυλιδιου για να δω πως θα συμπεριφερθει, αλλα (βλακα, βλακα, βλακα, που λεει και το τραγουδι) το εχασα (!!!!!!) προσωρινα πιστευω.
Αλλα ειναι πολυ χοντρα, και οταν τα τοποθετεις μεταξυ "σφυρας" και "βαριας" για να τα λεπτυνεις γινονται σκονη. Παντως ολοκληρα κανουν πολυ ωραιο εφε "ρουμπινακι" και θα ηθελα να δω πως συνδυαζονται σε κατι μεγαλυτερο (βραχιολι π.χ.)
Μια του κλέφτη... Δυό του κλέφτη... Είπαμε, στην τρίτη πετυχαίνει.
Σήμερα ελφτιαξα αυτές τις δύο θηκούλες για στυλό. Οι φωτογραφιλες δεν κένε και πολλά, μόνο μια ιδέα μπορείται να πάρετε, εγώ όμως είμαι ευχαριστημένος σήμερα, δεν έχει γκρίνια. Έφτιαξα αυτό που ήθελα.
Μπα εχουν ατελειες, φευγει ο καραμπας 5/10 του χιλλιοστου δεξια στο μονοκοματο. Ειπαμε πεταξε τα και δωσε διευθυνση και τι ωρα πετας σκουπιδια.
(Κατσε καλα και τα προηγουμενα μια χαρα ηταν)
Συμφωνώ απόλυτα.
Τα στυλό γίνονται πανεύκολα κ δεν με γεμίζουν πλέον όσο πριν.
Κ εμένα δεν μου αρέσει να μένω στα ίδια κ ψάχνω (ψάχνομαι) συνέχεια για καινούργια πράγματα. Είμαι του γιατρού μάλλον.
Το παθαινω και εγω. Μπορει να φαω ωρες να δοκιμασω οτι πιο ανορθοδοξο για να φτιαξω κατι, αλλα μολις το τελειωσω δεν θελω επ' ουδενι να ξαναφτιαξω κατι παρομοιο.
Προς το παρον αναρωτιεμαι αν
αυτο (η κατι σαν αυτο, ειναι ικανο να αντεξει συνολικο βαρος 340 κιλων αν δεν λαβουμε υποψιν τον πατο και την ταπα, και 467 κιλων αν το υπολογισουμε σαν τελειο κυλινδρο, θεωρωντας οτι η ατμοσφαιρικη πιεση ειναι 1 κιλο ανα τετραγωνικο εκατοστο.