AGROTISS
Supreme Member
Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.
Ωραία δουλειά Κυριάκο, συγχαρητήρια
Ωραία δουλειά Κυριάκο, συγχαρητήρια
Ευχαριστώ μάστορα μου.Κωστα με σκαρπελο το dremel με βοήθησε μόνο στα φτερά το φινίρισμα έγινε με το χέρι. Ήταν το 1989 όταν καμαροτακι τότε στον Οδυσσέα του Ποταμιάνου δεναμε στο λιμάνι της Οδησσού σοβιετική Ένωση τοτε,στην έξοδο μου είδα κάτι που μου τράβηξε το ενδιαφέρον ένας πλανόδιος πωλητής είχε στον πάγκο του χειροποίητα ξύλινα έργα της γνωστές μπαμπουσκεσ ήταν η πρώτη φορά που έβλεπα τέτοιες που δεν ήταν η μια μέσα στην άλλη αλλά μόνες τους και μάλιστα τέλεια σκαλισμένες.Ωσ είθισται εκείνη την εποχή τα κρουαζιερόπλοια διέθεταν ξυλουργό.απο εκείνο το ταξίδι και μετά βρισκόμουν συνέχεια εκεί προσπαθώντας μάταια να σκαλίσω και εγώ μια.Το σαρακι ειχε ειδη μπει μεσα μου και εκτοτε το σκαρπελο με συντροφευει παντα σχεδον σε καθε κατασκευη μου,το σεβομαι και ασ με εχει κοψη ατελειωτεσ φορεσ και ασ με εχει προδωσει αλλεσ τοσεσ η ξυλογληπτικη ειναι μια πολυ ομορφη τεχνη κυριοι και για μενα το ταλεντο δεν ειναι αυτο που μετραει αλλα η θεληση και το μερακι,δοκιμαστε το μην φοβαστε τα λαθη αυτα ειναι αλωστε που δινουν την ομορφια στα εργα μασ και μασ δειχνουν οτι φτιαχτηκαν απο ανθρωπο και οχι απο κατι αλλο.Πανε δύο χρόνια που παρακολουθώ το σάιτ αν και υπήρχαν άλλα που ήταν πιο κοντά στο χόμπι μου διάλεξα αυτό γιατί μου αρέσει πάρα πολυ το δέσιμο που έχετε μεταξύ σας αν και δεν έχω γνωρίσει κανέναν σας πρωσοπικα κύριοι είναι χαρά μου που βρίσκομαι εδω
Ευχαριστώ μάστορα μου.Κωστα με σκαρπελο το dremel με βοήθησε μόνο στα φτερά το φινίρισμα έγινε με το χέρι. Ήταν το 1989 όταν καμαροτακι τότε στον Οδυσσέα του Ποταμιάνου δεναμε στο λιμάνι της Οδησσού σοβιετική Ένωση τοτε,στην έξοδο μου είδα κάτι που μου τράβηξε το ενδιαφέρον ένας πλανόδιος πωλητής είχε στον πάγκο του χειροποίητα ξύλινα έργα της γνωστές μπαμπουσκεσ ήταν η πρώτη φορά που έβλεπα τέτοιες που δεν ήταν η μια μέσα στην άλλη αλλά μόνες τους και μάλιστα τέλεια σκαλισμένες.Ωσ είθισται εκείνη την εποχή τα κρουαζιερόπλοια διέθεταν ξυλουργό.απο εκείνο το ταξίδι και μετά βρισκόμουν συνέχεια εκεί προσπαθώντας μάταια να σκαλίσω και εγώ μια.Το σαρακι ειχε ειδη μπει μεσα μου και εκτοτε το σκαρπελο με συντροφευει παντα σχεδον σε καθε κατασκευη μου,το σεβομαι και ασ με εχει κοψη ατελειωτεσ φορεσ και ασ με εχει προδωσει αλλεσ τοσεσ η ξυλογληπτικη ειναι μια πολυ ομορφη τεχνη κυριοι και για μενα το ταλεντο δεν ειναι αυτο που μετραει αλλα η θεληση και το μερακι,δοκιμαστε το μην φοβαστε τα λαθη αυτα ειναι αλωστε που δινουν την ομορφια στα εργα μασ και μασ δειχνουν οτι φτιαχτηκαν απο ανθρωπο και οχι απο κατι αλλο.Πανε δύο χρόνια που παρακολουθώ το σάιτ αν και υπήρχαν άλλα που ήταν πιο κοντά στο χόμπι μου διάλεξα αυτό γιατί μου αρέσει πάρα πολυ το δέσιμο που έχετε μεταξύ σας αν και δεν έχω γνωρίσει κανέναν σας πρωσοπικα κύριοι είναι χαρά μου που βρίσκομαι εδω
Μπράβο Vrass!
Όμορφη κ αυτή η δημιουργία σου.
Να κόψεις όμως το τσιγάρο αν καπνίζεις !
Σας ευχαριστώ πολύ.
Το σκεφτόμουν για τους μεντεσέδες, αλλά αποφάσισα ότι θέλω να έχει κάποια μεταλλικά στοιχεία επάνω, και τους έβαλα. Μου αρέσει όπως έγινε, μπορούσα να βάλω και κρυφό σε συνδυασμό με μαγνητικό κούμπωμα, αλλά ήθελα να φαίνεται μέταλλο.
Συνονόματε έχω κόψει το τσιγάρο από το 2010 και έκτοτε παίρνω πολύ σπάνια από κανέναν φίλο άμα ζηλέψω. Πακέτο έχω πάρει μόνο μια φορά από τότε, στο μπάτσελορ ενός κολλητού. Τώρα μου μπαίνουν ιδέες να ξαναπάρω, έτσι για να χαρώ λίγο το κουτάκι πριν το δώσω σε κανέναν φίλο.
Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλώς σας ξαναβρήκα....
Βαρεμάρας αποτέλεσμα, βρέθηκε μία ξεχασμένη πλάτη από ένα παλιό τροχήλατο του νεοκατοικείν (για όσους το θυμούνται) και έκανα μια δοκιμή για να δω πως θα βγει ένα ρολόι τοίχου...
Το υλικό είναι το κλασσικό μοριοσανίδας με επένδυση.
Το τρύπησα με τη βοήθεια επιτραπέζιας βάσης τρυπανιού, δουλειά της πλάκας και πολύ γρήγορη αλλά βγήκε καλαίσθητο...
View attachment 149373
Μετά θυμήθηκα τον στρατηγό (Λέγε με Μπάμπη open 24/7) και με την ευκαιρία τη κοπή τη πίτα μου έφερε τα σωστά ρουτεράκια για τελικό κόψιμο ... προμηθεύτηκα και ένα κομμάτι κόντρα πλακέ θαλάσσης (36χ36cm, κόστος 4 ευρά) για το τελικό...
View attachment 149374
Το τελικό αποτέλεσμα σύντομα...![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.