Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Βρήκα λίγο χρόνο & ανέβηκα στο Εργαστήρι το απογευματάκι.

Wooden Picture Frame Clock

(Τυχαία φωτο)

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Πολύ ωραίο μάστορα... :a0210:

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Παρα πολυ ομορφη η κορνιζα με το ρολογακι Κωστα!!:2thumb22sup:

Σας ευχαριστώ πολύ κ.κ. Συντονιστές της Κατηγορίας ! ! ! :ernaehrung004:

Έλα ομολόγησε! Με το "Βρήκα λίγο χρόνο & ανέβηκα στο Εργαστήρι το απογευματάκι." μας δουλεύεις , έτσι;

Έλα ομολόγησε! Με το "Βρήκα λίγο χρόνο & ανέβηκα στο Εργαστήρι το απογευματάκι." μας δουλεύεις , έτσι;

Pan δεν με πήρε πάνω από μια ώρα συνολικά.

Η Κινέζικη κόλλα στιγμής & τα νέα λαδάκια μειώνουν κατά πολύ το χρόνο κατασκευής του.
Με βοηθάει πάρα πολύ ο ταινιολειαντήρας & η πλάνη/ξεχονδρηστήρας.

*** To άσχημο είναι ότι την κόλλα (6 μπουκαλάκια) πριν λίγο καιρό την είχα πάρει με 1,39 /pc & τώρα την βλέπω στα 2,22 /pc !!!

συγχαρητήρια παιδια για τα εργα σας εγω μπήκα δυναμικά στο παιχνιδι και αύριο θα εχω και νεες κατασκευες για λαμπάδες ξύλινα παιδικα στολίδια,αντε να δουμε τι θα κάνουμε

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πολύ ωραίο μάστορα... :a0210:

Το ξύλο της βάσης (δεν καλοφαίνεται) είναι ένα ρετάλι του "κόκορα που ρεύεται" (=κοκορεψιά) το οποίο έχει απίστευτες αποχρώσεις & όταν πέφτει το λαδάκι επάνω του ......απογειώνετε.

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

συγχαρητήρια παιδια για τα εργα σας εγω μπήκα δυναμικά στο παιχνιδι και αύριο θα εχω και νεες κατασκευες για λαμπάδες ξύλινα παιδικα στολίδια,αντε να δουμε τι θα κάνουμε

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλή δύναμη & με χαρά να δούμε τα έργα σου.

Κοκορευτιά το λένε οι Ξηρομερίτες...

Όταν πάω χωριό θα κινήσω τις διαδικασίες για να στοκάρουμε...

Δημητρη πολυ ωραιο το παπανο σου! Στο τελος θα φτιαξω και γω ενα!

Παπου το κατασκευασμα σου ωραιο αλλα βαρετο...που τα βρισκεις τουτα τα ορολογια?

Ωραία η βάση μέ τό ρολόι - κορνίζα.

Ευχαριστώ όλους συνάδελφοι.

Μιχάλη όντως μπαρουτοκαπνισμένο, πολύ μού άρεσε ο χαρακτηρισμός.

Παναγιώτη τό τραπέζι τής Proxxon είναι 20 χ 20 cm πού να βάλεις jig εκεί,δέν χωράει τίποτα,μέ τό κυκλικό τριβείο τό έφερα αλφαδιά γρήγορα.

Ανδρέα δώσε δυναμικά,πάρτης τό αέρα τής σέγας,αναμένουμε φωτορεπορτάζ.

Νεκτάριε μάς έχεις λείψει,αλλά ξέρουμε ότι λείπεις από καλό σκοπό.

Και που να παρει συνταξη.........

Ωραιος ο Κωστας!!!

Μάς δουλεύει όλους κανονικά Παναγιώτη,ξυπνάει 5 ώρα τό πρωί πάει καί μαστορεύει μέχρι τίς 8-9 τό πρωί ,μετά πάει δουλειά,γυρνάει σπίτι 5 τό απόγευμα καί ξαναμαστορεύει μέχρι τίς 8-9 τό βράδυ,καί τανάπαλην. :flipout:
Είμαι σίγουρος ότι μαστορεύει τουλάχιστον 8 ώρες τήν ημέρα,αλλιώς δέν βγαίνουν τόσες κατασκευές μέ τίποτα.:firstprize:

Πατρόν κόλλημα 5 λεπτά, κοψίματα στην σέγα πάγκου κ στην πριονοκορδέλα 15 λεπτά, τρύπημα στο κολωνάτο 5 λεπτά. Διορθωματα στην πλάνη κ τρίψιμο άντε άλλα 10 λεπτά κ πολλή ώρα λέω. Κολληματα 5 λεπτά. Λαδάκι 2 χέρια κ σκούπισμα 10 λεπτά. Μοντάρισμα 10 λεπτά.

Πατρόν κόλλημα 5 λεπτά, κοψίματα στην σέγα πάγκου κ στην πριονοκορδέλα 15 λεπτά, τρύπημα στο κολωνάτο 5 λεπτά. Διορθωματα στην πλάνη κ τρίψιμο άντε άλλα 10 λεπτά κ πολλή ώρα λέω. Κολληματα 5 λεπτά. Λαδάκι 2 χέρια κ σκούπισμα 10 λεπτά. Μοντάρισμα 10 λεπτά.

απ ότι φαίνεται λοιπόν περισσότερη ώρα σου παίρνει να ανεβάσεις τις φωτό των κατασκευών σου παρά να τις φτιάξεις χα χα χα χα ΑΠΑΙΧΤΟΣ !

όταν πάω χωριό θα ανεβάσω την ημιτελή αποθήκη μιας και το ζήτησες, όχι να μην λες... μόνο το σκελετό πρόλαβα να κάνω.

Wooden Picture Frame Clock

(Τυχαία φωτο)

πςςςς έγραψες πάλι, πολλά μπράβο !!

Προοδεύεις Ανδρέα, εγώ να δω πότε θα ασχοληθώ με την επιτραπέζια.

Δημήτρη εμπλουτίζεις (εξοπλίζεις) την αεροπορία του Avclub. Φτιάξε ένα jig για την πριονοκορδέλα να κόβεις κύκλους, μεγάλη ευκολία, θα με θυμηθείς.

Προηγείται το όνομα (Αγρότης) και μετά το avatar. :flipout:

χα χα χα έτσι έτσι :ernaehrung004:
----------------------------------------------

Δημήτρη μ ' αρέσει πολύ το αεροπλανάκι σου αλλά και το ότι εξυμνείς την Π.Α. μας. δεν πιστεύω ότι θα βρεθεί ένας λογικός στην χώρα μας που θα πει το αντίθετο.

Μια λεπτομέρεια μόνο, σε τέτοιο αεροπλάνο καλύτερα ταιριάζει μια μικρή τουρμπίνα παρά έλικα.

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Δημήτρη μ ' αρέσει πολύ το αεροπλανάκι σου αλλά και το ότι εξυμνείς την Π.Α. μας. δεν πιστεύω ότι θα βρεθεί ένας λογικός στην χώρα μας που θα πει το αντίθετο.

Μια λεπτομέρεια μόνο, σε τέτοιο αεροπλάνο καλύτερα ταιριάζει μια μικρή τουρμπίνα παρά έλικα.

Σε ευχαριστώ Γιώργο.

Πολύ καλό το αεροπλάνο σου Δημητρη και με τα χρωματα σουπερ.Μαστορα μου μπραβο σου για το ρολοι την καλημερα μου.

Πολύ καλό το αεροπλάνο σου Δημητρη και με τα χρωματα σουπερ.Μαστορα μου μπραβο σου για το ρολοι την καλημερα μου.

Καλημέρα Κυρ2. Τι απέγινε η κουτάλα σου ?