Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Πολύ καλό το αεροπλάνο σου Δημητρη και με τα χρωματα σουπερ.

Νά σαι καλά φίλε Κυριάκο.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

https://www.youtube.com/watch?v=eQKyH21sDyM

Kαλό βράδυ να έχουμε.
Χεράκια για ανάμειξη σαλάτας. Κάποια στιγμή & το μπωλ.

Τα "χεράκια σαλάτας" για να γίνουν έχουν πολύ δουλειά που ίσως δεν φαίνετε.
Έχουν πολλές, δύσκολες (3D) & επικίνδυνες κοπές στην πριονοκορδέλα. Θέλει πολύ προσοχή !!!

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Αφού δεν είμαι στο εργαστήριο είπα κι εγώ να πειραματστώ με κάτι νέο για μένα. Είχα πάει στο λιντλ προχθές κι έπεσα σε κάτι χρώματα κιμωλίας και κόλα μεταφοράς φωτογραφίας.
Έκανα μια δοκιμή, μια φωτογραφία από το κινητό, εκτύπωση με λέιζερ εκτυπωτή σε απλό χαρτί λίγο χρώμα κιμωλίας και έτοιμη τυπωμένη σε κ.π.
Πλάκα έχει τελικά, πολύ μου άρεσε!
b343a2b80e2ed50d580678bbcfc497c8.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

https://www.youtube.com/watch?v=eQKyH21sDyM

Kαλό βράδυ να έχουμε.

Έχουν πολλές, δύσκολες (3D) & επικίνδυνες κοπές στην πριονοκορδέλα. Θέλει πολύ προσοχή !!!

Ωραία ιδέα και άριστη κατασκευή Κώστα. Μου άρεσαν αφού είμαι και φαν της σαλάτας

Kαλό βράδυ να έχουμε.

Ω ρε μάστορα.... Δύσκολες αυτές οι 3D κοπές σε τόσο χοντρό ξύλο. Πολύ ωραίες έγιναν όμως.

Παύλο πολύ ωραία τα κατάφερες, εγώ δοκίμασα 3-4 φωτογραφιλες και μετά τα παράτησα, τη βαριέμαι αυτή τη δικασία τριψίματος.
Το σημάδι το είχε η φωτογραφία ή το έτριψες παραπάνω απ´ ότι έπρεπε;

Απ τα πιο όμορφα και χρήσιμα,τα χερούλια!

Χαίρομαι που σας αρέσει.
Πήρα έγκριση τύπου CE & από την "Διεύθυνση" οπότε είμαστε σε καλό δρόμο.

Μπορώ να στείλω το PDF σε όποιον το θέλει, αλλά θέλει πολύ ΠΡΟΣΟΧΉ.

Μπορώ να στείλω το PDF σε όποιον το θέλει, αλλά θέλει πολύ ΠΡΟΣΟΧΉ.

Βάλτο στο φάκελο... :smile:

Ω ρε μάστορα.... Δύσκολες αυτές οι 3D κοπές σε τόσο χοντρό ξύλο. Πολύ ωραίες έγιναν όμως.

Παύλο πολύ ωραία τα κατάφερες, εγώ δοκίμασα 3-4 φωτογραφιλες και μετά τα παράτησα, τη βαριέμαι αυτή τη δικασία τριψίματος.
Το σημάδι το είχε η φωτογραφία ή το έτριψες παραπάνω απ´ ότι έπρεπε;
Μάλλον το ετριψα λίγο περισσότερο σε κείνο το σημείο.
Η πρώτη είναι οπότε επιτρέπεται και κάποιο λάθος.

Μάλλον το ετριψα λίγο περισσότερο σε κείνο το σημείο.
Η πρώτη είναι οπότε επιτρέπεται και κάποιο λάθος.

Για πρώτη προσπάθεια είναι εξαιρετική, δεν το συζητάω.
Ούτως ή άλλως θέλει πολύ μεγάλη προσοχή αυτό το στάδιο.

Kαλό βράδυ να έχουμε.

Οι καλοί μάστορες φαίνονται στα δύσκολα εύγε !!

Αφού δεν είμαι στο εργαστήριο είπα κι εγώ να πειραματστώ με κάτι νέο για μένα. Είχα πάει στο λιντλ προχθές κι έπεσα σε κάτι χρώματα κιμωλίας και κόλα μεταφοράς φωτογραφίας.
Έκανα μια δοκιμή, μια φωτογραφία από το κινητό, εκτύπωση με λέιζερ εκτυπωτή σε απλό χαρτί λίγο χρώμα κιμωλίας και έτοιμη τυπωμένη σε κ.π.
Πλάκα έχει τελικά, πολύ μου άρεσε!

Πωωω, λες και είναι φωτογραφία περί τα μέσα του εικοστού αιώνα. Σκέτη νοσταλγία !!

Μπράβο Κώστα πολύ επιδέξιοι χειρισμοί,καί πολύ όμορφο αποτέλεσμα.

Παύλο επίσης πολύ ωραία η αποτύπωση τής φωτογραφίας.

Γιώργο, Dim σας ευχαριστώ πολύ.

Κώστα :worshippy:
Παύλο, πολύ καλό αποτέλεσμα για πρώτη φορά. :SFGSFGSF:

Καλημέρα Pan k σε ευχαριστώ πολύ.

Ωραια η φωτογραφια Παυλο να δω και εγω ποτε θα το δοκιμασω.Ομορφα και χρησιμα τα χερουλια Κωστα, η κουταλα περιμενη τα ταιρια τησ κατι που ειναι αδυνατον προσ το παρον την καλημερα μου.

Καλημέρα Κυρ2.

Καλό απόγευμα. Μολυβοθήκη & mobile stand.

Ωραίος ο Dumpo !
Κι όσο βλέπω τη μουσούδα του τόσο σκέφτομαι αυτό.
Ή θα πρέπει να φτιάξω κάτι για το τορνάκι ή θα πρέπει να σταματήσω να βλέπω τις κατασκευές σου. :smile: