Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

ευχαριστω πολυ λοιπόν την πυρογραφια την εκτυπωσα σε χαρτι Α4 και με τον πυρογραφο της weller με την μύτη αντιγραφής που εχει μεσα ειναι στρογγυλό και το πατας απο πανω στο ξύλο και βγαίνει το μελάνι της εκτύπωσης και μετα με τον πυρογραφο τον star tech που πηρα πρόσφατα ρυθμισμένο στους 600-650 βαθμούς το περασα ολο και μετα στους 450 βαθμούς εκανα την σκίαση στο φωτοστέφανο και με πολύ ψιλή ατσαλοβουρτσα περασα απο πανω να φύγει το εξτρα καρβουνο και μετα με μια γόμα και αυτο ηταν ,η πυρογραφια μου πηρε περιπου 1,5 ωρα περιπου

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φαίνεται ότι έχει αρκετή δουλειά..έχω προσπαθήσει και εγώ κάμποσες φορές, όχι φυσικά κάτι τόσο πολύπλοκο.

Αυτό που με κρατάει πίσω από το να τη χρησιμοποιώ και στις κατασκευές μου είναι ότι δυστυχώς δεν σου συγχωρεί εύκολα τυχον λάθη...

Φαίνεται ότι έχει αρκετή δουλειά..έχω προσπαθήσει και εγώ κάμποσες φορές, όχι φυσικά κάτι τόσο πολύπλοκο.

Αυτό που με κρατάει πίσω από το να τη χρησιμοποιώ και στις κατασκευές μου είναι ότι δυστυχώς δεν σου συγχωρεί εύκολα τυχον λάθη...
το μυστικό ειναι η σωστή αντιγραφή στο ξύλο εχω δοκιμάσει και με καρμπον αλλα δεν ειναι το ιδιο το καλύτερο ειναι με σίδερο που σιδερωνεις ρουχα στην πιο μεγαλη θερμοκρασιακαι η με τον πυρογραφο με την μυτη αντιγραφής και υπομονή,στον πυρογραφο δεν θελει βιασύνη εμενα με χαλαρώνει η πυρογραφια ειναι ωραίο χόμπι

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Καλό απόγευμα.
Ελεφαντάκι για την ανιψιά & τασάκι στον τόρνο από ελιά για το σπίτι. Όλα τα άλλα ..........έφυγαν.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Αυτό μου αρέσει υπερβολικά... Μ´ αυτό το ξύλο και μ´ αυτά τα νερά είναι κομψοτέχνημα. :aktion033:
Μη τολμήσει κανένας και σβύσει τσιγάρο εκει μέσα, είναι δείγμα πές τους. :smokin:

attachment.php

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Αυτό μου αρέσει υπερβολικά... Μ´ αυτό το ξύλο και μ´ αυτά τα νερά είναι κομψοτέχνημα. :aktion033:
Μη τολμήσει κανένας και σβύσει τσιγάρο εκει μέσα, είναι δείγμα πές τους. :smokin:

attachment.php
Καλά εμείς θα την βγάλουμε στο μπαλκόνι οι καπνιστές;

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλό βράδυ να έχουμε Κύριοι.
Το τασάκι θα πάει στο "τραπέζι έκθεση".

Ωραίο το ελεφαντάκι αλλά το τασάκι είναι το κάτι άλλο, και με ωραία νερά.
Αν είναι δυνατόν να σβήνεις τσιγάρα εκεί μέσα, ιεροσυλία.

Oντως το τασακι ειναι 'κοσμημα'! Μπραβο Κωστα!

Καλημέρα. Γιώργο κ Μιχάλη σας ευχαριστώ.

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Πανέμορφα και τα δυο!!!
Ευκαλυπτος το τασακι?

Ελιά.

Οι ευκάλυπτοι όσοι μου απέμειναν έχουν φυλαχτεί για ......άλλο σκοπό.

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Ευκαλυπτος το τασακι?

Mόνο και μόνο απ´αυτό τρώς ένα μήνα ban απ´τα στέκια των ξυλουργών..-bye-

Mόνο και μόνο απ´αυτό τρώς ένα μήνα ban απ´τα στέκια των ξυλουργών..-bye-

Πότε θα κατηφορίσεις τελικά ?

Πολυ ωραιες κατασκευες κυριοι, εχω χασει λιγο τη ροη των κατασκευων τις τελευταιες μερες και μου πεσαν μαζεμενα. Πολλα παιχνιδια βλεπω, και πολυ καλοφτιαγμενα. Σχετικα με το σχολιο του συνονοματου, και εγω θα απεφευγα κοντρα πλακε και μαλακα ξυλα σε παιχνιδοκατασκευες, μιας και μπορει πολυ ευκολα να σπασει καποια γωνια και να πεταξει ακιδες. Θα προτεινα κατι αρκετα σκληρο, οπως δρυ η ελια, καλα στρογγυλεμενο και τριμενο με τουλαχιστον 320-400αρι γυαλοχαρτο ωστε να μειωθει οσο γινεται ο παραπανω κινδυνος.
Προσεχως θα σας δειξω και το ρολοι (τι πρωτοτυπο...) που δουλευω αυτες τις μερες, πιστευω μεχρι την παρασκευη να ειναι ετοιμο.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Προσεχως θα σας δειξω και το ρολοι (τι πρωτοτυπο...) που δουλευω αυτες τις μερες, πιστευω μεχρι την παρασκευη να ειναι ετοιμο.

Ποιά Παρασκευή όμως; Αυτή ή Μ.Παρασκευή; Για πες...!!!!
-bye-:chinscratch::hmmmm2::flute::flute::hmmmm::hmmmm:

Τα κόντρα πλακέ δεν τα συνιστώ για παιχνιδοκατασκευές κ για την σύσταση τους καθώς κ για τις κόλλες που (εμ)περιέχουν.

Μετα απο...περσυ, ειπα να φτιαξω και γω κατι

Ιδεα απο το παππου!
Οξια με λινελαιο, καπελο απο τζαμπο.

Μετα απο...περσυ, ειπα να φτιαξω και γω κατι
Ιδεα απο το παππου!
Οξια με λινελαιο, καπελο απο τζαμπο.

άντε και του χρόνου με υγεία :flipout:
πολύ ωραίο πάντως μπράβο. και η βάση για τα ρεσό δικιά σου κατασκευή ή δώρο του παππού ;

α ρε παππού έχεις γίνει πρότυπο με τις ιδέες σου -bye-

άντε και του χρόνου με υγεία :flipout:
πολύ ωραίο πάντως μπράβο. και η βάση για τα ρεσό δικιά σου κατασκευή ή δώρο του παππού ;

α ρε παππού έχεις γίνει πρότυπο με τις ιδέες σου -bye-

Δικα μου ειναι τα ρεσο, περσυνες και προπερσυνες δημιουργιες!

Μπράβο Νεκ.