Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.
Φαίνεται ότι έχει αρκετή δουλειά..έχω προσπαθήσει και εγώ κάμποσες φορές, όχι φυσικά κάτι τόσο πολύπλοκο.
Αυτό που με κρατάει πίσω από το να τη χρησιμοποιώ και στις κατασκευές μου είναι ότι δυστυχώς δεν σου συγχωρεί εύκολα τυχον λάθη...
ευχαριστω πολυ λοιπόν την πυρογραφια την εκτυπωσα σε χαρτι Α4 και με τον πυρογραφο της weller με την μύτη αντιγραφής που εχει μεσα ειναι στρογγυλό και το πατας απο πανω στο ξύλο και βγαίνει το μελάνι της εκτύπωσης και μετα με τον πυρογραφο τον star tech που πηρα πρόσφατα ρυθμισμένο στους 600-650 βαθμούς το περασα ολο και μετα στους 450 βαθμούς εκανα την σκίαση στο φωτοστέφανο και με πολύ ψιλή ατσαλοβουρτσα περασα απο πανω να φύγει το εξτρα καρβουνο και μετα με μια γόμα και αυτο ηταν ,η πυρογραφια μου πηρε περιπου 1,5 ωρα περιπου
Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φαίνεται ότι έχει αρκετή δουλειά..έχω προσπαθήσει και εγώ κάμποσες φορές, όχι φυσικά κάτι τόσο πολύπλοκο.
Αυτό που με κρατάει πίσω από το να τη χρησιμοποιώ και στις κατασκευές μου είναι ότι δυστυχώς δεν σου συγχωρεί εύκολα τυχον λάθη...