Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

ψηφιζω την λοξη κλεψυδρα

Κωστα πολυ ομορφα και αυτα τα κουτακια σου
μου αρεσει που δουλευεις πανω σε πετσετα!

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

ψηφιζω την λοξη κλεψυδρα

Κωστα πολυ ομορφα και αυτα τα κουτακια σου
μου αρεσει που δουλευεις πανω σε πετσετα!

Καλημέρα Σώφρον. Σε ευχαριστώ. Τώρα τελευταία το εφαρμόζω με την πετσέτα. Με έχει βοηθήσει πολύ.

τι ωραία, τώρα ξέρουμε και τα καταστήματα που ψωνίζεις.. :flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Business Card Holder

http://www.stevedgood.com/2018cardholder.pdf

Ξυλεία:
Βάση Κοκορευτιά (?) by Mr. Babis, μεσαίο τμήμα Σημύδα, επάνω τμήμα Οξυά.

Ωραίος ο μάστορας,καί πολύ ωραίο πού τά μοιράζεσαι μαζί μας Κωστή,θά τό φτιάξω καί εγώ μόλις λασκάρω.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές κ

τι ωραία, τώρα ξέρουμε και τα καταστήματα που ψωνίζεις.. :flipout::flipout:

Ωραίος ο μάστορας,καί πολύ ωραίο πού τά μοιράζεσαι μαζί μας Κωστή,θά τό φτιάξω καί εγώ μόλις λασκάρω.

:ernaehrung004:

πολύ ωραίο και πολύ βολικό το σταντ για τα γυαλιά. όντως αναγκαία παρέα από κάποια ηλικία και μετά..

πολύ ωραίο και πολύ βολικό το σταντ για τα γυαλιά. όντως αναγκαία παρέα από κάποια ηλικία και μετά..

Καλό απόγευμα.

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Η νέα αναγκαστική πλέον παρέα μου στο Εργαστήριο.

"Nose" Glasses Holder

http://www.stevedgood.com/nose.pdf

Πολύ ωραίο καί πρωτότυπο,έγινε save στά υπόψην μαζί μέ τίς θήκες γιά κάρτες,ούτε παραγγελία νά τό είχα. :a0210:

Με το καλό Dim.

Τι μου θύμισες τώρα... Πολύ τρίψιμο είχα ρίξει...

attachment.php

attachment.php

Αφού εσύ ψοφάς για τρίψιμο! :ernaehrung004:

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Περιμένουμε και ξύλινα γυαλιά...

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Περιμένουμε και ξύλινα γυαλιά...

Απ´ τον Παύλο μάλλον...:smile::smile:
Εγώ ακόμα είμαι στο ψάξιμο, δεν είναι εύκολο project τα γυαλιά. Πρώτα δοκιμάζω ξύλα κι όταν κατασταλάξω, πιυ κοντεύω, θα πρέπει να παραγγείλω μεντεσέδες και κρύσταλα.
Κι επειδή δεν το έχω με e-bay και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις μας βλέπω να ψιλοκολλάμε εκεί....
Γενικά το τελευταίο διάστημα είμαι λίγο (σ)αργός.

Εδω η κλεψυδρα τελειωμενη και κολλημενη λοξα που απο κοντα σου προκαλει μια ενδιαφερουσα περιεργεια!
Επισης και τρεις κυβοι -stress cubes- σε διαφορα μεγεθη για ολα τα γουστα, αντι για κομπολοϊ.
Παρα πολυ απαλοι στην αφη, με σουπερ γυαλοχαρταρισμα εως 2000grit και μετα 2 χερια κερι για να γλυστρανε και να χαιρεσαι να τους πιανεις :))

41883006171_1278aa9887_b.jpg

Το κλεψυδρακι μπορει να τοποθετηθει και στα πλαγια, δινοντας την ψευδαισθηση οτι ειναι κολλημενο καθετα και οχι λοξα.
41165916314_0de8b0d431_b.jpg

Πολύ όμορφα έγιναν & πολύ καλό το φινίρισμα τους δείχνει.

:SFGSFGSF:
Αρχοντα των μινιατουρων, οι γωνιες ειναι με το ρουτερ φτιαγμενες στους κυβους ή με το χερι και τριψιμο?

Στο ρουτερ παγκου εγιναν οι ακμες μονο του μεγαλου κυβου.
Oι γωνιες στους μικροτερους κυβους εγιναν με το κυκλικο τριβειο παγκου της proxxon.