Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Βλέποντας την κλεψύδρα σε όρθια θέση να ξανα-πω ότι μ' αρέσει πιο πολύ όταν είναι με κλήση, έχει άλλη χάρη. τα κυβάκια επίσης είναι πανέμορφα !!

μπράβο σου Μάϊκ

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Ένα επιλεγμένο κομμάτι από ξύλο ελιάς μαζί με ένα insert clock δημιούργησαν ένα δωράκι για φιλικό πρόσωπο.

Όταν ακούω "φιλικό πρόσωπο" και ρολογάκι δώρο ο νούς μου πάει στο ...καλό μάστορα...
Δεν θα πω κουβέντα όμως...:silly::silly:

Όταν ακούω "φιλικό πρόσωπο" και ρολογάκι δώρο ο νούς μου πάει στο ...καλό μάστορα...
Δεν θα πω κουβέντα όμως...:silly::silly:

Σσσσσς. Όλα μέσα στην ζωή είναι.

Έχεις μερίδιο .....ευθύνης λόγω προμήθειας του ξύλου.

Πάντα βοηθάω εγώ όταν πρόκειται για καλό σκοπό... -bye-

Εγώ έχω μπλέξει λίγο τα μπούτια μου...
Όταν θέλω να κάνω πολλές δουλειές ταυτόχρονα τελικά δεν κάνω καμία... Σήμερα ξεκίνησα μαζική παραγωγή ιστιοπλοϊκών...

(Μάλλον έχεις δίκιο, έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία στο τρίψιμο... :flipout:)

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    293.2 KB · Views: 123

Τελείωνε περνάει ο καιρός κ θα προσλάβεις βοηθούς στο τέλος.

Νίκο, όσο κ να κοιτάξεις την ελιά δεν την χορταίνεις.
Τα νερά της, οι αποχρώσεις της ακόμα κ τα σκασίματα της (τα έχω "φρενάρει" όλα με CA κόλλα) είναι μοναδικά κ διαφορετικά σε κάθε κομμάτι της.

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Εντυπωσιακη η ελια με το ρολοι Κωστα!
Μπαμπη και ατελειωτα, ομορφα φαινονται τα καραβακια!

Εντυπωσιακη η ελια με το ρολοι Κωστα! Μπαμπη και ατελειωτα, ομορφα φαινονται τα καραβακια!
-bye- Κυριάκο κ Γιώργο σας ευχαριστώ.
Ωραιο παππου το ρολοι, μου αρεσε που προνοησες για τα σκισιματα. Οσο για το Μπαμπημ απο τις μυτες ακομη του αρεσε να τριβει μαζικα...το χει!
-bye- Καλημέρα κ σας ευχαριστώ Κυρ2 κ Σώφρον.
Μιχάλη πολύ όμορφη έγινε η κλεψύδρα :a0210: Κώστα ζωγραφιά τό ρολόι μέσα από τά απίστευτα "νερά' τής ελιάς.:SFGSFGSF: Μπάμπη πολύ όμορφο το καραβάκι :firstprize:,τά χρώματα πανέμορφα,επειδή θέλω να φτιάξω ένα απλό καραβάκι (όταν βρώ χρόνο) μήπως έχουμε κάποιο pattern ? η να ζητήσω τήν βοήθεια τής "Σειράς" μου,πού έχει τά πάντα όλα ?
Dim σε ευχαριστώ. Δεν έχω κάτι σε καραβάκι έτοιμο αλλά αν είναι κάτι που σε επείγει να το ψάξω.

Last edited by a moderator:

Όπως έγραψε και ο Μιχάλης, τα καραβάκια αν και ημιτελή είναι πολύ όμορφα. απ τα χέρια του στρατηγού βλέπετε...

καλοδούλευτα Κωστήδες -bye-

όμορφα τα ρολογάκια. φαντάζομαι τι αριστουργήματα θα κάνει πάλι ο ''παππούς''..

ξέρω τι λέω εγώ..

Ωραιο παππου το ρολοι, μου αρεσε που προνοησες για τα σκισιματα.
Οσο για το Μπαμπημ απο τις μυτες ακομη του αρεσε να τριβει μαζικα...το χει!

Σας ευχαριστώ πολύ παιχταράδες....
Αυτό είναι το πρώτο, δικός μου σχεδιασμός κλεμένος από σκαρί Beneteau. Κάπως έτσι θα είναι, όσο το δυνατόν πιο απλό, γί αυτό δεν μπήκαν και κατάρτια, και θα πρέπει να είναι και διαιρούμενο. Για να τελειώσει πρέπει να μπούν και τα αυτοκόλλητα νούμερα στα πανιά και μια μικρή πινακίδα μπρούτζινη πίσω.
Είναι πολλά τα κομμάτια όμως κι έχει δουλειά.

Attachments

• image.jpeg
    image.jpeg
    121.8 KB · Views: 144
  • image.jpg
    image.jpg
    164.2 KB · Views: 144

Πολύ όμορφα θα βγουν. Τυχεροί οι παραλήπτες.

Μπάμπη, αγάλι αγάλι γίνετε η αγουρίδα μέλι, κόσμημα θα γίνουν

Σας ευχαριστώ πολύ παιχταράδες....
Αυτό είναι το πρώτο, δικός μου σχεδιασμός κλεμένος από σκαρί Beneteau. Κάπως έτσι θα είναι, όσο το δυνατόν πιο απλό, γί αυτό δεν μπήκαν και κατάρτια, και θα πρέπει να είναι και διαιρούμενο. Για να τελειώσει πρέπει να μπούν και τα αυτοκόλλητα νούμερα στα πανιά και μια μικρή πινακίδα μπρούτζινη πίσω.
Είναι πολλά τα κομμάτια όμως κι έχει δουλειά.
Η ομορφια του μινιμαλ!

Μηχαλη το έχω ξαναπεί το έχεισ με της μινιατούρες , Κώστα απλά υπέροχο και η ελιά φανταστικό ξύλο, Μπάμπη τόσο λιτό και τόσο όμορφο, το σκαρί βαμμένο με ακρυλικο είναι; Κύριοι σασ ζηλεύω έχω μπλέξει με κήπους,βαψιματα και άλλα συναφή και δεν περισσεύει χρόνος για κάτι οπότε όαση μου εσείς.