Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Πάμπλο Εσκομπάρ, εγώ τελείωσα το πρώτο... Ήδη μου το βούτηξαν, ούτε να το καθαρίσω δεν πρόλαβα.
Θα φτιάξω ακόμα τρία-τέσσερα και μετά... Finito la musica passato la fiesta. :grandpa:

Εμ τά έχει πλάκα τά γαλόνια ο Στρατηγός

Καλοφόρετα καί γειά στά χέρια σου Μπάμπη.:SFGSFGSF:

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Σας ευχαριστώ πολύ αγόρια...:ernaehrung004:
Νίκο αν σπάσει φακός θα αλλαχθεί αλλά ίσως χρειαστεί λίγο γυαλοχάρτισμα απ´ την εσωτερική πλευρά ώστε να μεγαλώσει λίγο η περιφέρεια και να μπεί με λίγο πίεση, όπως τους βαλζει ο Παύλος.
Παύλο μη νομίζεις, κι εμένα ένα πανάκι μου έβαλε.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Μπαμπη ειναι super τα RayBab
αλλα δεν εχεις ολοκληρωσει την κατασκευη
αντε ξεκινα τις θηκες τωρα :flipout:

Θήκες; :furious3:
Ας τα βάζουν στην κωλότσεπη... :flipout:

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Μπάμπη, με τόσα μεντεσεδάκια που έχεις είναι κρίμα τόσο ωραία γυαλιά να μείνουν ανυπεράσπιστα χωρίς τις ανάλογες ξύλινες θήκες... :guitarist:

Αν του Παύλου ήταν trendy, τα δικά σου είναι super trendy !! (Χωρίς να θέλω να σνομπάρω τη δουλειά του Παύλου έτσι ;)

General Babis :worshippy:

Σας ευχαριστώ παιδιά, αλλά ρε συ Κώστα μη μου βάζεις φυτιλιές τώρα, δεν τη γιυστάρω αυτή τη κωλοκατασκευή.
Ό,τι και να κάνω, όσο και να προσπαθήσω, και αίμα να φτύσω, δεν πρόκειται να φτιάξω ούτε γυαλιά αλλά ούτε και κουτιά σαν τις Κινεζοκατασκευές.
Έχει πολύ δύσκολα κομμάτια αυτή η κατασκευή, όλα κινούνται στην κόψη του ξυραφιού και σε λεπτομέρεια χιλιοστού που έστω κι ένα να πάει στραβά πάει στράφι όλος ο κόπος σου. Κι όσο κι αν πιάνουν τα χέρια σου τη λεπτομέρεια του cnc και του laser δεν θα τη φτάσεις ποτέ.
Τώρα θα μου πείς: "-Ρε φίλε, για χειροποίητο μιλάμε, ας μην είναι κι όλα τέλεια".
Οκ, αυτό μπορεί να ισχύει στις περισσότερες κατασκευές αλλά, δυστυχώς, στα γυαλιά δεν ισχύει.
Δοκίμασε να φορέσεις ένα ζευγάρι γυαλιά με στραβοκολλημένα μπράτσα, έστω και ελάχιστα, και θα δείς τι εννοώ. Δεν φοριέται με τίποτε.
Κι επειδή είμαι της άποψης οτι αν κάνεις κάτι κάντο ή σωστά ή καθόλου, απ´ τη στιγμή που δεν μπορώ να το κάνω όπως θέλω εγώ προτιμάω να μην το κάνω καθόλου.

+1.

Άσε που άρχισε να κλαίει ο τόρνος σου που τον έχεις ξεχάσει λίγο.

Ο τόρνος μάστορά μου είναι έρωτας, κι ότι απιστίες του έκανα μέχρι τώρα θα τις ξεχρεώσω όλες Ιούλιο και Αύγουστο.
Και τον ξυλότορνο και το μηχανουργικό.

Μπάμπη γυαλιά έπιπλο φόραγες όταν σε είδα ??? ....γιατί δεν το πρόσεξα ...:flipout::flipout:-bye-

Τα σέβη μου Μπάμπη πολύ ωραία δουλειά

Σ´ευχαριστώ πολύ Κυρ.. :a0210:

Νικόλα, αν φόραγα δικά μου θα τα πρόσεχες ρε... :flipout:

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Θα φτιάξω ακόμα τρία-τέσσερα και μετά... Finito la musica passato la fiesta. :grandpa:

Να τα αφήσεις αυτά!
Μη νομίζεις ότι δεν διαβάζω το νήμα! :flipout:

αντε ξεκινα τις θηκες τωρα

Θήκες ε;
Τι μου θυμίζει...

:flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές κ

Να τα αφήσεις αυτά!
Μη νομίζεις ότι δεν διαβάζω το νήμα! :flipout:

Εμείς έχουμε μια δουλειά να κάνουμε αλλά δεν σε βλέπω ζωηρό... :laugh:
Εγώ απο την άλλη εβδομάδα είμαι free

Μωρέ δουλειές και ιδέες για τσιτσιμπλίκια υπάρχουν.
Αυτό το καιρό είμαι όμως στο τρέξιμο με τα πιτσιρίκια που έχουν εκδηλώσεις στη μπάλα, ρυθμική, φροντιστήρια, σχολεία, μουσική κλπ
Θα κανονίσουμε να περάσω, αλλά για ένα θα πρέπει να έρθεις από το σπίτι για να το καταλάβεις, γιατί είναι υπερπαραγωγή.
Να παίξουμε κιόλλας! :flipout:

Στα άλλα, μπορώ να σου φέρω να δεις πως είναι και κανονικά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές κ

Θήκες ε;
Τι μου θυμίζει...

:flipout:

Περιμενε ρε παλικαρι το καλο πραγμα αργει να γινει
εχει περασει μονο μια εβδομαδα :flipout:
ειναι και συνθετο το project

Περιμένω μάναμ. Δεν έχω πρόβλημα.
Τα πινέλα θα είναι διαφορετικά βέβαια γιατί άλλαξα δύο από τότε, αλλά don't worry. :flipout:

Σκέφτομαι να ξεκινήσω και εγώ μία κατασκευή το καλοκαίρι, αλλά από ότι είδες δεν είναι και τόσο... "μικροξυλοκατασκευές" αυτά που κάνω.

Ετοιμάζομαι για το επόμενο συλλαλητήριο!!!
Ωραίος ο μάστορας !!!!!

Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Περιμένω μάναμ. Δεν έχω πρόβλημα.
Τα πινέλα θα είναι διαφορετικά βέβαια γιατί άλλαξα δύο από τότε, αλλά don't worry. :flipout:

Σκέφτομαι να ξεκινήσω και εγώ μία κατασκευή το καλοκαίρι, αλλά από ότι είδες δεν είναι και τόσο... "μικροξυλοκατασκευές" αυτά που κάνω.

ε, θα περιμενω τοτε να αλλαξεις και τα 6 πινελα και να σου φερω σταντ για τα προηγουμενα :flipout:
οταν λες καλοκαιρι ? δηλαδη απο Παρασκευη ξεκινας?