Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

καλησπέρα παιδια επιτέλους τελείωσα με της μπομπονιέρες για την βάπτιση και σας τα παρουσιάζω όλα περιπου 300 κομμάτια με εβγαλε ασπροπρωσποπο η dsh και αφου τελείωσα ειπα λιγο να παίξω με την σεγα και έφτιαξα ενα κανδρο τριαντάφυλλο ελπιζω να σας αρεσει το εκανα στα γρήγορα
eed231335f2fbaa7bbe72f82f75a0f03.jpg
611de29bbc0152ae94f62eced1726e27.jpg

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Πολύ όμορφα βγήκαν όλα.
Με το καλό η βάπτιση σας.

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Πολύ όμορφα βγήκαν όλα.
Με το καλό η βάπτιση σας.
να σε καλα ευχαριστώ πολυ

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Μια χαρά είναι. γρήγορο πιστόλι είσαι δηλ.:twoguns:

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Μια χαρά είναι. γρήγορο πιστόλι είσαι δηλ.:twoguns:
ευχαριστώ καθημερινή εργασία περιπου 5 ώρες για 20 μερες περίπου τωρα της πηρα τον αερα

Ανδρέα πολύ όμορφα,χαράς τήν υπομονή σου,καί μέ τό καλό η βάπτιση.

Κώστα ωραίο τό πλατανόφυλλο,μόνο πού έκανες πολύ λεπτό τό κοτσάνι,άν πάει κάποιος καί τό πιάσει από τό κοτσάνι νά το σηκώσει στό κάθετο οκ,αλλά άν τό γυρίσει οριζόντια,μπορεί να σπάσει (τό κοτσάνι).

ε, θα περιμενω τοτε να αλλαξεις και τα 6 πινελα και να σου φερω σταντ για τα προηγουμενα :flipout:
οταν λες καλοκαιρι ? δηλαδη απο Παρασκευη ξεκινας?

Τα "προβληματικά" άλλαξα.
Έχω ξεκινήσει τα μετρήματα αλλά θα το πάω λάου λάου.
Περιλαμβάνει modular διόραμα, ψηφιακό τρένο και ένα κάδρο με βυζγιά :flipout:

Καλημέρα Γιώργο κ Dim.
Σας ευχαριστώ.
Dim πήγα σύμφωνα με το σταμπο από τις φώτο για να μην φύγω πολύ από την μητέρα φύση!
https://www.google.gr/search?q=Cana...=2ahUKEwjFsuas967bAhXDuRQKHVXpAjEQrnZ6BAgBEBw
Δεν είναι εύκολο να σπάσει, έχει (τουλάχιστον) αρκετό πάχος 20 mm.
Σε περίπτωση ατυχήματος θα πάμε για άλλο

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Τα "προβληματικά" άλλαξα.
Έχω ξεκινήσει τα μετρήματα αλλά θα το πάω λάου λάου.
Περιλαμβάνει modular διόραμα, ψηφιακό τρένο και ένα κάδρο με βυζγιά :flipout:

Αυτο πρεπει να το δουμε...

Σήμερα σειρά είχε η ξερασιά... Κουράστηκα αρκετά μπορώ να πώ, πονάει όλη η πλάτη μου.
Μέσα στο Σ/Κ, αν τα καταφέρω, προγραμματίζω να φτιάξω ένα ζευγάρι από καρυδιά...

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    330.2 KB · Views: 124
  • image.jpg
    image.jpg
    324.9 KB · Views: 124

Ωραίος ο Μπάμπης :SFGSFGSF:.
Ολο δέ ξαναφτιάχνω,δέν ξαναφτιάχνω καί κάθε μέρα νέα χρώματα,καί design.
Θα λές στίς παραλήπτριες μέ κάθε δώρο ένα ζευγάρι γυαλιά,θά μού κάνετε ένα μασάζ-καλιμπράρισμα στήν πλάτη γιά νά ισιώσω :grinning-smiley-043

Ωραίος ο κ. Μπάμπης κ η ...ξερασιά.

είπαμε, super trendy glasses , να τα βλέπουν οι τουρίστριες και να σου ορμούν.
δεν φτιάχνεις 2-3 ντουζίνες να τα πας μια βόλτα στην Ακρόπολη ; θα φύγουν εν ριπή οφθαλμού !!

Σήμερα σειρά είχε η ξερασιά... Κουράστηκα αρκετά μπορώ να πώ, πονάει όλη η πλάτη μου.
Μέσα στο Σ/Κ, αν τα καταφέρω, προγραμματίζω να φτιάξω ένα ζευγάρι από καρυδιά...
Σε πράσινο έχεις τίποτα;

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε πράσινο έχεις τίποτα;

Αυτό είναι ξερασιά με κάποιο πρόβλημα στο στομάχι (να το κοιτάξεις αυτό Μπάμπη μου, μην το αφήσεις έτσι, ναι; ).
Σε πράσινο μάλλον με τσιρλιπιπιά θα πρέπει να δουλέψει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές κ

Σε πράσινο έχεις τίποτα;

Τι τον έχουμε τον αερογράφο; Βάφουμε ότι χρώμα θέλουμε. Έχω πάρει και ωραίο άσπρο καπλαμά 2 mm, απο κελεμπέκι, γιατί έχω αιτήματα και για καλοκαιρινά χρώματα.
Πρός το παρόν έχω βρεί από φίλο ένα κομμάτι τεχνητό καπλαμά τρελιάρικο και ήδη έχω αρχίσει τα κοψίματα.
Δυστυχώς όμως στην πλάτη έχω πάθει πολύ μεγαλύτερη ζημιά απ' ότι νόμιζα, μάλλον ψήξη, κι απόψε δεν έκλεισα μάτι απ´ τον πόνο. Όλα τα σχέδια θα πάνε λίγο πίσω, μέχρι να γιάνει το αφεντικό.:drool:

Attachments

• 4455CB2F-D078-4DEE-B5FF-76071982CD24.jpg
    4455CB2F-D078-4DEE-B5FF-76071982CD24.jpg
    324.6 KB · Views: 77
Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευ

Τώρα μάλιστα. Έχεις μπει σε σωστό δρόμο. Ο τεχνητός καπλαμας τι είναι; Ξύλο δηλαδή ή κάτι άλλο;
Τι τον έχουμε τον αερογράφο; Βάφουμε ότι χρώμα θέλουμε. Έχω πάρει και ωραίο άσπρο καπλαμά 2 mm, απο κελεμπέκι, γιατί έχω αιτήματα και για καλοκαιρινά χρώματα.
Πρός το παρόν έχω βρεί από φίλο ένα κομμάτι τεχνητό καπλαμά τρελιάρικο και ήδη έχω αρχίσει τα κοψίματα.
Δυστυχώς όμως στην πλάτη έχω πάθει πολύ μεγαλύτερη ζημιά απλ ότι νόμιζα, μάλλον ψήξη, κι απόψε δεν έκλεισα μάτι απ´ τον πόνο. Όλα τα σχέδια θα πάνε λίγο πίσω, μέχρι να γιάνει το αφεντικό.:drool:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευ

Δυστυχώς όμως στην πλάτη έχω πάθει πολύ μεγαλύτερη ζημιά απλ ότι νόμιζα, μάλλον ψήξη, κι απόψε δεν έκλεισα μάτι απ´ τον πόνο. Όλα τα σχέδια θα πάνε λίγο πίσω, μέχρι να γιάνει το αφεντικό.:drool:

Αυτο θα γινει υπεροχο.

Ξύλο, κανονικά... Απλά δεν χρειάζεται να βγεί φέτα από μεγάλο κορμό, τον δημιουργούν όπως πχ το κόντρα πλακέ.
Δεν καταλαβαίνεις καμία διαφορά και μου φαίνεται και πιο γερός.

Περαστικά. Βάλε εμπλαστρο. Έτσι ήμουν εγώ πριν δύο εβδομάδες και για πρώτη φορά έβαλα ένα.
Αν δεν κάνει δουλειά αυτό τότε πάρε μαρσερ, γυναίκα κατά προτίμηση, προερχόμενη από χώρες της πρώην σοβιετικής Ένωσης.