Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Έτσι είναι, όποιος δεν έχει βάση τα κρεμάει όπου νάναι... :flipout:
Μάλλον θα πρέπει να σ´ ακολουθήσω μάστορα.

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    180.7 KB · Views: 109
Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Έτσι είναι, όποιος δεν έχει βάση τα κρεμάει όπου νάναι... :flipout:
Μάλλον θα πρέπει να σ´ ακολουθήσω μάστορα.

-bye-

Ρε μανία με τα γυαλιά, must έχουν γίνει αυτό τον καιρό

Ρε μανία με τα γυαλιά, must έχουν γίνει αυτό τον καιρό

Εγώ δεν έχω μανία με τα γυαλιά. Μανία με το να τα πληρώνω έχω! :grandpa::flipout::flipout::flipout:

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Α ρε ακάματε παππού!
Εγώ έφτιαξα ένα ρολόι από δρυ και μουριά. Δύσκολο ξύλο η μουριά, είδα κι έπαθα να το ξεπιτσικάρω, πανέμορφο όμως, πολύ μου άρεσε η καφεκίτρινη απόχρωση.Jazz.jpg

Α ρε καλλιτέχνη Σπύρο. Πανέμορφο.

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Α ρε ακάματε παππού!
Εγώ έφτιαξα ένα ρολόι από δρυ και μουριά. Δύσκολο ξύλο η μουριά, είδα κι έπαθα να το ξεπιτσικάρω, πανέμορφο όμως, πολύ μου άρεσε η καφεκίτρινη απόχρωση.

έργο τέχνης ! μας έστειλες τώρα..

Έ όχι και μανία με τα γυαλιά, δυό άνθρωποι ασχολούνται κι ανέβηκαν και κάποιες φωτογραφίες, που σε σχέση με άλλες κατασκευές είναι ελάχιστες. Αν τα γυαλιά είναι μανία τότε τα στυλό πχ τι είναι, επιδημία; -bye-

Σπύρο πάρα πολύ όμορφο το ρολόϊ :a0210:
Τον εσωτερικό κύκλο του πλαισίου με ρούτερ τον έκανες;

Ευχαριστώ Κύριοι!!! Μπάμπη yes.

Ρώτησα επειδή βλέπω κάποια κλωτσήματα. Είναι από δικό σου χειριςμό ή είναι τόσο ζόρικη η μουριά τελικά;
Έχω 2-3 πολύ μεγάλα κομμάτια στο χωριό, κλείνουν σχεδόν τριετία που έχουν κοπεί, και σκέφτομαι τι να φτιάξω μ´ αυτά. Αν όντως είναι τόσο σκληρό ξύλο και δύστροπο στα νερά του θέλει τεράστια προσοχή και κοπτικά ξυράφι.

Αν είναι ένθετα, το ένα μέσα στο άλλο, που φαίνεται ότι είναι, στο τραπέζι του ρουτερ διορθώνονται αυτά. Με το χέρι κ με σκληρό ξύλο βασανίζεσαι.

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Ρώτησα επειδή βλέπω κάποια κλωτσήματα. Είναι από δικό σου χειριςμό ή είναι τόσο ζόρικη η μουριά τελικά;
Έχω 2-3 πολύ μεγάλα κομμάτια στο χωριό, κλείνουν σχεδόν τριετία που έχουν κοπεί, και σκέφτομαι τι να φτιάξω μ´ αυτά. Αν όντως είναι τόσο σκληρό ξύλο και δύστροπο στα νερά του θέλει τεράστια προσοχή και κοπτικά ξυράφι.

Μπάμπη τα κλωτσήματα που βλέπεις είναι στο δρυ και όχι στη μουριά. Φταίει και ο χειρισμός μου αλλά και οι 3 πόντοι δρυ, φυσικά αν προσέξεις τα νερά του δρυ στο κέντρο του ήτανε σα ρόζος. Έβαλα βέβαια και με τη μια το κοπτικό στα 15 χιλιοστά και έγινε η ζημιά. Η μουριά τώρα δεν είναι τόσο σκληρή αλλα πετσικάρη αμέσως.

Παρα πολυ ομορφο δημιουργημα και σαν θεμα και σαν κατασκευη!
Μπραβο Σπυρο, τα εργα σου ειναι ενα και ενα, απολαυση να τα βλεπεις και να τα χαιρεσαι!!

Ωραίο το Σταντ Κωστα.Ακωμα ενα υπεροχο εργο Σπυρο

Ωραίο το Σταντ Κωστα.Ακωμα ενα υπεροχο εργο Σπυρο

Να σαι καλά Κυριάκο.

Απλό,όμορφο και λειτουργικό το στάντ Κώστα !!

Σπύρο πολύ ωραίο το ρολόι της τζάζ, πολλά μπράβο !!

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Απλό,όμορφο και λειτουργικό το στάντ Κώστα !!

Σπύρο πολύ ωραίο το ρολόι της τζάζ, πολλά μπράβο !!

Να σαι καλά Νικόλα.

Αλλες δυο βασεις, ενισχυτες ηχου για κινητο.
Το ενα μικρο για φορητες καταστασεις, το αλλο διαφορετικη νοοτροπια με μεγαλη τρουπα, που ομως παραμορφωνει αισθητα τον ηχο