costas1965
AVClub Fanatic
Πανέμορφο Vrass.
Βάλτο πάνω στην σέλα στην επόμενη φωτογράφιση έτσι ώστε να δούμε κ το νέο 2τροχο απόκτημα σου.
Βάλτο πάνω στην σέλα στην επόμενη φωτογράφιση έτσι ώστε να δούμε κ το νέο 2τροχο απόκτημα σου.
Άλλο ένα.. Με φτελια, λεύκα και κόντρα πλακέ. Το πέρασα λαδάκι και κερί.
Ευχαριστώ. Είναι λεύκα κι έβγαλε κάτι όμορφους κυματισμούς..Πολύ όμορφο το "φρύδι" Παύλο!
Σωστα, δεν εγραψα τιποτα για την κατασκευη...Ωραια η ξυλινη τσατσαρα Κωστα μου (πες και καμμια λεπτομερια για την κατασκευη) αλλα για βαλε και την διλιτρη Cagiva/Ducati να θυμηθουμε τα παλια και να γουσταρουμε :drool1:
Πολύ ωραία πράγματα φτιάχνετε κύριοι, σας παρακολουθώ αλλά δεν πολύ γράφω και δεν φτιάχνω κάτι μιας και περνάω περίοδο μέλιτος με μια δικύλινδη Ιταλίδα που την καψουρευόμουν χρόνια και μπήκε στη ζωή μου τον περασμένο Ιούλιο. Τον λίγο ελεύθερο χρόνο που έχω από τη δουλειά τον χαίρομαι σε βόλτες μαζί της.
Ωστόσο, προχθές το απόγευμα ξεπέταξα μια κατασκευούλα μικρή, τσέπης, για να μην ξεχνιόμαστε τελείως και σκουριάζουμε...
Είναι ένα χτενάκι που διπλώνει σαν μικρός σουγιάς και χωράει άνετα στην τσέπη. Λόγω μεγέθους βέβαια μόνο το μούσι είναι να χτενίζει κανείς, αν και αφού τη δούλεψα για μια μέρα αποφάσισα ότι έπρεπε να κάνω πιο αραιά και μεγάλα τα δόντια της. Έτσι ψιλά που είναι βολεύουν περισσότερο για τα μαλλιά. Θα το ξέρω στην επόμενη...
Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.