Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Τα χρωματισμενα ειναι με ανιλινες μαονι και δρυς και ψεκασμενα μετα με διαφανο σπρευ.

Παρά πολύ ομορφα μπράβο πολύ ωραία δουλειά!!

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Νεκταριε ειναι απιθανα τα bandsaw boxes, πολυ ομορφες μινιατουριτσες που τις συμπαθω ιδιαιτερα!! Mπραβο!!

Πες και δυο πραγματα παραπανω ευλογημενε :))

Νεκτάριε συγχαρητήρια!!!2 Ερωτήσεις!
Το κουτι με το ρολοι εναι απο κοντρα πλακε και τι άλλο?πευκο?μου αρεσε το φινίρισμα!σε τι ακουμπαει το ρολόι?

Παρά πολύ ωραία γεια στα χέρια σου Νεκταριε

Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απο ενα ρεταλι σουδικο περγολας ειναι σχεδον ολα εκτος απο το «κυκλικο» που ειναι απο κολλημενο προσκεφαλο πρωην κρεβατιου.
Στο κουτι με το ρολοι, το συρταρακι μπαινει αναποδα οποτε η μετωπη του ειναι κοντρα πλακε που στη βαση ειναι πισω! Το μαυρο ειναι...μαυρο σε σπρευ :antlers:

++++

Δυο ακομη κουτακια. Ακομη καλυτερο φινιρισμα.
Απο ξυλο οξιας που εβγαλα απο καυσοξυλα μαζι με κοντρα πλακε..
Φινιρισμα με λινελαιο.

Last edited by a moderator:
Όντως το ορθογώνιο είναι πολύ όμορφο!και ο χρωματισμός επισης με τη διπλή γραμμή που κάνει το κόντρα πλακε

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Νεκταριε στο ορθογωνιο πως τα εκοψες τα συρταρια ορθογωνια;πως γινεται αυτο με πριονοκορδελα;φιλε αν μπορεις δωσε καποιες λεπτομερειες για το πως κατασκευασες το ορθογωνιο κουτι

Νεκταριε στο ορθογωνιο πως τα εκοψες τα συρταρια ορθογωνια;πως γινεται αυτο με πριονοκορδελα;φιλε αν μπορεις δωσε καποιες λεπτομερειες για το πως κατασκευασες το ορθογωνιο κουτι
Bandsaw box στο YouTube και θα βρεις άπειρα βίντεο..

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τα συρταρια εξωτερικα και εσωτερικα δεν εγιναν με μια περασιά. Η γωνια σχηματιστηκε κοβωντας απο τις δυο πλευρες προς την καθε κορυφη ξεχωριστα. Οι κοπες δηλαδη συναντηθηκαν στην ακμη καθε πλευρας. Αν εννοεις αυτο.

Απάντηση: Re: Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Ναι Μιχαλη αυτο εννοω..Δεν φαινονται καθολου τα σημεια οπου εχει αφησει σχισμη η πριονοκορδελα και γι αυτο παραξενευτηκα..Εχει πολυ καλο φινιρισμα.