Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Ιδανικα θα ήθελα να ειχα ενα λειζερ να εγραφα το ονομα επανω, αλλα τι να κανεις χαχαχα

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με πριονακι χειρος!! Εμ γιαυτο δεν κανεις τακτικα τετοια μικροεργακια :))

Μάτια δεν θα πηγαιναν, ονομα με λειζερ θα ταιριαζε ωραια.

Πολυ απλο και χαριτωμενο!

Theatre masks clock

Καλό απόγευμα.
Οξυά οι μάσκες - Πεύκο η βάση.

Έχω κάνει το σημαδάκι για να μπει ρολόι αλλά μάλλον δεν θα του βάλω.

Ωραίες μάσκες!!! Από που είσαι ρε φίλε ? Φαίνεται να ξέρεις από μάσκες :worshippy:

Καλό απόγευμα Νικόλα.

Σας ευχαριστώ.

Νικόλα όχι. Απλά ξέδωσα λιγάκι.

Χρειάζεται που και που Κώστα πολύ ωραίο σχέδιο και κατασκευή

Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

-bye-

Καλημέρα Νίκο κ Γιώργο.

Last edited by a moderator:
Χρειάζεται που και που Κώστα πολύ ωραίο σχέδιο και κατασκευή

Ωραίες οι μάσκες. είναι άλλωστε και της εποχής, μπράβο Κωστή.

animated-mask-image-0028.gif

Ξεκίνησε πριν από αρκετό καιρό αλλά λόγω αρκετών υποχρεώσεων τελείωσε πριν τρεις ημέρες.Ενα όμορφο καυσόξυλο που "δανειστηκα"έγινε με υπομονή ένα υπέροχο σκάφος.Το σκάφος είναι εξολοκλήρου χειροποίητο σκαλισμένο από τα πανιά μέχρι την βάση στην οποία τοποθετησα μια ιδιαίτερη ταμπέλα.Πραγματικα απόλαυσα την κάθε μέρα που ασχολήθηκα με αυτό το έργο.Η κατασκευή έχει και μια ιδιαιτερότητα, άθελά μου η βάση που κάθεται το σκάφος δεν το κρατάει σταθερό σε ένα σημείο με αποτέλεσμα να γέρνει είτε δεξιά είτε αριστερά αλλά και ίσια αυτό μου έδωσε την ιδέα να κάνω επίσης κινητή την σημαία και με αυτό τον τρόπο όπου θέλουμε να γέρνει το σκάφος να γέρνει και αυτή αναπαριστώντας τόν άνεμο.Οι διαστάσεις του είναι 42φχ47υψΝα τονίσω πως το συγκεκριμένο έργο είναι το μοναδικό μέχρι τώρα που θα ταξιδέψει εκτός νησιού δώρο σε έναν πολύ καλό φίλο γι'αυτό το πέρασα μόνο με λίγο λάδι αφήνοντας σε εκείνων την επιλογή να το βαψη οπωσ θέλει όσο για το όνομα νομίζω ότι το ξέρω ήδη.

Μπράβο Κυριάκο.. Πως φαίνεται αν είσαι ναυτικός.
Εμείς οι καμπισιοι θα φτιάχνουμε τρακτέρ ..

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk