Με τη δική σου την οξυά και τη δική μου τη καρυδιά έγιναν Παύλο.
Μη κοιτάς που μερικοί "κουβαρτάδες" κάνουν τρισάγιο με ξένα κόλυβα... Και μας τη λένε κι απο πάνω...![]()
Κυριάκο, εκτός από τον αέρα, σου πήρε και τα ξύλα βλέπω..Κοιτα Παυλο που του εδωσα και ξυλο και τα ακουω και απο πανω.
Μου φαινεται θες ξυλο.
Μπράβο κυρ Μπάμπη. Ομορφιές αλλού επιπέδου.
Κυριάκο, εκτός από τον αέρα, σου πήρε και τα ξύλα βλέπω..
Με την ευκαιρία αυτή θα μου επιτρέψετε οι κύριοι συντονιστές να πω δυο λόγια πάνω σε αυτό και που πιστεύω εκφράζουν πολλά παιδιά εδώ μέσα.Εχω ξαναπεί ότι η παρέα εδώ μέσα είναι αυτή που με τράβηξε το 2017 να γραφτώ στο φόρουμ στο "σχολείο"ωποσ το λέω εγώ και να μάθω κάποια χρήσιμα πράγματα από ανθρώπους με το ίδιο μεράκι και αγάπη για αυτό που κάνουν.Σε αυτά τα δύο χρόνια έμαθα πολλά πράγματα που με κάνουν χωρίς φόβο να πειραματίζομαι έξω από αυτό που ξέρω είδα όμως και κάτι άλλο κρίνοντας πάντα και από των εαυτών μου αν τότε ήμουν στην πρώτη τάξη τώρα είμαι στην τρίτη και σε τρία τέσσερα χρόνια (αν είμαι εδώ)θα έχω πάει στην έκτη.Αυτο που θέλω να πω και το πιστεύω ακράδαντα είναι πως σε λίγα χρόνια οι κατασκευές σασ ισωσ γίνουν σημείο αναφοράς για πολλούς.Αν υπήρχε ένα λεύκωμα με τα έργα όλων των παιδιών από το ξεκίνημά μέχρι τώρα θα δείτε την τεράστια διαφορά.Αυτο το λεύκωμα ισωσ να αποτελούσε ανασταλτικό παράγοντα για τα νέα παιδιά που θα θέλουν να μπουν εδώ μέσα που πάσ ρε καραμητρο θα σκέφτονταν,εδώ έρχεται η διαφορετικότητα όλων μας ξέρουμε να εκτιμούμε απο ένα απλό ξύλινο κουμπί μέχρι αυτήν την όμορφη κατασκευή του Μπαμπη.Ενα πολύ μεγάλο ΜΠΡΆΒΟ σε όσους είναι εδώ αλλά και στα παιδιά που δεν είναι και άφησαν το σημάδι τουσΈχω φοβερούς συναγωνιστές εδώ μέσα Κυρ, κι αναγκαστικά, για να μη μείνω, θα πρέπει να ανέβω επίπεδο.![]()
Μπαμπη :worshippy:
Ποια πριονοκορδελα ειναι αυτη, καινουργια και αδουλευτη δειχνει...
Με την ευκαιρία αυτή θα μου επιτρέψετε οι κύριοι συντονιστές να πω δυο λόγια πάνω σε αυτό και που πιστεύω εκφράζουν πολλά παιδιά εδώ μέσα.Εχω ξαναπεί ότι η παρέα εδώ μέσα είναι αυτή που με τράβηξε το 2017 να γραφτώ στο φόρουμ στο "σχολείο"ωποσ το λέω εγώ και να μάθω κάποια χρήσιμα πράγματα από ανθρώπους με το ίδιο μεράκι και αγάπη για αυτό που κάνουν.Σε αυτά τα δύο χρόνια έμαθα πολλά πράγματα που με κάνουν χωρίς φόβο να πειραματίζομαι έξω από αυτό που ξέρω είδα όμως και κάτι άλλο κρίνοντας πάντα και από των εαυτών μου αν τότε ήμουν στην πρώτη τάξη τώρα είμαι στην τρίτη και σε τρία τέσσερα χρόνια (αν είμαι εδώ)θα έχω πάει στην έκτη.Αυτο που θέλω να πω και το πιστεύω ακράδαντα είναι πως σε λίγα χρόνια οι κατασκευές σασ ισωσ γίνουν σημείο αναφοράς για πολλούς.Αν υπήρχε ένα λεύκωμα με τα έργα όλων των παιδιών από το ξεκίνημά μέχρι τώρα θα δείτε την τεράστια διαφορά.Αυτο το λεύκωμα ισωσ να αποτελούσε ανασταλτικό παράγοντα για τα νέα παιδιά που θα θέλουν να μπουν εδώ μέσα που πάσ ρε καραμητρο θα σκέφτονταν,εδώ έρχεται η διαφορετικότητα όλων μας ξέρουμε να εκτιμούμε απο ένα απλό ξύλινο κουμπί μέχρι αυτήν την όμορφη κατασκευή του Μπαμπη.Ενα πολύ μεγάλο ΜΠΡΆΒΟ σε όσους είναι εδώ αλλά και στα παιδιά που δεν είναι και άφησαν το σημάδι τουσ
Με την ευκαιρία αυτή θα μου επιτρέψετε οι κύριοι συντονιστές να πω δυο λόγια πάνω σε αυτό και που πιστεύω εκφράζουν πολλά παιδιά εδώ μέσα.Εχω ξαναπεί ότι η παρέα εδώ μέσα είναι αυτή που με τράβηξε το 2017 να γραφτώ στο φόρουμ στο "σχολείο"ωποσ το λέω εγώ και να μάθω κάποια χρήσιμα πράγματα από ανθρώπους με το ίδιο μεράκι και αγάπη για αυτό που κάνουν.Σε αυτά τα δύο χρόνια έμαθα πολλά πράγματα που με κάνουν χωρίς φόβο να πειραματίζομαι έξω από αυτό που ξέρω είδα όμως και κάτι άλλο κρίνοντας πάντα και από των εαυτών μου αν τότε ήμουν στην πρώτη τάξη τώρα είμαι στην τρίτη και σε τρία τέσσερα χρόνια (αν είμαι εδώ)θα έχω πάει στην έκτη.Αυτο που θέλω να πω και το πιστεύω ακράδαντα είναι πως σε λίγα χρόνια οι κατασκευές σασ ισωσ γίνουν σημείο αναφοράς για πολλούς.Αν υπήρχε ένα λεύκωμα με τα έργα όλων των παιδιών από το ξεκίνημά μέχρι τώρα θα δείτε την τεράστια διαφορά.Αυτο το λεύκωμα ισωσ να αποτελούσε ανασταλτικό παράγοντα για τα νέα παιδιά που θα θέλουν να μπουν εδώ μέσα που πάσ ρε καραμητρο θα σκέφτονταν,εδώ έρχεται η διαφορετικότητα όλων μας ξέρουμε να εκτιμούμε απο ένα απλό ξύλινο κουμπί μέχρι αυτήν την όμορφη κατασκευή του Μπαμπη.Ενα πολύ μεγάλο ΜΠΡΆΒΟ σε όσους είναι εδώ αλλά και στα παιδιά που δεν είναι και άφησαν το σημάδι τουσ
Κυριάκο τα σέβη μου για το υψηλού πολιτισμού ποστ σου. Αντικατοπτρίζει πλήρως το χαρακτήρα σου!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.