Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Είμαι εδώ & 2,5 ώρες αδειούχος οπότε για εμένα έχει δροσιά στην ταράτσα & το βράδυ άλλα κόλπα.... ...

Σας ευχαριστώ πολύ.

Απάντηση: Re: Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Ώπα! Μερακλίδικο το παραγάδι. Ψιλό είναι έ; Σαργοί και μουρμούρες μου μυρίζουν!

Ακριβώς, μέσα είσαι όπως πάντα.
Μετά τον σαργό όλα τα υπόλοιπα είναι απλά ψαράκια.

Απάντηση: Re: Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Ακριβώς, μέσα είσαι όπως πάντα.
Μετά τον σαργό όλα τα υπόλοιπα είναι απλά ψαράκια.

έχουν όμως κι αυτά τη δικιά τους νοστιμιά...:ernaehrung004:

Καλησπέρα. Ενδιαφέρεται ένας φίλος, για σκαλιστό το σήμα της ΑΕΚ, σε διαστάσεις 70χ70 και πάνω. Υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να το φτιάξει ;

Re: Απάντηση: Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Σκαλιστό Κυριάκο
Με cnc γίνεται, έχω έναν φίλο που θα μπορούσε να ασχοληθεί πιστεύω.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπορείς να τον ρωτήσεις πόσο θα κοστίσει περίπου κι αν είναι, ας ανταλλάξουν τηλέφωνο. Στείλε μου μήνυμα.

Καλησπέρα. Πριν δύο χρόνια είχα φτιάξει ένα δωράκι για ένα μαγαζί με τουριστικά είδη. Φέτος που επισκεύτηκα πάλι το μαγαζί, είπα να το φωτογραφίσω, και να το ανεβάσω.
Είναι κορμός ελιάς, καθώς και τα γράμματα επίσης. Οι τελείες είναι από αλουμίνιο. Και πίσω μια βασούλα απο 3d print, να μπορεί να το κρεμάει.

20190823_131107.jpg

20190823_131027.jpg

Καλησπέρα. Πριν δύο χρόνια είχα φτιάξει ένα δωράκι για ένα μαγαζί με τουριστικά είδη. Φέτος που επισκεύτηκα πάλι το μαγαζί, είπα να το φωτογραφίσω, και να το ανεβάσω.
Είναι κορμός ελιάς, καθώς και τα γράμματα επίσης. Οι τελείες είναι από αλουμίνιο. Και πίσω μια βασούλα απο 3d print, να μπορεί να το κρεμάει.

View attachment 163942

View attachment 163945

Πανέμορφη για πάντα η ελιά.
Τα αλουμίνια στις τελείες θα τα απέφευγα.

@
Ευχαριστώ Χιώτης.

@
Costas.........αρχικά τις έκανα ξύλο. Αλλά χαθήκαν μέσα στο σύνολο. Οπότε επέλεξα το αλουμίνιο.
Μόλις τελειώσω το ρούτερ, του υποσχέθηκα κάτι παρόμοιο σε σκαλιστό-ανάγλυφο. Εκεί θα δώ πώς θα το παίξω.

@
AGROTISS... ευχαριστώ.
@
Babis τα έκοψα με το φρεζάκι μου. 0.8 κονδυλάκι... και αφού έσπασα 2-3, την βρήκα την άκρη..:music-smiley-005: