Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Δεν υπερβάλλει καθόλου ο παππούς Νίκο τα έργα σου είναι υπέροχα στην απλότητα τους γεια στα χέρια σου

Στάλθηκε από το Hisense F17 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπράβο πατριωτάκι. άξιος καλλιτέχνης. :worshippy:
και
Δεν υπερβάλει ο παππούς Νίκο, έτσι είναι. πάντως το φόρουμ έχει κάμποσους να λέμε την αλήθεια.
Η όποια κατασκευή βέβαια του κάθε μάστορα έχει την δικιά της αξία και ομορφιά.

Τι ομορφη συνθεση που εκανες Νικο!! Εδεσε τελεια το υπεροχο ορεγκον με το φλαμπε ελατακι!

Κυριακο σε χαιρομαι που πλεον εχεις καποια ειδικα εργαλεια και δεν ταλαιπωρησαι. Μια χαρα το ψαρακι!! :a0210:

++++++

Τελειωσα συντομα με τα σπαθακια, δεν τα καθυστερησα αυτη τη φορα για να ολοκληρωσω το φινιρισμα. Μου αρεσε η ιδεα του George do Brasil με τις πινεζες.

Εδω οι διακοσμητικες πινεζες που κοπηκαν και λουστραριστηκαν για να μπουν στα χερουλια. Ανοιχτηκε τρυπα 0.5 χιλιοστο για να μπει το καρφακι της πινεζας.
49698411951_33ba8b8baa_b.jpg

Και εδω ετοιμα και τα δυο.
49698411461_f76652a51d_b.jpg

Tα πινεζακια στη μεγαλη χατζαρα δεν τα γυαλισα επιτηδες. Ισως τα γυαλισω.
Στο σημαιακι τυπωσα νεο λογοτυπο στη βαση για την επετειο των 200 χρονων, του χρονου, "Ελλαδα 1821-2021"

Νίκο συνχαρητηρια...!!!
Πολύ όμορφο βγήκε....απλό και λιτο στο σύνολο...!!!!

Μιχάλη τελικά οι πινεζες έκατσαν πολύ καλά...!!!

Απάντηση: Re: Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Μιχάλη και Νίκο, απλά συγχαρητήρια !

Μπράβο Κώστα...!!!
Είναι πολύ ευχαριστο αυτό διάστημα να ξεφεύγεις από την άθλια και άσχημη καθημερινότητα κάνοντας δημιουργίες..!!!

Αυτοσχεδιαζωντασ σε ένα παλιό έργο για να τονωθεί λίγο και η ψυχολογία που έχει πέσει τελευταία.
ce58e5a359b40656622126a83b3204b2.jpg
4d86ce21dbeb97c6e050918576a57756.jpg
790ef56df058dc0e7cd46c25e03b43cc.jpg

Κάτι που είχα φτιάξει στο αυτοσχεδιο τορνακι πέρυσι και τώρα του πρόσθεσα μια βάση

Re: Απάντηση: Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Κάτι που είχα φτιάξει στο αυτοσχεδιο τορνακι πέρυσι και τώρα του πρόσθεσα μια βάση

Σαν το λυχνάρι του Αλαντίν μου φέρνει. Όμορφο και ενδιαφέρον ειδικά αφού κινεί την περιέργεια όλων και προτρέπει για ερωτήσεις!

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk