Σας ευχαριστώ πολύ αγόρια…
Η διαμόρφωση έγινε με τον παλιό κλασικό τρόπο. Αρχίζεις με αλυσοπρίονο (κόψιμο) και συνεχίζεις με τα τεθωρακισμένα. Στο τελικό στάδιο παλμικό μέχρι 320 γυαλόχαρτο.
Δυστυχώς, λόγω μεγέθους, δεν διέθετα ούτε πριονοκορδέλα τόσο μεγάλη αλλά ούτε και ξεχονδριστήρα, γι’αυτό και το πάχος δεν είναι απόλυτα ίδιο παντού. Ευτυχώς η διαφορά είναι ελάχιστη, στο αρχικό κόψιμο η διαφορά του χονδρότερου και του λεπτότερου σημείου ήταν λιγότερο από μισό πόντο.
Λόγω σκληρότητας του ξύλου με παίδεψε πολύ στο τρίψιμο, αν και μια αρχική επιπέδωση/ξεχόνδρισμα είχαν γίνει όταν ήταν ακόμα χλωρό.
Βέβαια, τα πολύ σκληρά ξύλα, μπορεί να είναι λίγο μανίκι στο τρίψιμο αλλά όταν τελειώσεις το αποτέλεσμα σε ανταμείβει και με το παραπάνω
Αρκεί να περάσεις το χέρι σου πάνω στην τριμμένη επιφάνεια και θα το καταλάβεις!
Βρήκα ένα ακόμα σχέδιο κρυμμένο τελικά.
P 51 mustang του Β παγκοσμίου πολέμου.
Φτελιά και φλαμουρι με λίγο laser για τα σήματα - γράμματα.
Οι κοπες έγιναν στην πριονοκορδελα κατά κόρον και μερικά στην επιτραπέζια σεγα όπως τα κομμάτια από φλαμουρι.
Μπάμπη αυτή η δουλειά που έκανες με τα τανκ θα μπορούσε να γίνει και με ρουτερ πάνω σε αυτοσχέδιο οδηγό μεγάλων διαστάσεων;
Κάτι τέτοιο δεν είχες σκαρώσει κάποια στιγμή ή θυμάμαι λάθος;
Ευχαριστώ πολύ μαστόρια…
Νικόλα απ’τον Κουνουβέλη τα πήρα αλλά κανένα πόδι δεν είναι στο ίδιο ύψος με το άλλο. Χάλι μαύρο, και δεν ήταν και φτηνά, νομιπζω 17€ το ένα τα είχα πάρει.
Παρα πολυ αστειο ζωο, αυτη η νυχτεριδα του Steve Good
Το ανοιγμα των πτερυγιων του μαυριδερου πλασματος φτανει τα 16 εκ. Στο original σχεδιο εφταναν τα 26 εκ.
Αποτελειται απο 4 επιπεδα, το ενα κολλημενο πανω στο αλλο. Απο κοντρα πλακε παχους 4μμ,
Βαφτηκε με σπρευ μαυρο χρωμα απο τα Lidl και κολληθηκε στην πισω πλευρα ενα γαντζακι και ενα μαγνητακι διαμετρου 8μμ.
Η μονη αλλαγη που θα γινει ειναι οτι οι εσοχες ματια/μυτη/στομα θα βαφτουν κοκκινο η κιτρινο.
Ισως κοκκινο το στομα και η μυτη και κιτρινα τα ματια. Θα μου πει το ξαδερφακι μου απο το τεξας που ειναι λατρης του Halloween
Δεν ξερω εαν ταιριαζει σε αυτο το νημα αλλα η προσπαθεια του πατερα μου με τον πυρογραφο του πανω σε ενα ξυλινο κουτι απο θηκη κρασιων ειναι κατι παραπανω απο εξαιρετικη...!!!
..και δεν ειναι το μονο εργο....!!!