Καλορίζικος Μπάμπη!
Άντε να γυρίσει και κανένα κέρατο...
Πολύ σε σκέψεις μπαίνω τελευταία και δεν μου αρέσει...

Σας ευχαριστώ πολύ όλους και να ξέρετε ότι οι δημιουργίες σας είναι για εμάς τους νεώτερους στο σπορ, πηγή έμπνευσης! Εσένα κ. endura θα σε ζαλίσω λίγο παραπάνω μιας και έχεις γράψει χιλιόμετρα πάνω στο μηχάνημα που αγόρασα!
Και ξεκινώντας με τις ερωτήσεις, μιας και η επόμενη αγορά θα αφορά κάποιο τσοκ και κάποιον ξεχονδριστηρα, ποιο τσοκ προτείνετε για κάποιον στο ξεκίνημα? Μου αρέσει το τσοκ του κ Μπάμπη αλλά αν θυμάμαι καλά κάπου γράφτηκε για ένα καινούργιο τσοκ που το φέρνει κάποιος κ. Ασπρακης? Ποιες οι διαφορές μεταξύ τους και ποιον πιστεύετε ότι θα χρησιμοποιήσω ποιο πολύ? Τέλος έχω δει έναν ξεχονδριστηρα 3/4στον Ανικα και ψήνομαι. Είναι καλός σαν μέγεθος ή να ξεκινήσω με κάτι ποιο μικρό?
Αυτά τα ολίγα για την ώρα και συγνώμη αν σας κούρασα βραδιάτικα!
Οτι χρειαστεις μη διστασεις!
Ξεχονδριστηρα οταν λες εννοεις σκαρπελο σωστα? Απο τον Ανικκα εχουν ψωνισει πολλα παιδια και ειναι ευχαριστημενοι αλλα και το axminster εχει πολυ καλα σκαρπελα!
Για σκαρπέλο μιλάω ναι. Δεν ξέρω κάποιον με τόρνο εδώ κοντά που είμαι για να μπορούσα τουλάχιστον να δω τα μεγέθη τους, οπότε αναρωτιέμαι αν ένας με διάμετρο 3/4 θα βολεύει ή θα είναι πολύ μεγάλος.
Αυτό είναι το λινκ https://www.annikas.gr/product-page/roughing-gouges-3-4-hct064
Κάτι τελευταίο, εμένα το σπείρωμα λέει ότι είναι M33 DIN800. Ειναί το ίδιο με αυτό που λέει ο κ. Μπάμπης M33 x 3.5 ?
Μου αρέσει το τσοκ του κ Μπάμπη αλλά αν θυμάμαι καλά κάπου γράφτηκε για ένα καινούργιο τσοκ που το φέρνει κάποιος κ. Ασπρακης?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.