Ξυλότορνος και δημιουργιες.

Μάλλον είναι πρόβλημα του διακόπτη ον οφ. Αν θυμάμαι καλά πρέπει να έχει, εκτός από είσοδο και έξοδο του ρεύματος, και μια γέφυρα ώστε να μένει ανοικτό και όταν κοπεί το ρεύμα για κάποιο λόγο, να μην ξαναπάρει μπρος.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στην αρχή νόμισα ότι τα έπαιξε ο κινητήρας αλλά μετά διαπίστωσα ότι κρατώντας πατημένο το on ο κινητήρας δουλεύει κανονικά, οπότε δεν είναι αυτό. Άνοιξα το κουτί του διακόπτη και είδα ότι έχει 2 καλώδια γείωσης στην πίσω πλάτη του κουτιού. Δεν είμαι ηλεκτρολόγος και δεν έχω καμία διάθεση να γίνουν. Ελπίζω η απάντηση που θα ακούσω την Δευτέρα να είναι η άμεση αντικατάσταση λόγω ελαττώματος από τον ίδιο τον εισαγωγέα. Όλα τα υπόλοιπα θα είναι κουραφεξαλα. Δηλαδή αν έβγαλε ήδη πρόβλημα στις 4 ώρες λειτουργίας, στον χρόνο θα πάρει φωτιά? Ήδη αρχίζω και μετανιώνω για την αγορά... Δεν έπαιρνα έναν axminster 1218vs στα ίδια λεφτά...

Μακάρι να σου αντικαταστήσει το μηχάνημα αλλά χλωμό το βλέπω.
Αυτά είναι να μην σου κάτσουν. Αν σου κάτσουν όμως την πάτησες, γιατί μπορεί οικονομοκά να μην σου στοιχίσει, λόγω εγγύησης, τον εκνευρισμό όμως αλλά κυρίως την ταλαιπωρία και την καθυστέρηση δεν τη γλυτώνεις.
Ειδικά αν είσαι και επαρχία.

Μη το σκεφτεσαι ετσι.
Σκεψου να επαιρνες τον εγγλεζικο και τβρα να επρεπε να τον στειλεις αγγλια!!!!
Δοκιμασε και σε αλλη πριζα.
Μπορει να σου ακουστει κουλο αλλα κάντο.

Δύσκολο νά σού κάνει αντικατάσταση μηχανήματος,έναν διακόπτη θά σού αλλάξει πού εκεί νομίζω είναι τό πρόβλημα,μήν εκνευρίζεσαι συμβαίνουν αυτά καί στίς καλύτερες εταιρίες,μιά αστοχία υλικού τού διακόπτη είναι,θά στόν αλλάξει στήν εγγύηση καί όλα θά πάνε μιά χαρά.
Καί όπως πολύ σωστά είπε ο Κυριάκος άν είχε συμβεί τό ίδιο καί στόν Axminster άντε νά τό έστελνες Αγγλία καί νά περίμενες νά έρθει.

Η τέταρτη απ´ τις δέκα εντολές λέει:

«Έξ ημέρας εργά και ποιήσεις πάντα τα έργα σου, τη δε εβδόμη ασχολήσου με τον τόρνο σου». :rip:

Attachments

• 070F93A2-A5DD-42A6-A58A-06EB67BF9F2C.jpg
    070F93A2-A5DD-42A6-A58A-06EB67BF9F2C.jpg
    293.5 KB · Views: 90
  • C02CE890-FB4A-4F0B-9FDA-86E60014E2C1.jpg
    C02CE890-FB4A-4F0B-9FDA-86E60014E2C1.jpg
    199.5 KB · Views: 90
  • 03B040D1-C66B-49A4-8514-A9CF4E4FCCF5.jpg
    03B040D1-C66B-49A4-8514-A9CF4E4FCCF5.jpg
    216.5 KB · Views: 90
  • 34ABAFD8-62BE-4004-A68E-55ED4D461122.jpg
    34ABAFD8-62BE-4004-A68E-55ED4D461122.jpg
    295.4 KB · Views: 90
  • CEFBC22D-3C48-4D14-BE06-A8061DFFED0F.jpg
    CEFBC22D-3C48-4D14-BE06-A8061DFFED0F.jpg
    221.3 KB · Views: 90
Σ´ ευχαριστώ Κυρ...
Το ξύλο είναι πανέμορφη οξυά, ευγενική χορηγία Κώστας παππούς. :grinning-smiley-043

Γειά σου Μπάμπη μάστορα,πανέμορφο.
Φτιάχνεις καί ξύλινα πιάτα γιά γλάστρες βλέπω τώρα :party:

Re: Απάντηση: Τορνος και δημιουργιες.

Η τέταρτη απ´ τις δέκα εντολές λέει:

«Έξ ημέρας εργά και ποιήσεις πάντα τα έργα σου, τη δε εβδόμη ασχολήσου με τον τόρνο σου». :rip:
Ωραίος!
Εγώ αντίθετα 5 μέρες κάθομαι και περιμένω την 6η και την 7η να εργαστώ.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Τορνος και δημιουργιες.

Στην αρχή νόμισα ότι τα έπαιξε ο κινητήρας αλλά μετά διαπίστωσα ότι κρατώντας πατημένο το on ο κινητήρας δουλεύει κανονικά, οπότε δεν είναι αυτό. Άνοιξα το κουτί του διακόπτη και είδα ότι έχει 2 καλώδια γείωσης στην πίσω πλάτη του κουτιού. Δεν είμαι ηλεκτρολόγος και δεν έχω καμία διάθεση να γίνουν. Ελπίζω η απάντηση που θα ακούσω την Δευτέρα να είναι η άμεση αντικατάσταση λόγω ελαττώματος από τον ίδιο τον εισαγωγέα. Όλα τα υπόλοιπα θα είναι κουραφεξαλα. Δηλαδή αν έβγαλε ήδη πρόβλημα στις 4 ώρες λειτουργίας, στον χρόνο θα πάρει φωτιά? Ήδη αρχίζω και μετανιώνω για την αγορά... Δεν έπαιρνα έναν axminster 1218vs στα ίδια λεφτά...

Το έχω πάθει και εγώ σε άλλο εργαλείο . Το πρόβλημα στο δικό μου ήταν ότι είχαν σπάσει τα "αυατκια" που κρατάνε το κουμπί on/off και δεν lockαρε πουθενα και ουσιαστικά το κρατούσε το σιλικονουχο προστατευτικό κάλυμμα , όταν το κράταγα πατημένο δούλευε επειδή νομίζω ότι ο διακόπτης είναι ίδιος με τον δικό μου κατά 99% αυτός φταίει και με μια αλλαγή θα είσαι οκ όπως εγώ. Είσαι λίγο υπερβολικός με την αντικατάσταση και ότι άλλο σου πουν είναι κουραφεξαλα δεν είναι έτσι ακόμα και στις καλύτερες μάρκες υπάρχει αστοχία υλικού στις πρώτες χρήσεις σπάνια αλλά υπάρχει οπότε αν είναι ο διακόπτης τότε οκ αν τώρα μετά σου βγάλει άλλο πρόβλημα τότε ναι.

Χαιρετώ την παρέα. Ομολογώ ότι όντως χθές ήμουν υπερβολικός αλλά αυτά παθαίνεις όταν έχεις μπουχτισει μια εβδομάδα στην δουλειά και περιμένεις ένα διήμερο να ξεκουραστείς και τότε συμβαίνουν όλα τα ανάποδα. Το πρωί ξύπνησα με άλλη διάθεση, πιο φιλική και ξανακοίταξα το πρόβλημα με ηρεμία. Όντως απ' ότι φαίνεται ο διακόπτης on δεν κλείδωνε όταν τον πατάς. Σήμερα κλείδωσε μια φορά το πρωί και ο τόρνος πήρε μπροστά κανονικά. Τι γλυκός ήχος :(. Μεχρι εκεί όμως, μόλις πάτησα το κουμπί off και ο τόρνος σταμάτησε, το κουμπί on δεν ξανακλειδωσε ποτέ. Δεν πειράζει, τουλάχιστον τελείωσα με τον χώρο της αποθήκης. Ήρθε και ο ηλεκτρολόγος και πέρασε και δύο πρίζες, οπότε δεν θα ξαναχρειαστει να τραβήξω ξανά μοαλαντεζα. Αύριο θα ενημερώσω το κατάστημα για το πρόβλημα και θα σας ενημερώσω για την εξέλιξη. Κ Μπάμπη πανέμορφο το πιάτο οξυάς που έφτιαξες. Κάτι τέτοια βλέπω και μου φαίνεται η οξυά που έχω για το τζάκι θα κρατηθεί για δημιουργίες! Ευτυχώς που έχω πελάτη έναν έμπορο καυσόξυλων και δύο κορδέλαδες που δουλεύουν εκεί. Θα τους ταράξω στις παραγγελίες και στο τεμαχισμα! Δυστυχώς δεν φέρνει ελιά, αλλιώς... :)

Μια ερώτηση προς τον enduras μιας και έχουμε το ίδιο μηχάνημα. Το μάυρο κουμπάκι που εξέχει πίσω απο το κουτί του πίνακα on/off και γράφει "press to reset", τι ακριβώς κάνει?

Το πάτησα αρκετές φορές, αλλά δεν βλέπω να κάνει κάτι. Άσε που δεν βλέπω να έχει κάποια "αντίσταση" στο πάτημα. Ίσως η αιτία του κακού να ξεκινάει απο εκεί και να μην είναι ο διακόπτης τελικά. Είδωμεν. Περιμένω τηλέφωνο απο κατάστημα . Σε ευχαριστώ πάντως για την άμεση απάντηση. Την καλημέρα μου σε όλους και καλή εβδομάδα.