Ξυλότορνος και δημιουργιες.

Και κατι ακομη σχετικο με τα ρωσομαχαιρα.. https://youtu.be/STfh0lW4Q5g
Στην περιγραφή εχει και λινκ για αγορα.. Διαφορετικα εχει κ βιντεο με την κατασκευη στα αγγλικά κιολας μιας και τα περισσότερα στο yt ειναι στα ρωσικά και δε βγαίνει άκρη..

Απάντηση: Re: Τορνος και δημιουργιες.

κ.Babis μια βοηθεια παρακαλω.. Επειδη θελω να σας αντιγράψω,στο καρβιδιο τι κολαουζο και βιδα χρησιμοποιήσατε;

Μ5 βίδα.
Είσαι σίγουρος οτι δεν θες να το φτιάξουμε παρέα; Έχω και βίδες και κολαούζα... Όποτε θες το κάνουμε.

Attachments

• IMG_1315.jpg
    IMG_1315.jpg
    340.3 KB · Views: 184
  • IMG_1317.jpg
    IMG_1317.jpg
    341.8 KB · Views: 184
Ευχαριστω πολυ για την πρόσκληση!! Θα την αποδεχτώ με μεγάλη χαρα!! Κυρ αν περιμένουμε εσενα.. Θα έρθουν και οι επόμενες εκλογες.. Οπως κατι εργαστήρια που ακομα τελειώνουν :Ρ

Πάρε με να κανονίσουμε όταν έχεις κενό.
Άστον το Κυριάκο... όλο λάδι-λάδι και τηγανίτα τίποτε...

Το Σάββατο;
Αν δεν φύγει ο κύριος Μπάμπης για να ψηφίσει κανονίζουμε και τσιπουράκι.
Αν φύγει το πίνουμε και μόνοι μας.

κύριε ...................Μπάμπη αν περάσετε από τα μέρη μας ρίξτε τηλέφωνο..................

Δεν θα κατέβω Κωστή...
Αφ' ενός ψηφίζω Αθήνα κι αφ' εταίρου είμαι χωρίς αυτοκίνητο. Το έχω πάνω από μήνα στο service και προβλέπω άλλο τόσο και βλέπουμε. :furious3:
Άν μετά τις εκλογές τσακώσω κανένα από φίλο για καμιά βδομάδα θα ειδοποιήσω.

Κύριε Μπάμπη τότε να πάρετε κανένα μπουκαλάκι επ ώμου και να έρθετε να στήσουμε μιλφέιγ

Στην υγειά μας... :ADFADF1:
Από ένα κομματάκι αμυγδαλιάς που λυπήθηκα να το πετάξω.

Attachments

• IMG_1355.jpg
    IMG_1355.jpg
    279.9 KB · Views: 112
  • IMG_1357.jpg
    IMG_1357.jpg
    174.3 KB · Views: 112
  • IMG_1359.jpg
    IMG_1359.jpg
    303.6 KB · Views: 112
Άμα βιάζεσαι θα τη κάνεις τη λαλακία. Νόμος!
Κι εκεί τρελαίνεσαι περισσότερο, όταν το ξέρεις οτι αυτό που κάνεις είναι λάθος και παρ´ όλα αυτά επιμένεις.

Μιχάλη, σχετικά με μια κουβέντα που είχαμε για το άν το engraver χρειάζεται απόλυτα επίπεδη επιφάνεις για να κάψει ή όχι, συνεχίζοντας τους πειραματισμούς που κάνω βλέπω οτι υπάρχουν αρκετές ανοχές, παραπάνω απ´ότι νόμιζα. Πολύ εύχάριστο αυτό.
Αν προσέξεις το κάτω άκρο του Ρ στο Perrier έχει φτάσει περίπου στο μέσον της πλαϊνής πλευράς.

(Μάλλον θα πρέπει, όταν βρείς λίγο χρόνο, να συγκεντρώσουμε τα μηνύματα που έχουν σχέδη με Engraver στο σωστό νήμα γιατί, με ευθύνη δική μου βέβαια, είναι διάσπαρτα δεξιά κι αριστερά. Κυρίως εδώ και στο "Καφενείο").

Attachments

• IMG_1379.jpg
    IMG_1379.jpg
    313.8 KB · Views: 72
  • IMG_1376.jpg
    IMG_1376.jpg
    327.1 KB · Views: 72