Για την κόλλα δεν ξέρουμε τίποτα ε ;
Τώρα το είδα για την κόλλα... Εγώ έχω αυτή και θα τη βρείς σε μαγαζιά μοντελιστών.
Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι καλύτερο.
Για την κόλλα δεν ξέρουμε τίποτα ε ;
Τίποτα δεν θα πάθει Θανάση, όλο σίδερα είναι. Απλά έλεγα μήπως ξέρει κάποιος ποιο συγκεκριμένο υγρό να κάνειΓιωργο, ξεκινα με βαρια διαλυτικα (νιτρο?) ... τι να παθει το τσοκ
Τώρα το είδα για την κόλλα... Εγώ έχω αυτή και θα τη βρείς σε μαγαζιά μοντελιστών.
Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι καλύτερο.
Δύο έργα κι από μένα..
Ένα μπωλ από μαστιχοδενδρο, το οποίο με παίδεψε αρκετά για να αφήσω φυσικές τις άκρες του. Δεν μπόρεσα να το τρίψω περισσότερο γιατί κόντεψα να σακατεψω τα δάκτυλα μου. Είναι πρώτη φορά που κάνω κάτι παρόμοιο.
Κι ένα βάζο με καπάκι, με κολλητά ξύλα, κυρίως από φτελια.
Η καραντίνα, κι ο καλός καιρός, ενεργοποιεί τους τορναδόρους μάλλον.
Μ´όσους μιλάω όλοι από κάτι φτιάχνουν. :Banane0:
Η χθεσινή λεύκα...
Για το χρώμα είχα τις (πολλές) ενστάσεις μου αλλά επειδή όπως μου είπαν θα πάει σε σπίτι σε νησί υποχώρησα.
Πολυ καλο Μπαμπη, θυμιζει αιγαιο!Η καραντίνα, κι ο καλός καιρός, ενεργοποιεί τους τορναδόρους μάλλον.
Μ´όσους μιλάω όλοι από κάτι φτιάχνουν. :Banane0:
Η χθεσινή λεύκα...
Για το χρώμα είχα τις (πολλές) ενστάσεις μου αλλά επειδή όπως μου είπαν θα πάει σε σπίτι σε νησί υποχώρησα.
Σας ευχαριστώ όλους.Πολλά μπράβο στα 3 τρελά αγόρια του ξυλότορνου.

Υπέροχη η πιατέλα, υπέροχο το χρώμα, υπέροχη η πανοραμική φωτογραφία !
Πολυ καλο Μπαμπη, θυμιζει αιγαιο!
Μπράβο παιδες...Πολύ μεράκι πέφτει...!!!
Πολλά μπράβο στα 3 τρελά αγόρια του ξυλότορνου.
Φοβερο το χρωμα της πιατελας Μπαμπη, αυτο το γαλαζομπλε!!!
Και η φωτο εξ'ισου ομορφη αλλα τι υπαρχει κατω απο το καγκελακι που καθεται το τσοκ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.