Ξυλότορνος και δημιουργιες.

Αυτο φαινεται απλο και εθναι πολυ ωραίο, μιας και εχετε παρει τα παρελκομενα για κατασκευη στυλο...

https://youtu.be/XzY2_afweDk

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ο Μπάμπης ακούει ?

Ακούει αλλά έχει ξεμείνει από υλικά...
Τους μηχανισμούς που μου είχε στείλει ο Παύλος τους τελείωσα κι έχω ακόμα 20 παραγγελίες...:drool:

Attachments

• ΠΡν.jpg
    ΠΡν.jpg
    181.7 KB · Views: 116
1. Από τα καλύτερα δώρα πάντως τα hand made στυλό & μπράβο σας.

2. Αν το καλοσκεφτείς & βρεις σωληνάκι ψιλό του μέτρου, με οπή 7 mm & μετά πας στο (π.χ. Jubo ή σε κατάστημα που φτιάχνει διαφημιστικά στυλό) ή βρεις την κινέζικη πηγή για έτοιμα "πατητά" στυλό, μάλλον δεν τους έχουμε ανάγκη τους Άγγλους.

Last edited:
Είπα μήπως βρούμε σε καλή τιμή κάποια kits, κυρίως χρυσά, που ταιριάζουν καλύτερα. Είναι κρίμα να κάνεις τόσο κόπο και στο τέλος να δείχνει φτηνιάρικο λόγω του kit.
Αξίζει όμως τον κόπο να γίνει ένα καλό ψάξιμο στα καταστήματα με ανάλογα είδη μήπως βρεθεί κάτι που να δείχνει ωραίο.
Επίσης ψάχνω και θήκες για τα στυλο-δωράκια. Βρήκα κάποιον που πουλάει αρκετά φτηνά, 0,15 € νομίζω τη μία, ωραίες θήκες βελούδινες αλλά είναι στην Ελευσίνα, και για παραγγελία θέλει τουλάχιστον 150 κομμάτια.

Re: Απάντηση: Τορνος και δημιουργιες.

Είπα μήπως βρούμε σε καλή τιμή κάποια kits, κυρίως χρυσά, που ταιριάζουν καλύτερα. Είναι κρίμα να κάνεις τόσο κόπο και στο τέλος να δείχνει φτηνιάρικο λόγω του kit.
Αξίζει όμως τον κόπο να γίνει ένα καλό ψάξιμο στα καταστήματα με ανάλογα είδη μήπως βρεθεί κάτι που να δείχνει ωραίο.
Επίσης ψάχνω και θήκες για τα στυλο-δωράκια. Βρήκα κάποιον που πουλάει αρκετά φτηνά, 0,15 νομίζω τη μία, ωραίες θήκες βελούδινες αλλά είναι στην Ελευσίνα, και για παραγγελία θέλει τουλάχιστον 150 κομμάτια.
150*0.15=22.5 τι το σκέφτεσαι; Θα πάρουμε από 50 ο καθένας. Στείλε καμμία φωτογραφία αν έχεις.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ετερος διεκδικιτης....

http://www.scheppach-holzmaster24.de/epages/61981824.sf/?Locale=de_DE&ObjectPath=/Shops/61981824/Products/D460FXL_230V&ViewAction=ViewProductViaPortal

https://youtu.be/DYbRCdglFUo

D460FXL_m.jpg

1 ιππος ισχυ Μ33 σπειρωμα 320 ευρω Γερμανια και ρυθμιζομενες στροφες ηλεκτρονικα...

Σας ακουω...

Ναι για αυτό. Δες τότε και αυτόν το στέλνει.
Capture.png

το βλέπω καλή τιμή, άλλοι πουλάνε 370 και 400 χωρίς τα μεταφορικά.

Last edited:
Ναι αλλά πότε θα έρθουν αυτά απο Κίνα μετά τις τελευταίες εξελίξεις.
Ακόμα περιμένω ένα κανελάζ που έχω παραγγείλει απ´ τα μέσα Σεπτέμβρη και μου ειλχαν δώσει σαν εκτιμώμενη τελευταία μέρα παραλαβής την 23η Οκτώβρη.

Ακόμα περιμένω ένα κανελάζ που έχω παραγγείλει απ´ τα μέσα Σεπτέμβρη και μου ειλχαν δώσει σαν εκτιμώμενη τελευταία μέρα παραλαβής την 23η Οκτώβρη.

Ε βρε Μπαμπη δεν μπορεις να τα εχεις ολα
εχει και αρνητικα το Ali, αν παρεις απο 'κει βαλε την παραγγελια γρηγορα για να προλαβεις τον φορτο της Black Friday αλλά και των Χριστουγεννων εδω.

Είσαι ωραίος, πολύ ωραίος, πάαααρα πολύ ωραίος.

:a0210:

Απάντηση σήμερα σε email μου στα ελτα, παραγγελίες από Κινα.
Σας ενημερώνουμε ότι η διαδικασία εκτελωνισμού του RSXXXXXX670NL αντικειμένου ολοκληρώθηκε στις 14.11.2017 (panava: έχει έρθει Ελλάδα από 2/10/2017) και το αντικείμενο προωθείται προς επίδοση.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την διαχείριση του ταχυδρομικού αντικειμένου και την προώθησή του στο κατάστημα επίδοσης μέσω της επίσημης ιστοσελίδας των ΕΛΤΑ (www.elta.gr/ εντοπισμός αντικειμένου).

Επίσης σύμφωνα με το Διεθνές Ταχυδρομικό Σύστημα στο οποίο έχουν πρόσβαση μόνο ταχυδρομικές υπηρεσίες, σας πληροφορούμε ότι η αποστολή στην οποία περιέχεται το RS9601XXXXXNL ταχυδρομικό αντικείμενο αφίχθη στην Ελλάδα στις 06.08.2017 και βρίσκεται σε διαδικασία εισόδου στο τελωνείο.

Τα ταχυδρομικά αντικείμενα προωθούνται προς επίδοση μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας εκτελωνισμού.

Σας ενημερώνουμε ότι η χρονική διάρκεια της διαδικασία εκτελωνισμού των ταχυδρομικών αντικειμένων δεν είναι εφικτό να προσδιοριστεί, λόγω του μεγάλου όγκου των αντικειμένων προς εκτελωνισμό.

Με εκτίμηση,

Αθανασία Κοσμά