Ξυλότορνος και δημιουργιες.

Βλέπω ο Μπάμπης ξεκίνησε τα " πλεκτά ". Για πρώτο μια χαρά έγινε, τα σχέδια σου βγήκαν καλά.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παύλο, ξέρεις τι κατάλαβα σήμερα;
Αν θες να φτιάξεις τέτοιο "πλεκτό", όπως λες, και είσαι λίγο ψήρας τότε θα πρέπει τα κόψε-ράψε να τα μετράς με ακρίβεις χιλιοστού.
Αλλιώς το έχεις χάσει το παιχνίδι..

Re: Απάντηση: Τορνος και δημιουργιες.

Παύλο, ξέρεις τι κατάλαβα σήμερα;
Αν θες να φτιάξεις τέτοιο "πλεκτό", όπως λες, και είσαι λίγο ψήρας τότε θα πρέπει τα κόψε-ράψε να τα μετράς με ακρίβεις χιλιοστού.
Αλλιώς το έχεις χάσει το παιχνίδι..
Γιατί εσύ τι νομίζεις, ότι αυτοί στο youtube τα πετυχαίνουν με την πρώτη;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τορνος και δημιουργιες.

Γιατί εσύ τι νομίζεις, ότι αυτοί στο youtube τα πετυχαίνουν με την πρώτη;

Αυτά κάνουν αυτοί με τις μονταζιέρες του youtube, μας βάζουν σε μπελάδες.
Όπως όταν είμασταν μικροί και βλέπαμε τσόντες που αντέχανε 20 και 30 λεπτά κι εμείς 5 με 7 λεπτά, μαζί με το τσιγάρο. :flipout:

Ερώτηση προς τους τορναδορους . Έλεγα να πάω σε αγορα τορνου εδω και καιρο και ψαχνομουν πριν κανένα 6μηνο . Αυτη την εβδομάδα που είμαι πιο χαλαρος το έψαχνα πάλι και μέσα στις επιλογές μου μπήκε και ο παρακάτω λόγο τιμής και χαρακτηριστικών (1μ άνοιγμα , αντίστοιχο μοτέρ με τις άλλες επιλογές , αρκετη διάμετρος επεξεργασίας κομματιου κλπ) . Αξίζει λοιπόν η αγορα του ; Γιατι η τιμη του ειναι χώμα σε σχέση με τον ανταγωνισμό .
https://kounelis.com.gr/4312105-ein...medium=cpc&utm_campaign=fb_insta_dynamic_feed

Μπάμπη ωραίο το κολονάτο σου. Να τα κάνεις τώρα 6/αδα.

Σ´ ευχαριστώ Παναγιώτη μου αλλά no more...
Έφαγα δυό μέρες απ´ τη ζωή μου να το φτιάξω και στο τέλος όταν είναι έτοιμο και το δείχνεις σου λένε:
-Αυτό τι είναι, σε τι χρησιμεύει;

Δε μας χέζεις ρε Νταλάρα... :furious3:

Re: Απάντηση: Τορνος και δημιουργιες.

Σ´ ευχαριστώ Παναγιώτη μου αλλά no more...
Έφαγα δυό μέρες απ´ τη ζωή μου να το φτιάξω και στο τέλος όταν είναι έτοιμο και το δείχνεις σου λένε:
-Αυτό τι είναι, σε τι χρησιμεύει;

Δε μας χέζεις ρε Νταλάρα... :furious3:
Χαχαχα.. έτσι ακριβώς. Πες είναι ότι θες εσύ.

Απάντηση: Re: Τορνος και δημιουργιες.

Ερώτηση προς τους τορναδορους . Έλεγα να πάω σε αγορα τορνου εδω και καιρο και ψαχνομουν πριν κανένα 6μηνο . Αυτη την εβδομάδα που είμαι πιο χαλαρος το έψαχνα πάλι και μέσα στις επιλογές μου μπήκε και ο παρακάτω λόγο τιμής και χαρακτηριστικών (1μ άνοιγμα , αντίστοιχο μοτέρ με τις άλλες επιλογές , αρκετη διάμετρος επεξεργασίας κομματιου κλπ) . Αξίζει λοιπόν η αγορα του ; Γιατι η τιμη του ειναι χώμα σε σχέση με τον ανταγωνισμό .
https://kounelis.com.gr/4312105-ein...medium=cpc&utm_campaign=fb_insta_dynamic_feed

Τα 300 watt (σαν του δικού μου του Boston) σε λίγο καιρό θα σου φαίνονται (αλλά & θα είναι) λίγα & θα σε περιορίζουν στην κατασκευή στυλό άντε & κανενός πιάτου.

Πάρε οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό.

Πάρε οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό.

Μπορείς να μου αναλύσεις την άποψη σου Παύλο ; Μήπως η άποψη σου σαν πιο γνώστης απο μένα με βοηθήσει και στις περεταιρω επιλογές μου .

Πετάει η τορνο-ομάδα πολύ ωραία όλα συνάδελφοι.

Μπράβο Μπάμπη πολύ ωραίο τό κολωνάτο,γειά στά χέρια σου :SFGSFGSF:

Μπορείς να μου αναλύσεις την άποψη σου Παύλο ; Μήπως η άποψη σου σαν πιο γνώστης απο μένα με βοηθήσει και στις περεταιρω επιλογές μου .
Έχω ακούσει πολλά αρνητικά όπως για την σταθερότητα του ή το μοτέρ του από ανθρώπους που το έχουν. Ένα άλλο σημαντικό είναι ότι εκεί που βγαίνει ο άξονας από το μοτέρ δεν είναι κούφιος για να μπορείς να βάλεις αυτόν τον άξονα για τα στυλό ή ένα τσοκ δράπανου, είναι συμπαγής απλά με σπείρωμα Μ 33 εξωτερικά αν δεν κάνω λάθος.

Παύλο από την άλλη με αυτόν δεν έχει ξεκινήσει ο Μπάμπης που γνωρίσαμε?
Και κάνει παπάδες από ότι έχω καταλάβει.
Οταν λες ο Μπαμπης ειναι ενα παλικάρι απο Θεσσαλονίκη ;

Οταν λες ο Μπαμπης ειναι ενα παλικάρι απο Θεσσαλονίκη ;
Όχι Αθήνα μένει νομίζω κάπου στον Άγιο Δημήτριο ή εκεί κοντά. Αν θέλεις και είσαι κοντά κι εσύ να σου δώσω τηλέφωνο να πας να τον δεις από κοντά τον einhell.