Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Γιατί εσύ τι νομίζεις, ότι αυτοί στο youtube τα πετυχαίνουν με την πρώτη;Παύλο, ξέρεις τι κατάλαβα σήμερα;
Αν θες να φτιάξεις τέτοιο "πλεκτό", όπως λες, και είσαι λίγο ψήρας τότε θα πρέπει τα κόψε-ράψε να τα μετράς με ακρίβεις χιλιοστού.
Αλλιώς το έχεις χάσει το παιχνίδι..
Γιατί εσύ τι νομίζεις, ότι αυτοί στο youtube τα πετυχαίνουν με την πρώτη;
Μπάμπη ωραίο το κολονάτο σου. Να τα κάνεις τώρα 6/αδα.
Χαχαχα.. έτσι ακριβώς. Πες είναι ότι θες εσύ.Σ´ ευχαριστώ Παναγιώτη μου αλλά no more...
Έφαγα δυό μέρες απ´ τη ζωή μου να το φτιάξω και στο τέλος όταν είναι έτοιμο και το δείχνεις σου λένε:
-Αυτό τι είναι, σε τι χρησιμεύει;
Δε μας χέζεις ρε Νταλάρα... :furious3:
Ερώτηση προς τους τορναδορους . Έλεγα να πάω σε αγορα τορνου εδω και καιρο και ψαχνομουν πριν κανένα 6μηνο . Αυτη την εβδομάδα που είμαι πιο χαλαρος το έψαχνα πάλι και μέσα στις επιλογές μου μπήκε και ο παρακάτω λόγο τιμής και χαρακτηριστικών (1μ άνοιγμα , αντίστοιχο μοτέρ με τις άλλες επιλογές , αρκετη διάμετρος επεξεργασίας κομματιου κλπ) . Αξίζει λοιπόν η αγορα του ; Γιατι η τιμη του ειναι χώμα σε σχέση με τον ανταγωνισμό .
https://kounelis.com.gr/4312105-ein...medium=cpc&utm_campaign=fb_insta_dynamic_feed
Πάρε οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό.Ερώτηση προς τους τορναδορους . Έλεγα να πάω σε αγορα τορνου εδω και καιρο και ψαχνομουν πριν κανένα 6μηνο . Αυτη την εβδομάδα που είμαι πιο χαλαρος το έψαχνα πάλι και μέσα στις επιλογές μου μπήκε και ο παρακάτω λόγο τιμής και χαρακτηριστικών (1μ άνοιγμα , αντίστοιχο μοτέρ με τις άλλες επιλογές , αρκετη διάμετρος επεξεργασίας κομματιου κλπ) . Αξίζει λοιπόν η αγορα του ; Γιατι η τιμη του ειναι χώμα σε σχέση με τον ανταγωνισμό .
https://kounelis.com.gr/4312105-ein...medium=cpc&utm_campaign=fb_insta_dynamic_feed
Πάρε οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχω ακούσει πολλά αρνητικά όπως για την σταθερότητα του ή το μοτέρ του από ανθρώπους που το έχουν. Ένα άλλο σημαντικό είναι ότι εκεί που βγαίνει ο άξονας από το μοτέρ δεν είναι κούφιος για να μπορείς να βάλεις αυτόν τον άξονα για τα στυλό ή ένα τσοκ δράπανου, είναι συμπαγής απλά με σπείρωμα Μ 33 εξωτερικά αν δεν κάνω λάθος.Μπορείς να μου αναλύσεις την άποψη σου Παύλο ; Μήπως η άποψη σου σαν πιο γνώστης απο μένα με βοηθήσει και στις περεταιρω επιλογές μου .
Οταν λες ο Μπαμπης ειναι ενα παλικάρι απο Θεσσαλονίκη ;Παύλο από την άλλη με αυτόν δεν έχει ξεκινήσει ο Μπάμπης που γνωρίσαμε?
Και κάνει παπάδες από ότι έχω καταλάβει.
Όχι Αθήνα μένει νομίζω κάπου στον Άγιο Δημήτριο ή εκεί κοντά. Αν θέλεις και είσαι κοντά κι εσύ να σου δώσω τηλέφωνο να πας να τον δεις από κοντά τον einhell.Οταν λες ο Μπαμπης ειναι ενα παλικάρι απο Θεσσαλονίκη ;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.