Ξυλότορνος και δημιουργιες.

Re: Απάντηση: Τορνος και δημιουργιες.

Κεδρο εννουσα οταν εγραφα τα παρακατω

Χμμμμ Σε βλεπω και ψηνεσαι. Καλα εκανα λοιπον και σου φυλαξα 2 "μυρωδατες" κορυφες. Ξερεις ποσα στυλο βγαζουν περιπου 3 μετρα μειον την σκαρταδουρα!!!!!!

Βεβαια ενας φιλος που το ειδε μου ειπε , χμμμ 3 μετρα και μυρωδατες κορυφες, ειναι λιγο "παρεξηγησιμο", για διευκρινησε τι εννοεις. Ευτυχως που δεν ειναι η εποχη της συγκομιδης........
:laugh::laugh::laugh::laugh:

(δεν προλαβαινω να διαβασω τα ποστ με ησυχια, gαmoto mou)

Καλημέρα.

Pen & Pen Holder
(τώρα πώς εγώ βλέπω ότι τα νερά της ελιάς σχηματίζουν ένα τριαντάφυλλο, είναι μάλλον η φαντασία του καλλιτέχνη !!!).

Τα τερμάτισα όλα τα νούμερα στα γυαλόχαρτα - ντουκόχαρτα που είχα !!!

Re: Απάντηση: Τορνος και δημιουργιες.

Καλημέρα.

Pen & Pen Holder
(τώρα πώς εγώ βλέπω ότι τα νερά της ελιάς σχηματίζουν ένα τριαντάφυλλο, είναι μάλλον η φαντασία του καλλιτέχνη !!!).

Τα τερμάτισα όλα τα νούμερα στα γυαλόχαρτα - ντουκόχαρτα που είχα !!!
Πολύ ωραία δουλειά Κώστα και άψογο φινίρισμα και με την βάση του δένει καταπληκτικά. Η ελιά φίλε έχει τα πιο όμορφα νερά για μένα, είναι μαγικό ξύλο. ( Την καρδιά δεν την είδα, ίσως γιατί είμαι με κινητό).

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κωστα το καλυτερο στυλο που εχεις κανει με φινιρισμα σoυπερ.
Μαζι με την ομορφη βαση δειχνει πραγματικα σα στολιδι, μπραβο σου!!!

Απάντηση: Re: Τορνος και δημιουργιες.

Κωστα το καλυτερο στυλο που εχεις κανει με φινιρισμα σoυπερ.
Μαζι με την ομορφη βαση δειχνει πραγματικα σα στολιδι, μπραβο σου!!!

Να σαι καλά Μιχάλη.
Το προσπαθώ.

Απάντηση: Re: Τορνος και δημιουργιες.

Μπραβο Κωστα! Φοβερο το στυλο!

Να σαι καλά Σπύρο. Να ναι καλά κ το AvClub που υπάρχει κ μας δίνει χώρο ν' ανεβάζουμε τις δημιουργίες μας.

Κώστα Θεϊκό το έκανες. Και η βάση εξαιρετική. :worshippy::worshippy::worshippy:
Τέλειο φινίρισμα σε σημείο που να αναρωτιέσαι αν αυτό που βλέπεις είναι ξύλο, κι αυτό που μ´ αρέσει πολύ είναι ότι στο κέντρο χρησιμοποίησες σαν οδηγό το πιο χοντρό δαχτυλίδι και απ´ τις δύο πλευρές. Βέβαια γούστα είναι αυτά αλλά εμένα μου αρέσει πολύ περισσότερο έτσι.

Κώστα φοβερό δείχνει φίλε.
Το φινίρισμα είναι με κυανοακρυλικη η μόνο τριψιμο και λάδι;

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Η βαση ειναι φοβερη, πολυ ομορφα σχεδια με super φινιρισμα.
Και το στυλο ειναι πολυ ωραιο, αλλά για να μην τρελαθω ... καθομαι και το παρατηρω και δεν μπορω να καταλαβω (%$*#@*&), πες μου σε παρακαλω και το στυλο ειναι ελια?

Την έχω καταβρεί με τα στυλό αλλά μου τελειώνουν οι μηχανισμοί !
Αισίως φθάσαμε τα 7 pc k 2 pen holder. Τέλειο για δώρο.
Άντε καλημέρα να έχουμε..........................

Κάτι σαν το εργαστήρι του Αη Βασιλη

Σωστό κ αυτό.

Kωστα ειναι οντως πολυ ευχαριστη και εθιστικη σαν κατασκευη γενικοτερα τα ξυλινα στυλο!
Πρεπει να κανεις ενα αποκλειστικα για σενα με επιχρυσο/ασημενιο κιτ, αν υπαρχει!

Και τα δυο τελευταια στυλο με τις βασεις τους ειναι παρα πολυ ομορφα. Το καλο ξυλο νομιζω ειναι το πιο καλο και elegant υλικο.

:116:

Last edited by a moderator:
Kωστα ειναι οντως πολυ ευχαριστη και εθιστικη σαν κατασκευη γενικοτερα τα ξυλινα στυλο!
Πρεπει να κανεις ενα αποκλειστικα για σενα με επιχρυσο/ασημενιο κιτ, αν υπαρχει!

Και τα δυο τελευταια στυλο με τις βασεις τους ειναι παρα πολυ ομορφα. Το καλο ξυλο νομιζω ειναι το πιο καλο και elegant υλικο.