Μπραβο πατριωτακι, φρεσκο και ωραιο φαινεται το τορνακι!! Να το χαρεις!!
Κολλητική αρρώστια ο τόρνος τελικά, και αθεράπευτη.
Καλή αρχή Κυριάκο!
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Nαί, μια χαρά.
Δεν ξέρω τι ακριβώς έχεις στο μυαλό σου όταν λές οτι το θες για δεξιά, λογικά όμως το αριστερά και το δεξιά είναι το ίδιο, μπορείς να το μετρήσεις να δείς.
Δεξιά το βλέπω συνήθως γι'αυτό το είπα.
Αριστερά είναι το μοτέρ και γυρίζει το κομματι ενώ αυτό είναι σταθερό και τρυπάει το κομμάτι.
Καλημέρα και καλή χρονιά.
Το κακό με αυτό Το φόρουμ είναι ότι λειτουργεί σαν τα lidl. Όπως τα parkside ωθούν κόσμο σε μικρόμαστορεματα, έτσι κι εδώ σου βάζει το μικρόβιο για μερικά βήματα παραπάνω. Δεν έχω ασχοληθεί με τορνο, όμως ήδη με αυτά που έχω δει εδώ αρχίζει μου μπαίνει η ιδέα... Από ξύλα (κορμούς και χοντρά κλαδιά) έχω αρκετα (αν κάνουν η ελιά, και τα φρούτο δέντρα)
Το δύσκολο είναι να περασω το face control για να φτάσει το μηχάνημα στο εργαστήρι...
Πολύ καλή δουλειά φίλε μου. Μπράβο
Κι εγω αντιμετωπιζω μεγαλο προβλημα διαβαζοντας αυτο το νημα των τορνων! Και θελω να αγορασω τορνο και δεν θελω.
Το μεγαλυτερο προβλημα το αντιμετωπιζω οταν αναβω το τζακι στο σπιτι, οταν πιανω τα κουτσουρα ελιας, τα επεξεργαζομαι και φανταζομαι τι θα μπορουσα να εφτιαχνα με αυτα στον τορνο.
Εχω μεγαλο προβλημα
Καλοδουλευτο το εργαλειο Κυριακο, μπηκες δυναμικα
Σήμερα είχε ζόρια...
Μπορεί να μην δείχνει τίποτε σπουδαίο αλλά -για μένα- ήταν δύσκολο. Δύσκολο και, αν δεν πρισέξεις, κι επικίνδυνο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.