Ξυλότορνος και δημιουργιες.

Για όσους θέλουν τσοκ ξυλοτορνου έφερε ο Αντώνης Ασπράκης από την Αίγινα. Είναι της versachuck.
Τηλ. 6997133001.

Re: Απάντηση: Τορνος και δημιουργιες.

Για όσους θέλουν τσοκ ξυλοτορνου έφερε ο Αντώνης Ασπράκης από την Αίγινα. Είναι της versachuck.
Τηλ. 6997133001.
Φωτογραφία..
8a7781772a35db1a1d7ef5284328d1a9.jpg
bd4aecb6d10c6a704adcc7a12bcb8b0e.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Τορνος και δημιουργιες.

Τιμή ???Τουλάχιστον στο περίπου.

115 μου είπε Γιώργο. καλό είναι να τον πάρεις να μιλήσεται για περισσότερες λεπτομέρειες.

Και το δευτερο τελείωσε σήμερα από ξυλο βερυκοκιας!

Διπλα στο πρωτο.

20180327_221930.jpg
Τέλεια Κυριάκο, έχεις πάρει τον αέρα. Με τι τα γυαλισες;

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ωραιοτατα Κυριακο.
Η λεπτη γραμμη στο σωμα του στυλο ειναι πιο ομορφη και φινετσατη απο αυτη με τις καμπυλες.

Ωραίος ο παίχτης... :music-smiley-005:
Κυρ, το δεύτερο είναι πιο άρτιο τεχνικά, το πρώτο όμως έχει πιο όμορφο ξύλο.
Το πρώτο το πίεσες λίγο παραπάνω ή μου φαίνεται;
Εγώ στην αρχή που έκανα 2-3 τέτοια λάθη προσπάθησα να τα διορθώσω και κατέστρεψα τους μηχανισμούς. Πρόσεχε γιατί σπάνε (εσωτερικά) πιο εύκολα κι από γυαλί.

Ευχαριστω πολυ παιδια!

Ωραιοτατα Κυριακο.
Η λεπτη γραμμη στο σωμα του στυλο ειναι πιο ομορφη και φινετσατη απο αυτη με τις καμπυλες.

Συμφωνω απολυτα!

Ωραίος ο παίχτης... :music-smiley-005:
Κυρ, το δεύτερο είναι πιο άρτιο τεχνικά, το πρώτο όμως έχει πιο όμορφο ξύλο.
Το πρώτο το πίεσες λίγο παραπάνω ή μου φαίνεται;
Εγώ στην αρχή που έκανα 2-3 τέτοια λάθη προσπάθησα να τα διορθώσω και κατέστρεψα τους μηχανισμούς. Πρόσεχε γιατί σπάνε (εσωτερικά) πιο εύκολα κι από γυαλί.

To ξυλο του πρωτου (παλαια μουρια) δεν παίζεται καθως παιζει με το φως.

Στο δευτερο το φινιρισμα ηταν καλυτερα επιμελημένο καθως το περασα και sanding sealer.

Απλα εχω καταλήξει πως αν το αντικειμενο εχει τριβη δλδ πιάνεται οπως μια πενα σε αντιθεση με ενα βαζο δλδ η γυαλαδα του Hampshire Sheen θα φυγει γρηγοροτερα.

Η αρχή είναι ακριβή , μετά λίγο πολύ όλοι έχουμε χωριό για πλιάτσικο ξυλου ή φίλους με τζακι για κανένα κουτσουρακι ή σαν τελευταία λύση πάμε σε μάντρα με καυσόξυλα για πρώτη ύλη , για γυαλιστικο εγώ βάζω ελαιόλαδο με πολύ καλά αποτελέσματα , από εκεί και πέρα μόνο φαντασία θέλει .....

Πολύ όμορφο Κυριάκο. Βγάλε κ άλλες φωτο με το (τα) στυλό σε άλλο χώρο εκτός Εργαστηρίου, ώστε να μην πηγαίνει αλλού η ματιά.