Μπράβο Κυρ, πάρα πολύ ωραία η πιατέλα. :a0210:
Κάνεις κι εσύ το ίδιο "λάθος" που έκανα κι εγώ στην αρχή, το φοβάσαι λίγο το ξύλο. Σιγά-σιγά θα τις φτιάχνεις όλο και πιο λεπτές.
Ευχαριστώ Μιχαλη και Μπαμπη.
Φιλε την φοβήθηκα για σκασιματα επειδη το ξυλο ειναι ψιλοφρεσκοκομμενο απο οσο μου ειπε και ο Παυλος!
Εφοσον την αφησα στο σαλονι μια εβδομαδα και αντεξε αποφασισα να την κανω ενα return κατα τα το resawing...
Χεχεχεχε.
Πρεπει να σου ερθω ενα απογευματακι να πιουμε καφε να δουμε και τα σκαρπελα μου!
Μπράβο Κυριάκο, καλή δουλειά και ωραίο το βίντεο που έφτιαξες. Βέβαια μπορούσε να γίνει λίγο λεπτότερο το μπολ αλλά κι έτσι μια χαρά είναι. Δουλεύοντας έτσι θα ανακαλύψεις κι άλλες δυνατότητες σου επάνω στον τόρνο γιατί βλέπω ότι έχεις όρεξη..
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ηθελα το πανω μερος να φαινεται πως ειναι ξυλινο αν δειτε την φωτο θα το καταλαβετε.
Απο κατω ειναι κουφιο. Οχι οτι δεν έπαιρνε περισσοτερο αδειασμα αλλα φυλαγε τα ρούχα σου να εχεις τα μισα....
Κυριακάτικες ανησυχίες και σήμερα. Ενας κορμός οξυάς που σώθηκε από την στοίβα με τα καυσόξυλα ενός φίλου για να γίνει κάτι ιδιαίτερο. Δεν το έχω τελειώσει ακόμη. Μένει ένα μικρό φινίρισμα και το γυάλισμα. Προς το παρόν είμαι ανάμεσα σε κηροπήγιο ή πορτατίφ όπως πρότεινε και ο Κυριάκος με τον Μπάμπη.
Παραθέτω δύο βίντεο και φωτό.
Καλημέρα. Πολύ όμορφη κατασκευή κ φινίρισμα.
Είτε για πορτατιφ είτε για κηροπήγιο θέλει κάποια βάση. Είναι πολύ μακρόστενο κ ο κίνδυνος ανατροπής παραμονεύει.
Ωραιοτατο Αλεξανδρε!
Με ενα ωραιο καπελο και ενα υφασματινο καλωδιο θα γινει πρωτης τάξης φωτιστικο!
Βεβαια οπως λεει και ο Κωστας θα χρειαστει μια βαση!
Σήμερα το απογευματάκι είχε λιακάδα... Ευκαιρία να φτιάξω την παραγγελία της κυρίας μου. :nounder:
Αμυγδαλιά.
Όταν το είδε ήθελε κι άλλο αλλλά δυστυχώς νύχτωνε.
Το μόνο που πρόλαβα να φτιάξω ήταν να μικρό τασάκι για να δοκιμάσω ένα ξύλο που έχω και δεν ξέρω και τι ξύλο είναι ...