Re: Απάντηση: Τορνος και δημιουργιες.
Δεν ξέρω πότε κόπηκε, τα έφερα πέρσι το καλοκαίρι από την Χίο. Πιθανόν να είναι παλιότερα κομμένο γιατί είδα στην φλούδα σκουληκοφαγωματα.
Υγρασιομετρο δεν έχω οπότε δεν ξέρω πόση υγρασία έχει.
Τωρα που το άνοιξα από μέσα θα στεγνώσει πιο γρήγορα, ειδικά αν πιάσουν οι ζέστες.
Η ελιά, ειδικά τα μεγάλα (σε διάμετρο και μήκος) κούτσουρα στεγνώνουν πολύ δύσκολα, μπορεί να πάρει τρία και παραπάνω χρόνια. Το κόψιμο σε μικρότερα κομμάτια σίγουρα βοηθάνε στην ξήρανση.
Υ.Σ. κάποιοι χρησιμοποιούν στα μερικώς επεξεργασμενα κομμάτια, φούρνο μικροκυμάτων με καλά αποτελέσματα όπως λένε. Δεν έχω όμως προσωπική πείρα για να σου πω.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για δωσε μερικες πληροφοριες παυλοφ.
Ποτε κοπηκε το τεμαχιο ελιας, το εχεις αποξηρανει, τι υγρασια εχει?
Πως θα στεγνωσεις επιπλεον το επεξεργασμενο τεμαχιο?
Δεν ξέρω πότε κόπηκε, τα έφερα πέρσι το καλοκαίρι από την Χίο. Πιθανόν να είναι παλιότερα κομμένο γιατί είδα στην φλούδα σκουληκοφαγωματα.
Υγρασιομετρο δεν έχω οπότε δεν ξέρω πόση υγρασία έχει.
Τωρα που το άνοιξα από μέσα θα στεγνώσει πιο γρήγορα, ειδικά αν πιάσουν οι ζέστες.
Η ελιά, ειδικά τα μεγάλα (σε διάμετρο και μήκος) κούτσουρα στεγνώνουν πολύ δύσκολα, μπορεί να πάρει τρία και παραπάνω χρόνια. Το κόψιμο σε μικρότερα κομμάτια σίγουρα βοηθάνε στην ξήρανση.
Υ.Σ. κάποιοι χρησιμοποιούν στα μερικώς επεξεργασμενα κομμάτια, φούρνο μικροκυμάτων με καλά αποτελέσματα όπως λένε. Δεν έχω όμως προσωπική πείρα για να σου πω.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk






