Ξυλότορνος και δημιουργιες.

Παντού υγρό γυαλί βλέπεις, έ; :flipout:

Αλέξανδρε θα το κόψω, δεν το θέλουν με βάση. Μόλις γυαλιστεί και βαφτεί θα κοπεί.

Γυαλίζει το μάτι μου... :D

Φυσικά και να την κόψεις τη βάση.
Άμα το αφήσεις έτσι θα είναι σαν ξύλινο butt plug!

Σε βλέπω εκεί να σουβλιζεις στο τέλος. Οι .....πλαστελινες μπροστά τι?

Σίγουρα... Αφού δεν θα πάω χωριό δεν έχω τίποτε άλλο πιο κοντά στη σούβλα.

Δεν είναι πλαστελίνες ρε, στόκος είναι για τα σκισίματα. Τώρα έχει τριφτεί και αργότερα θα βαφτεί.

Όμορφες πασχαλινές λιχουδιές μπράβο σασ κυριοι

Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπαμπη ολο ξεσκισμενα ξυλα χρησιμοποιεις, θελεις να μας πεις κατι? :flipout:
Καλα ο αλλος εχει φαει κολλημα με το υγρο γυαλι και τα σπασμενα ξυλα, τι θα τον κανουμε δεν ξερω.
Ρε φιλε, ναι εσυ ο γυαλιστεροματης, με αυτα που σου εφτιαξα τι εκανες? δεν μου εχεις αναφερει τιποτα!

Μπαμπη ολο ξεσκισμενα ξυλα χρησιμοποιεις, θελεις να μας πεις κατι? :flipout:

Τα ξύλα που δεν είναι σκισμένα είναι ελάχιστα, τα κρατάω για τις κατασκευές που θέλω εγώ και μ´ ευχαριστεί να τις κάνω.
Σιγά μη χαλάσω καλό ξύλο για ένα αυγό που το θέλουν για μια μέρα και μετά θα το πετάξουν. :D

Μπάμπη κόλα του πάλι τη βάση να το πουλήσεις για vintage butt plug. :flipout:

Θανάση, όλο και κάτι έφτιαξα...

IMG-20190422-185036.jpg

IMG-20190422-215044.jpg

Όχι βρε.
Αυτά τα πάω μέχρι τα 3.000 και μετά αλοιφή και σπρέι.
Λες να τα δοκιμάσω στα 14.000 να δω τι θα παίξει; :D

Για να περνάει η ώρα, ένα φωτιστικό ακόμη από ελιά...
6a76f12a07ba677e7ef1824687c230b4.jpg
b1295b44fa6830a96c2a0b61b6253d88.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Α ρε Πάμπλο άρχοντα.... Μόνο εμείς δουλεύουμε. :ernaehrung004:
Ωραίο γυάλισμα.

Σήμερα τελείωσα κι εγώ τον Βούδα... Αρκετά μεγάλο το μωρό, σχεδόν στα όρια του τόρνου.
Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος, μου αρέσει πολύ. Η κόκκινη μπορντούρα ίσως να μην αρέσει σε όλους, εγώ όπως το βλέπω ζωντανά, νομίζω οτι του χαρίζει. Είναι θέμα γούστου βέβαια...

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    309 KB · Views: 124
  • image.jpg
    image.jpg
    301.3 KB · Views: 121
  • image.jpg
    image.jpg
    259.1 KB · Views: 121
  • image.jpg
    image.jpg
    299.2 KB · Views: 123
  • image.jpg
    image.jpg
    246.8 KB · Views: 122
  • image.jpg
    image.jpg
    224.7 KB · Views: 121
  • image.jpg
    image.jpg
    232.5 KB · Views: 123
  • image.jpg
    image.jpg
    231.2 KB · Views: 122
Παυλο σαν μαρμαρινο ειναι, απιθανη δημιουργια!!

Μπαμπη ωραιο και τεραστιο! Τα τοιχωματα ολο και πιο λεπτα τα κανεις!! :grinning-smiley-043

Ωραίος ο Θείος.

Ωραίος ο κ. Μπάμπης. Νομίζω το καλύτερο που έχεις φτιάξει στο ξυλογυριστήρι μέχρι σήμερα.
Αυτά κάνεις, ξέρεις τόσο κόσμο.... εκεί θα την βγάλεις.

Η Πρωτομαγιά δεν είναι Αργία είναι Απεργία.

Ωραίος ο κ. Μπάμπης. Νομίζω το καλύτερο που έχεις φτιάξει στο ξυλογυριστήρι μέχρι σήμερα.

Σ´ ευχαριστώ μάστορα... Έτσι νομίζω κι εγώ...
Αυτό μαζί, με τις δύο επιφάνειες κοπής τις προχθεσινές, είναι απ´ τις κατασκευές που ευχαριστήθηκα πραγματικά.

Βέβαια πολύ μεγάλο ρόλο παίζει και το ξύλο.
Κι εδώ χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον Κωστή (Wolfegolas) που ήταν ο χορηγός. :ernaehrung004:

Μπράβο ρε Μπάμπη! Τέλειο το μπωλ και η κόκκινη πουστια του πάει ! Όσο για τις επιφάνειες κοπής, αριστούργημα! Μπράβο και πάλι μπράβο! Τέτοια βλέπω και με βλέπω για κορδέλα! ( Κυριάκο ακούς? ) :) :)

Όσον αφορά το φωτιστικό, δεν έχω λόγια. Ωραίο σχέδιο και φινίρισμα. Η ελιά δίνει μια ρουστικ νότα γενικότερα σαν ξύλο σε τέτοιες κατασκευές, αλλά του έχεις καταφέρει ένα σχέδιο που το κάνει να ξεφεύγει από αυτό. Μπράβο. Είναι από το επόμενο που θέλω να δοκιμάσω αλλά δεν έχω προμηθευτεί μεγάλο τρυπάνι και συνεχεία το αναβάλλω? Για ρίξε ένα ινφο για το τρυπάνι που χρησιμοποιείς και τον τρόπο που ανοίγεις την τρύπα να έχω μια εικόνα της κατασκευής παρακαλώ.

Παυλε πολυ ωραιο το ξυλο και πολυ περιτεχνη η δημιουργια σου

Μπαμπη πολυ καλο, τι εγινε μικρυνε ο τορνος? η ρητινη ΟΚ?

Όσον αφορά το φωτιστικό, δεν έχω λόγια. Ωραίο σχέδιο και φινίρισμα. Η ελιά δίνει μια ρουστικ νότα γενικότερα σαν ξύλο σε τέτοιες κατασκευές, αλλά του έχεις καταφέρει ένα σχέδιο που το κάνει να ξεφεύγει από αυτό. Μπράβο. Είναι από το επόμενο που θέλω να δοκιμάσω αλλά δεν έχω προμηθευτεί μεγάλο τρυπάνι και συνεχεία το αναβάλλω? Για ρίξε ένα ινφο για το τρυπάνι που χρησιμοποιείς και τον τρόπο που ανοίγεις την τρύπα να έχω μια εικόνα της κατασκευής παρακαλώ.

Πες στον Κυριάκο να σου στείλει από Χίο.
Toolshouse

Μπαμπη πολυ καλο, τι εγινε μικρυνε ο τορνος? η ρητινη ΟΚ?

Δεν μίκρυνε ο τόρνος, μεγάλωσε το μπωλ...
Ποια ρυτίνη λες; Αν λες για το κόκκινο σειρίτι στο μπωλ μια χαρά.