Ξυλότορνος και δημιουργιες.

Του ταίριαξα κι ένα καπελάκι αλλά δεν μ´ αρέσει καθόλου. Σαν καπ κέικ έγινε... :eating:

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    187.2 KB · Views: 231
Του ταίριαξα κι ένα καπελάκι αλλά δεν μ´ αρέσει καθόλου. Σαν καπ κέικ έγινε... :eating:

Επιστημονική δουλειά και μελέτη! Το καπέλο το μειώνει...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τορνος και δημιουργιες.

Έχεις χαθεί εσύ... -bye-
Καλοκαίρι γαρ. Καλά να περνάς κ. μπαμπη!

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Τορνος και δημιουργιες.

Φίλε Βabis, μήπως έφτιαξες το μπολ, με βάση το γυάλινο καπάκι.. Τέτοιο ταιριαγμα... ούτε cnc..:grinning-smiley-043

Κι όμως Γιάννη μου... Εντελώς συμπτωματικό ήταν.
Βέβαια τα κεσεδάκια που χρησιμοποίησα για καλούπι έχουν τυποποιημένες διαστάσεις, κι επειδή και στο εμπόριο όλα είναι λίγο πολύ τυποποιημένα, αυτό σου δίνει πολλές επιλογές.

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    197.9 KB · Views: 134
Νέος είμαι στο φόρουμ και ψάχνω τα διάφορα θέματα.
Μια παρατήρηση γι αυτό το νήμα.
Μάλλον μιλάτε μόνο για τόρνο για ξύλο, οπότε έπρεπε το διευκρινίσετε στον τίτλο και να υπάρχει άλλο νήμα για τόρνο μετάλλων.

Σωστή παρατήρηση, θα έπρεπε να λέγεται "Ξυλότορνος και δημιουργίες"
Γιώργο καλώς ήρθες.

Μπαμπη παμε για μαθημα???

https://www.youtube.com/watch?v=ovD7bYeVe18
Glen Lucas

Και οταν μιλαμε για κοφτερα εργαλεια...

https://www.youtube.com/watch?v=peoQKjmm1jQ

Παρατηρειστε ποσο καλα κοβουν τα εργαλεια που ενω τα δουλευει με παρα πολυ πιεση σε σημειο που να επιβραδυνει πολυ το θηριο τορνος που εχει η κοπη να μη διακοπτεται πουθενα!

Πορτατίφ στυλ λάμπα πετρελαίου
Καρυδιά - Διάμετρος 18εκ. Ύψος 32εκ.
Θέλω να πιστεύω ότι είναι μοναδικό το σχέδιο

20190802_214054 2 by George Katsiotis, on Flickr

Είχα όμως αυστηρή επίβλεψη. Την Bella !

20190802_112157 by George Katsiotis, on Flickr

Γιώργο εξαιρετική ιδέα και σχέδιο πρωτότυπο, τουλάχιστον εγώ δεν το έχω ξαναδεί. :SFGSFGSF:

Γιώργο εξαιρετική ιδέα και σχέδιο πρωτότυπο, τουλάχιστον εγώ δεν το έχω ξαναδεί. :SFGSFGSF:

Σ' ευχαριστώ Μπάμπη. Και 'γω όσο έψαξα στο ίντερνετ δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο

Eιναι εργο να καθεσαι να το χαζευεις, πρωτοτυπο και ιδιαιτερα αρμονικο. Το καπελο του παει καταπληκτικα.

Βλεπω οτι περα απο ωραια εργα, βγαζεις και ωραιες φωτογραφιες, για πες εξοπλισμο..

Βy the way, να πω οτι μου αρεσουν οι γατανθρωποι :))

Eιναι εργο να καθεσαι να το χαζευεις, πρωτοτυπο και ιδιαιτερα αρμονικο. Το καπελο του παει καταπληκτικα.

Βλεπω οτι περα απο ωραια εργα, βγαζεις και ωραιες φωτογραφιες, για πες εξοπλισμο..

Βy the way, να πω οτι μου αρεσουν οι γατανθρωποι :))

Σ' ευχαριστώ ρε Μιχάλη για τα όμορφα λόγια σου.
Για καπέλο ήθελα να του βάλω ένα μεγάλο στρογγυλό, αλλά ήταν πανάκριβο. Δεν μπορώ να το καταλάβω, το τρίγωνο καπέλο 5 ευρό και το στρογγυλό 28 !
Ασχολούμαι λίγο ερασιτεχνικά με την φωτογραφία. Η συγκεκριμένη είναι μ' ένα παλιόLG g6. Συνήθως όμως χρησιμοποιώ μια παλιόFuji. χαχαχ
Σε θυμήθηκα και χρησιμοποίησα για γυάλισμα, μια κεραλοιφή της Liberon που είχα. Ηταν "δρυς ανοιχτό" αλλά το σκούρυνε λίγο το ξύλο. Παρήγγειλα μία διαφανή, αλλά μέχρι να έρθει δεν ειχα υπομονή. Πολύ μου άρεσε το γυάλισμα της.
Εγώ βασικά σκυλάνθρωπος είμαι, αλλά κατάντησα με γάτα λόγω ευκολίας "συντήρησης".