Πωπωπω οργασμός! Λείπω επειδή έχω πήξει στις φορολογικές δηλώσεις και εδώ μέσα γίνεται χαμός! Μπράβο σε όλους που συνεχίζουν ακάθεκτοι να δημιουργούνται παρά τις υψηλές θερμοκρασίες που κάνουν το τορνισμα εξαιρετικά δύσκολο!!
Γιώργο καλώς όρισες στην ομάδα και μπράβο για τα εξαιρετικά έργα που δημοσιεύεις! Το "έχεις" το άθλημα

.
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Μπάμπη για την στήριξη του τορνου η οποία ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΑΙ αλλά στο βίντεο που είδα Γιώργο επιβάλεται να στηρίξεις και τον πάγκο , χαχαχαχα. Επίσης θα σου πρότεινα να επενδύσεις σε ένα επώνυμο roughing gouge καθότι ασχολείσαι με μεγάλα κομμάτια και θα σου έλυνε τα χέρια στο ξεχονδρισμα. Είδα με τι εργαλείο ξεχωνδριζες και πραγματικά είχα αγωνια μη δω κανένα ατύχημα. Τέλος φιλική συμβουλή! Μάσκα και γυαλιά πάντα! Το κομμάτια που βάζεις είναι μεγάλα,ο τορνος που έχεις δεν έχει ρύθμιση στροφών και το κακό παραμονεύει! Συνέχισε την εξαιρετική δουλειά και καλά και ασφαλή τορνισματα σε όλους! Καλό καλοκαιρι από εμένα μιας και την επόμενη εβδομάδα ξεκινάει ο μήνας των διακοπών. Θα τα πούμε από Σεπτέμβριο με κανενα έργο και από εμένα!
Το τελευταίο του καλοκαιριού..