Ξυλότορνος και δημιουργιες.

Γιωργο, να βαλεις λιγη σιλικονη στην ενωση πλακακι με παγκο κουζινας.
κατα τα αλλα τι να πω, δεν βλεπω κατι αλλο :flipout:

:award:

Γιωργο, να βαλεις λιγη σιλικονη στην ενωση πλακακι με παγκο κουζινας.
κατα τα αλλα τι να πω, δεν βλεπω κατι αλλο :flipout:

:award:

Σ' ευχαριστώ Θανάση για την υπόδειξη. Θα το φροντίσω !

χρονια πολλα παιδια και απο μενα

ενα βιντεακι που εκανα για ενα στυλο απο κερατο ελαφιου

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Πραγματικα εξαιρετικο το βιντεο αλλα και κοσμημα πραγματικο το μονοκοματο στυλο που εφτιαξε απο κερατο ελαφιου και τα ποιοτικα εξαρτηματα. :a0210:

Εχει βαση αυτο που ειπε ο Νικος για την κυανοακρυλικη και τις υψηλες θερμοκρασιες αλλα υπαρχει μια κυανοακρυλικη που αντεχει απο τους -50 εως τους +120 βαθμους.
Αυτη ειναι η Loctite precision που προσφερει μια τριπλη προστασια απο οτι αναγραφουν oι προδιαγραφες της: Τemperature-Water-Shock.

Την εχω δοκιμασει σε κολληση πορσελανινης κουπας τσαγιου και αντεχει (εδω και σχεδον ενα χρονο) τις αντιστοιχες θερμοκρασιες και το πλυντηριο πιατων.
https://www.loctite-consumer.co.uk/en/products/super-glue-liquid/super_glue_liquidprecisionmax.html

Δυστυχως για καποιο λογο δεν την ειχα βρει στην Ελλαδα και την παρηγγειλα απο το Amazon.co.uk. με 2 λιρες σαν add on item. Tωρα βλεπω οτι δεν την στελλουν πια.
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B0001GRVPK/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_s00?ie=UTF8&psc=1

Γειά σου Νικόλα...
Είδα το βιντεάκι το πρωί και μου γεννήθηκε μια απορία, ευκαιρία να το ρωτήσω από δώ.
Πόσο πιο μεγάλο έκοψες το κέρατο απ´το μπρούτζινο σωληνάκι, δεν το κατάλαβα. Στο βίντεο όταν το έβαλες με την κόλλα φαίνεται σαν να το έκοψες σχεδόν οριακά.
Στη συνέχεια όμως, όταν καθάρισες τις δύο άκρες στηρίζοντάς το στη μέγγενη, έχω την εντύπωση οτι μπήκες αρκετά μέσα.
Τι ακριβώς έγινε; Δεν είδα καλά; Έφαγες και λίγο σωληνάκι απ´την κάθε πλευρά; Κι αν έφαγες πως ταίριαξε το ύψος;

Δεν μας επιτρέπουν να γυρίσουμε αρνί και στριφογυρνάμε ξύλα... :bigcry:

Χρόνια πολλά σε όλα τα μαστόρια, με υγεία.

Attachments

• IMG_E5240.jpg
    IMG_E5240.jpg
    98.4 KB · Views: 84
  • IMG_E5239.jpg
    IMG_E5239.jpg
    109.7 KB · Views: 83
Re: Απάντηση: Τορνος και δημιουργιες.

Δεν μας επιτρέπουν να γυρίσουμε αρνί και στριφογυρνάμε ξύλα... :bigcry:

Χρόνια πολλά σε όλα τα μαστόρια, με υγεία.
Έτοιμα φτιαγμένα τα παίρνεις ή είσαι όλη μέρα με την σκούπα στο χέρι; εργαστήριο έχεις στην ταράτσα ή έκθεση;...

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τορνος και δημιουργιες.

Έτοιμα φτιαγμένα τα παίρνεις ή είσαι όλη μέρα με την σκούπα στο χέρι; εργαστήριο έχεις στην ταράτσα ή έκθεση;...

Τα παίρνω από κάποιον εδώ στη γειτονιά που πουλάει μισοτελειωμένα μπώλ και προτηγανισμένες πατάτες.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τορνος και δημιουργιες.

Τα παίρνω από κάποιον εδώ στη γειτονιά που πουλάει μισοτελειωμένα μπώλ και προτηγανισμένες πατάτες.
Οι πατάτες τι σχέση έχουν;

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ειναι μισοτηγανισμενες, οπως τα μπωλ ειναι μισοτελειωμενα. Παραξενος εμπορας δεν πουλαει κατι ολοκληρωμενο.

Σ´ ευχαριστώ πολύ Νικόλα, ελιά είναι.
Είναι από κλωνάρι λίγο ψηλά όμως, χωρίς καρκινώματα.