- 14 June 2010
- 4,435
Αγαπητοί μου φίλοι έχετε δίκιο. Και εγώ έχω σκεφτεί την πιθανότητα να φυλαξω τα χρήματα και απλά του χρόνου να...έχουν εξαφανιστεί χωρίς να το καταλάβω! Οπότε η ρήση του φίλτατου Magellan θα γίνει αντριχιαστικά επίκαιρη. Η λογική, σε μία τέτοια περίπτωση, μου δείχνει yamaha ο οποίος στο κατω-κάτω μου άρεσε πολύ. Ναι, οι Plinius και ATC είναι πιο μουσικοί και στις χροιές καλύτεροι αλλά στοιχίζουν από 1000-1500 ευρώ παραπάνω. Τη Δευτέρα θα ακούσω το PMC fb1i (ηχείο σαφώς πιο βατό απο το ATC) και θα πάρω αποφάσεις κλείνοντας ένα κύκλο ακροάσεων με μηχανήματα που είχα βάλει στο μάτι. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει μέσα στη βδομάδα είτε με θετική είτε με αρνητική έκβαση.
Υ.Γ. Φίλε Gort θεωρώ την εκτίμησή σου περί 5-10 δύσκολων χρόνων αισιόδοξη. Εγώ θεωρώ ότι από τη συγκεκριμένη κατάσταση δεν πρόκειται να βγούμε ποτέ παρά μόνο αν γίνουν κοσμογονικές αλλαγές στην νοοτροπία και στις αντιδράσεις του κόσμου. Σίγουρα κάποτε οι μειώσεις μισθών θα σταματήσουν και θα αρχίσουν οι αυξήσεις, αλλά τι να το κάνεις αν οι μισθοί έχουν φτάσει στα 500 ευρώ;
Υ.Γ. Φίλε Gort θεωρώ την εκτίμησή σου περί 5-10 δύσκολων χρόνων αισιόδοξη. Εγώ θεωρώ ότι από τη συγκεκριμένη κατάσταση δεν πρόκειται να βγούμε ποτέ παρά μόνο αν γίνουν κοσμογονικές αλλαγές στην νοοτροπία και στις αντιδράσεις του κόσμου. Σίγουρα κάποτε οι μειώσεις μισθών θα σταματήσουν και θα αρχίσουν οι αυξήσεις, αλλά τι να το κάνεις αν οι μισθοί έχουν φτάσει στα 500 ευρώ;