Είσαι υπερβολικός. Κάνε μια βόλτα να ακούσεις Roksan και μετά έλα να αναθεωρήσεις την άποψή σου για τους Αγγλικούς ενισχυτές.
Οντως είμαι υπερβολικός αλλά νομίζω μέσα απ τη σάτιρα και την υπερβολή,με απλά λόγια βγαίνουν αλήθειες και μάλιστα αλήθειες που δε στις μαθαίνει κανείς παρά μόνο αν πληρώσεις.
Τεσπά είναι μεγάλη κουβέντα ειδικά περί ορισμού hiend και ποιοί τελικά βγάζουν καλά μηχανήματα.
Σαφώς όμως απ την άλλη και οι Αγγλοι έχουν καλά μηχανήματα,αυτό που αγνοούν όμως οι περισσότεροι είναι ότι οι γιαπωνέζοι μπορεί το 80% των μηχανημάτων τους να είναι καθαρά φθηνό/εμπορικό αλλά όταν αποφασίσουν να βγάλουν 4 μηχανάκια καλά απλά περνάνε τα κυάλια στον ανταγωνισμό.
Θυμήσου μόνο τι είχε γίνει με το cd player της Sony της σειράς ES:music-smiley-005:
Δεν ξαναβγήκε στα χρονικά τέτοιο μηχάνημα να το χτυπήσει στα ίσια και για τα αντίστοιχα αγγλικά με τέτοια ποιοτητα και ήχο έπρεπε να πληρώσεις τα τριπλάσια και βάλε και πάλι δεν.
Τεσπα. Πάρε τον Yamaha με τα Jamo και θα είσαι μια χαρά. Για ποιά Jamo λες?
Αλλη πονεμένη ιστορία.
Το απόγευμα ήμουν με το τηλ στο χέρι.
Παίρνω χθες (να μη λέμε ονοματα!!) κάποιον έμπορο που ειδα στην ιστοσελίδα και τα ειχε ετοιμοπαράδοτα και μου λέει ναι χω δυο κομμάτια.
Τα δίνω το βραδυ παραγγελία ούτε φωνη ούτε ακρόαση.
Παίρνω το μεσημέρι μου λέει δεν τα είδα πάρε με σε 10 min.
Ξαναπαιρνω τπτ.
Μου λεει θα σε πάρω εγώ το απόγευμα.
Ακόμα περιμένω......έφαγε ban.
Εχασε τα ηχεία έχασε και τον ενισχυτή.
Παίρνω σε άλλον άλλο παπατζιλίκι.
Δεν τα έχω θα τα κάνω παραγγελία μου λέει από Γαλλία!!! μέρι παρασκευή θα είναι εδώ.
Και τι γίνετε του λέω αν χαλάσουν εντός εγγύσης κι ο Λαιος μας κλείσει την πόρτα?
Ξέρεις τώρα,όχι δεν υπάρχει πρόβλημα και τα συναφή,πόρτα κι αυτός.
Παίρνω άλλον δεν ειναι διαθέσιμα.
Εχω καταλάβει το εξής.
Ολα σχεδόν τα ελληνικά e-shop ακόμα και στα προιόντα που αναγράφουν ως ετοιμοπαράδοτα πολύ απλά δεν τα έχουν,τα κάνουν παραγγελία απευθείας εκείνη τη στιγμή από αντ/πεια κι αν είσαι τυχερός και υπάρχει στοκ έχει καλώς αλλιώς τον ήπιες.
Επίσης αντιπροσωπείες που διαθέτουν πάνω από μια μάρκα στη γκάμα τους προβάλουν και προωθούν αυτά που τους συμφέρουν,πόσο καιρό έχεις να δεις jamo ηχείο για τεστ στον Ηχο?
Παιρνω τον Λάιο να ρωτήσω που υπάρχει συνεργάτης στη Θεσ/νικη να ακούσω το Χ ηχείο μου λέει δεν υπάρχει,ένα μονο στην Καβάλα.
Αυριο περιμένω τηλ για πιθανη εισαγωγή από στοκ για το μοντέλλο S178 το οποιό και θεωρούν παλιό πλέον και προς αντικατάσταση.
Επίλογος,μη κλαίτε μετά όταν τα λεφτά τα παίρνουν οι Γερμανοί.
Παρακαλάω να κανω παραγγελία ηχεία και δε βρίσκω κανέναν.
Σε ποιά θα καταλήξω δεν ξέρω,ανάλογα τι θα βρω κι από που και τι θα είναι διαθέσιμο.
Last edited: