ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
Support Admin
Μάλιστα. Να ρωτήσω υπάρχει περίπτωση να αναπτυχθει τόσο πολύ ο ύφαλος που να περιοριστεί επικίνδυνα πάρα πολύ ο χώρος που κινούνται τα ψάρια; Εκεί τι κάνεις; βγάζεις βράχια; κόβεις ότι εξέχει;
Μάλιστα. Να ρωτήσω υπάρχει περίπτωση να αναπτυχθει τόσο πολύ ο ύφαλος που να περιοριστεί επικίνδυνα πάρα πολύ ο χώρος που κινούνται τα ψάρια; Εκεί τι κάνεις; βγάζεις βράχια; κόβεις ότι εξέχει;
Και ας μην ξεχνουν οι επιδοξοι αγοραστες οτι το ενυδρειο ειναι χομπυ και οχι το εβαλα σε μια γωνια και τρεχει μονο του....
Επισης το συγκεκριμενο ενυδρειο ανηκει στην κατηγορια reef στο οποιο δεν βαζουμε οσα ψαρια γουσταρουμε και οποια ναναι. Σε αυτη την κατηγορια ενυδρειων τα κοραλια και τα ασπονδυλα εχουν τον πρωτο λογο και οχι τα ψαρια.
Υπαρχουν αλλα ειδη για τα reef και αλλα για τα fish only.
Θελει ποοοοοοοοολυ υπομονη το θεμα και διαβασμα ιδιως στα θαλασσινα...
Γιαννη εισαι απιστευτος !!!!! μπραβο παλικαρι μου!!!!!!
Πολυ ωραια!!
Μπραβο και απο μενα Γιαννη,εξαιρετικη προσπαθεια.Το θαλασσινο ειναι ,κατα την αποψη μου,το μονο που αξιζει,ειναι εκπληκτικο σαν θεαμα.Εχοντας ξεκινησει τα θαλασσινα πριν 20-25 χρονια,αποτελουν για μενα μια πληγη ,γιατι εχοντας ξοδεψει παρα πολλα εκεινη την εποχη δεν ευτυχησα να κρατησουν καιρο.Σημερα τα πραγματα εχουν βελτιωθει,οσον αφορα τις τις γνωσεις ,αλλα εχω πονεσει τοσο που δεν τολμω να τα ξεκινησω ξανα
Καλως ηλθες στο clubΠολυ ομορφο.Καλη συνεχεια.
Λές και είσαι σε κανένα κοραλιογεννή ύφαλο σε ανοιχτή θάλλασα μοιάζει....
Τι να πεί κανείς παρά μόνο συγχαρητήρια για την υπομονή σου,το μεράκι σου και την καταπληκτική δουλειά που έκανες...![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.