Υφίσταται λογοκρισία στο AVCLUB ??

Δεν μπορώ να καταλάβω προς τι ο τόσος χαλασμός.

Υπήρχε ένα video το οποίο ευγενικά ζητήθηκε από κάποιον στον Νίκο να το κατεβάσει.
Ο Νίκος, ο οποίος άνοιξε και το θέμα το δέχτηκε και το κατέβασε.

Εφόσον ο Νίκος που στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ο γραφών δεν είχε πρόβλημα .... γιατί δημιουργείτε τέτοια χιονοστιβάδα για ένα τόσο απλό και ανούσιο θέμα.
Δηλαδή αν υπήρχε μεγαλύτερη βαρύτητα θα κατεβαίναμε στους δρόμους ?

Όσο γιατο avatar του havoc ίσως να ήταν για μερικούς δικαιολογημένα λίγο τραβηγμένο.
Του ζητήθηκε πάντα σε κόσμιο επίπεδο να το αλλάξει και το άλλαξε.
Του ζητήθηκε δεν του επιβλήθηκε !!!

Το avatar του κ. Θεωδορόπουλου ήρθε πολυ απλα ως πρόκληση προς την απόφαση αυτή … τίποτα άλλο.

Έχω βαρεθεί να λέω τα ίδια και τα ίδια.
Εγώ μια απλή και δημοκρατική ερώτηση έθεσα στο forum και
Εσείς έχετε πέσει όλοι επάνω μου.
Και τι δεν έχω ακούσει , όποιος έχει διαβάσει όλο το thread
θα καταλάβει .
Και είναι τόσος έντονος ο τρόπος που το κάνετε που
πραγματικά αρκετοί από το forum δεν θέλουν ούτε την άποψη τους
να εκφέρουνε .
Αγαπητοί κύριοι εάν το thread που έχω ανοίξει δεν σας εκφράζει τότε
Να μην του δίνετε καμιά σημασία .
Αφήστε όμως αυτούς που θέλουν να εκθέσουν την άποψη τους.
Φίλε Άκη, αυτός ο κάποιος δεν έχει όνομα ?
Γιατί κρύβετε πίσω από την ανωνυμία ?
Γιατί δεν το λέει ευθέος ?
Ο κύριος αυτός δεν έχει τηλεόραση ?
Οι σειρές ελληνικές καθώς και οι ξένες έχετε δει τι λεξιλόγιο έχουν ?
Π.χ στην Λάμψη το μ@λ@κ@ς πήγαινε σύννεφο
οι διαφημίσεις έχετε προσέξει τι προβάλουν
αυτός ο κύριος λοιπόν με την λογική που έχει θα πρέπει να έχει κάνει
μήνυση σε όλα τα κανάλια η να έχει πετάξει την τηλεόραση από το
μπαλκόνι
κατά την ταπεινή μου άποψη έχετε ξεπεράσει και την ΕΡΣ

φίλε kokar όντως υπάρχει λογοκρισία στο avclub δεν είναι κάτι καινούργιο αυτό όπως θα ξέρεις υπάρχουν κανόνες και αυτούς ακολουθούν οι λογοκριτές που το παράξενο? αν θελεις μπορεις στης προτασεις να υποδειξεις ποιοι κανονες κατ εσε δεν σε εκφραζουν πραγμα που ειναι απολυτα σεβαστο
όπως κανόνες, νομούς ,κώδικες, υπάρχουν παντού στην ζωή μας είτε από κυβερνήσεις ,κόμματα σχολεία ,χώρους εργασίας , ακομη και στο σπίτι μας

το θέμα είναι να βρούμε(πολύ δύσκολο) εκείνη την χρήση τομή αλλά πιστεύω θα την βρούμε
σύντομα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία και ο τόπος που θα γιορτάσουμε των 1ον γενεθλίων του avclub όπου θα μας δοθεί η ευκαιρία από κοντά να τα πούμε επι παντός επιστητού

Αντε επιτέλους γιατί πολύ μούχλα έπεσε!!!!
Θα σε δω το Σάββατο στην αντιμουχλική:flipout: :flipout: :flipout:
Α τώρα που σε διάβασα πουλάκι μου ρίξε καμία φωτό από την μηχανή που αγόρασες από τον Νίκο ρε σύ, έτσι για να δούμε πόσο χάλια πέρασες :operator:

Αλήθεια από το thread "Εθισμός" μήπως σβήστηκε το ποστ του Βασίλη ?
Έψαξα να το βρω για να αναφερθώ σε αυτό αλλά είχε γίνει καπνός .
Καπνός είχε γίνει και η απάντηση (δεν θυμάμαι ποιος ήταν ) που
Έλεγε κάτι για τον Jean-Claude Van Damme
Και αν όντος σβήστηκε , με ποια αιτιολογία έγινε αυτό ?

Απάντηση: Re: Υφίσταται λογοκρισία στο AVCLUB ??

Το avatar του κ. Θεωδορόπουλου ήρθε πολυ απλα ως πρόκληση προς την απόφαση αυτή … τίποτα άλλο.

Το avatar που είχα, τί παραπάνω έδειχνε από ότι βλέπουμε καθημερινά στην TV και στις αφίσες στο δρόμο?

c045.gif

Ως εικάζεται εκ της τροπής του θέματος "Εθισμός" αλλά και εξ ετέρων θεμάτων εις το πρόσφατο και απώτερο παρελθόν , εις τον παρόντα διαδικτυακό τόπο ευδοκιμούν μικρόνοες μουλλωχτοί φασουλήδες , ολιγαριθμοι μεν , υψίθρονοι και υψιβρεμέτες δε , οίτινες , ούτε το σκώμμα αντέχοντες , μορμολύττονται τα λοιπά μέλη ή τινά εξ αυτών , υποδεικνύοντας προπετώς , καίτοι πλαγίως και εμμέσως , τρόπους συμπεριφοράς , προκαλούντες εις πάντα εχέφρονα φορουμίτη τον γέλωτα αλλά περιέργως γενόμενες πάραυτα αποδεκτές . Εμένα τουλάχιστον τοιαύτες υποδείξεις προερχόμενες από τοιούτους ρεβιθόμυαλους μόνον φαλλωδυνία ενδεχομένως να μου προκαλέσουν . Οι πρόπολοι αποδέκτες όμως πως αισθάνονται ;

( η χρήση τυχόν ασυνήθιστων λέξεων έγινε σκοπίμως, ώστε να μην θεωρηθώ ότι υβρίζω και παραβιάζω τυχόν άρθρο του κανονισμού )

Αγαπητέ kokar μπορείτε να θέσετε όσες ερωτήσεις θέλετε άπλα έχουν ανοιχτεί μέχρι στιγμής 3 topic με παρόμοια σχόλια και εκατοντάδες posts που πηγάζουν απο 3 μείζονος σημασίας ζητήματα. (ως προς σε μένα τουλάχιστον).

Σχόλια που φυσικά έχετε κάθε δικαίωμα να εκφράσετε άπλα δεν κοσμούν και δεν προάγουν τον χορο αυτό, κυρίως επειδή μετατρέπονται από θέματα με απόψεις σε θέματα δικαστηρίου και χλευασμού με χειροκροτήματα.

Φυσικά και θέλουμε την άποψη σας, όπως και εγώ σας έγραψα την δίκια μου.

Να σας ενημερώσω βέβαιος ότι αυτοί ο κάποιοι έχουν όνομα άλλα είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνετε ότι σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί η διαχειριστική ομάδα να παίξει το ρολό του καταδότη. Δεν έχει τέτοιο χρέος ...
Οι κύριοι οι οποίοι ζήτησαν τις αλλαγές αν θέλουν μπορούν να γράψουν.
Ελπίζω να καταλαβαίνετε ότι εμείς σε καμιά περίπτωση δεν μπορούμε να του επιβάλουμε να το κάνει.
Βέβαια σας καταλαβαίνω απολυτά ότι εσείς δικαίως ζητάτε να μάθετε ποια είναι τα πρόσωπα αυτά.
Ελπίζω να βγουν και να γράψουν από μόνα τους.

Τέλος το ότι οι ξένες σειρές είναι ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ δεν σημαίνει ότι και εδώ πρέπει να γίνει το ίδιο ... και σας ξαναλέω ότι δεν συμφωνώ με τις αυστηρές επιλογές άλλα δεν συμφωνώ και με το μπάχαλο που έχει γίνει το οποίο έχει ξεφύγει κατά πολύ από το στάδιο της άποψης και έχει γίνει στην καλύτερη πανηγύρι.

Δηλαδή το ότι εκφράζουμε απόψεις που αφορούν το avclub και την κατά τη γνώμη μας καλύτερη λειτουργία είναι πανηγύρι?
Οι γνώμες μας είναι μπάχαλο?

Re: Απάντηση: Re: Υφίσταται λογοκρισία στο AVCLUB ??

Κ. Θεωδοροπουλε δεν έγραψα πουθενά αν έχει τίποτα περισσότερο η λιγότερο από αυτό που βλέπουμε στις τηλεόρασεις και αφισες στον δρομο.

Η τηλεόραση και η διαφήμιση αν δεν δείξει κάτι τολμηρό πως θα πιάσει το μάτι.
Πως θα υπάρξει τηλεθέαση ? πως θα πουλήσει?
Εμείς ευτυχώς δεν έχουμε τέτοια ανάγκη.

Και να σας πω και κάτι προσωπικά για μένα υπάρχουν σπουδαιότερα θέματα από τα avatar για ΟΛΟΥΣ μας.

Άπλα εσείς την συγκεκριμένη στιγμή το τοποθετήσατε με σκοπιμότητα, δεδομένης τις χρονικής στιγμής που κάνατε η αλλαγή.

Δηλαδή χτυπάτε το λάθος (εφόσον πιστεύετε ότι κακός ζητήθηκε από τον havoc να βγάλει το avatar του, και κάλα κάνετε) με λάθος, προκαλώντας για άλλη δυστυχώς για όλους μας (συμπεριλαμβανόμενου και εσάς) διαμάχη.

Όλα τα παραπάνω είναι δικιά μου άποψη.

Last edited:
Κατ αρχάς, θα παρακαλούσα να μην με ξαναπείς Κ.Θεοδωρόπουλο.
Πες με Δημήτρη, Μήτσο, Μητσάρα ή Θεοδωρόπουλε σκέτο. Μου δείχνει ότι είμαι σε μια τσαγερί και πίνω τσάι. Επίσης χαίρομαι γιατί συμετέχεις στον διάλογο και δεν απαντάς με "διπλωματικές νότες".
Επί της ουσίας τώρα:
Το ότι έβαλα το avatar αμέσως μετά το θέμα με τον Havoc είναι γεγονός.
Όπως και γεγονός είναι ότι μου ζητήθηκε να το βγάλω. Αυτό δλδ. που πίστευα έγινε, ότι δλδ. μπαίνουμε σε μια εποχή λογοκρισίας των πάντων.
Μου είναι δύσκολο να καταλάβω ποιός ορίζει τί είναι "σωστό" και τι "λάθος". Να έβαζα πχ την Jenna Jamseson εν ώρα δράσης, μάλιστα, να με μπανάρατε, αλλά επίτηδες διάλεξα μια φώτο που δεν είναι ούτε γυμνή ούτε προσβάλει κάποιον.
Συμφωνώ ότι υπάρχουν πολύ σοβαρότερα θέματα απ τα avatar και τα συναφή, αλλά η όλη κουβέντα γίνεται για το τί τελικά κανόνες υπάρχουν.

Re: Απάντηση: Υφίσταται λογοκρισία στο AVCLUB ??

Δηλαδή το ότι εκφράζουμε απόψεις που αφορούν το avclub και την κατά τη γνώμη μας καλύτερη λειτουργία είναι πανηγύρι?
Οι γνώμες μας είναι μπάχαλο?

Το να εκφράζετε τις απόψεις σας δείχνει ένα υγιές forum και είναι πάντα ευπρόσδεκτες.

To να εκφράζετε τις απόψεις σας με καυστικό τρόπο και να χειροκροτάτε με τρόπο διθυραμβικό χλευασμό (γενικότερα μιλάω)... λέγοντας πωπω τους σκίσαμε.... δεν νομίζω ότι μιλάμε πια για απόψεις.

Δηλαδή θέλετε να μού πείτε ότι τα 200posts αν δεν έχουν γίνει 300 μέχρι αύριο αποτελούν απόψεις.
Αν ναι, επιτρέψτε μου να έχω διαφορετική άποψη από εσάς.

Επίσης αν πιστεύετε ότι για τα 3 συγκεκριμένα θέματα δικαιολογούν αυτό το είδος των σχολιασμών....και κάνουν γενικότερο κάλο τότε πάω πάσο.

Το ότι έβαλα το avatar αμέσως μετά το θέμα με τον Havoc είναι γεγονός.
Όπως και γεγονός είναι ότι μου ζητήθηκε να το βγάλω. Αυτό δλδ. που πίστευα έγινε, ότι δλδ. μπαίνουμε σε μια εποχή λογοκρισίας των πάντων.

Μου είναι δύσκολο να καταλάβω ποιός ορίζει τί είναι "σωστό" και τι "λάθος". Να έβαζα πχ την Jenna Jamseson εν ώρα δράσης, μάλιστα, να με μπανάρατε, αλλά επίτηδες διάλεξα μια φώτο που δεν είναι ούτε γυμνή ούτε προσβάλει κάποιον.
Συμφωνώ ότι υπάρχουν πολύ σοβαρότερα θέματα απ τα avatar και τα συναφή, αλλά η όλη κουβέντα γίνεται για το τί τελικά κανόνες υπάρχουν.

Δημήτρη διάβασε το καλύτερα και θα καταλάβεις τι εννοώ.

Χτυπάς το λάθος (εφόσον πιστεύεις ότι κακός ζητήθηκε από τον havoc να βγάλει το avatar του, και κάλα κάνεις) με λάθος, προκαλώντας για άλλη δυστυχώς για όλους μας (συμπεριλαμβανόμενου και εσένα) διαμάχη.

Οι διαμάχες δεν ωφελούν ούτε εσένα, ούτε εμένα, ούτε κανέναν ....

Όσο για τους κανόνες, η Προσωπική Μου Άποψη είναι ότι υπάρχουν άπλα πρέπει πάντα όταν εφαρμόζονται να αιτιολογούνται.

Πρόσεξε όμως να αιτιολογούνται επειδή είναι σωστό να αιτιολογηθούν όχι επειδή περιμένει μια ομάδα να βρει πάτημα να κρεμάσει την Γ.Δ.

Δηλαδή όπως είμαι εγώ ειλικρινής οφείλετε και εσείς να παραδεχθείτε οτι κάποιοι μας περιμένετε στην γωνία.

Δεν νομίζω κανένας απ τα παιδιά που εκφράζουμε διαφωνία με τον τρόπο λειτουργίας των "κανόνων" θέλει την διαμάχη, ούτε το κακό του avclub. Το αντίθετο θάλεγα.
Το ότι γίνεται μια συζήτηση που ακούγονται πράγματα (έστω και αρνητικά) από μέλη (και νέα αλλά και παλιά) για την λειτοργία του avclub είναι καλό και ωφελούν όλους μας. Και επειδή το avclub είμαστε ΟΛΟΙ μας, διαχειριστές και μέλη, πρέπει όλοι μας να κάνουμε προσπάθεια να ανέβει το avclub.
Δεν δέχομαι όμως ότι ο Χ Ψ διαχειριστής ενδιαφέρεται περισσότερο απ το Α Β μέλος. Ούτε θεωρώ πως έχει περισσότερη βαρύτητα η γνώμη ενός απ την διαχείριση από ένα μέλος.
Σέβομαι τους διαχειριστές γι αυτό που κάνουν και ξέρω πολύ καλά τις δυσκολίες που έχουν αλλά μέχρι εκεί. Η κριτική θα είναι για όλους και για όλα.

Δεν νομίζω κανένας απ τα παιδιά που εκφράζουμε διαφωνία με τον τρόπο λειτουργίας των "κανόνων" θέλει την διαμάχη, ούτε το κακό του avclub. Το αντίθετο θάλεγα.
Το ότι γίνεται μια συζήτηση που ακούγονται πράγματα (έστω και αρνητικά) από μέλη (και νέα αλλά και παλιά) για την λειτοργία του avclub είναι καλό και ωφελούν όλους μας. Και επειδή το avclub είμαστε ΟΛΟΙ μας, διαχειριστές και μέλη, πρέπει όλοι μας να κάνουμε προσπάθεια να ανέβει το avclub.
Δεν δέχομαι όμως ότι ο Χ Ψ διαχειριστής ενδιαφέρεται περισσότερο απ το Α Β μέλος. Ούτε θεωρώ πως έχει περισσότερη βαρύτητα η γνώμη ενός απ την διαχείριση από ένα μέλος.
Σέβομαι τους διαχειριστές γι αυτό που κάνουν και ξέρω πολύ καλά τις δυσκολίες που έχουν αλλά μέχρι εκεί. Η κριτική θα είναι για όλους και για όλα.

Ρε Δημητρη μαζι σου αλλα τι νοημα εχουνε παιδιαστικες πρωτοβουλιες του τυπου οι Συντηρητικοι απο δω οι Ελευθεριαζουσες απο κει?

Ακριβως γι'αυτο πρεπει να δινεις τοπο στην οργη ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝΕ .Αν για τον καθε συνφορουμιτη που εχει καποια προβληματα καλως η κακως δεν με αφορα ας παει στον ΓΙΑΤΡΟ να το λυσει το θεμα του η ας μην παει ποτε....

Κι εγω αν ξεκινησα το νημα δεν ειναι επειδη με πειραξε η ιστορια με το αβαταρ....μην τρελλαθουμε τωρα ειναι γιατι κατα βαση ειμαι περιεργος για το πως σκεφτεται καποιος...και θαθελα πραγματικα να το συζητησω ......

Δυστυχώς Δημήτρη, πολλές φορές γιανα μην σου πω της περισσότερες η συζήτηση φεύγει κατά πολύ από τα όρια των απόψεων.

Όπως σου έγραψα και παραπάνω πιστεύεις ότι στα 3 topic που ανοίχτηκαν και τα 200+ posts που γράφτηκαν είναι με απόψεις.
Η τροπή που περνούν σχεδόν κάθε φορά αυτές οι συζητήσεις δεν τιμούν το club και προσωπικά δεν έχω δει να συμβαίνουν η να επιτρέπονται σε άλλο δικτιακο χορο τέτοιες καταλήξεις.

H κριτική φυσικά και είναι από ΟΛΟΥΣ καλοδεχούμενη, η καλοπροαίρετη κριτική όμως με επιχειρήματα, όχι η χλευαστική – καυστική κριτική με χειροκροτήματα.

Εγω βλεπω πολυ κοσμο να ασχολειται με τα αβαταρ. Οχι μονο μελη...

Κ. Ντοκατζης με καλυψε, εμενα τον γκρινιαρη. Κυριε Ντοκατζη, Θελει πολυ χρονο να γινει κατανοητο το κειμενο σας. Απο ορισμενους. Απο καποιους αλλους δεν θα γινει ΠΟΤΕ.

Ακη, εγω προσωπικα δεν περιμενω κανεναν σας στη γωνια. Πολλοι απο εσας εχετε ερθει σπιτι μου, και εγω στα δικα σας.Δεν εχω τιποτε ουτε με εσενα ουτε με τον Τασο ουτε με οσους προσωπικα γνωριζω. Με καποιους απο εσας εχει υπαρξει και υπαρχει απο φιλια, εως επαγγελματικη Συνεργασια.

ΕΝΩ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΟΜΩΣ, εχει αποφασιστει να πεσει απολυμανση δεν ξερω και εγω γιατι..

Βγηκαν παιδια που ενοχλουνται καθως και μεγαλοι, γινονται επιλεκτικες χρησεις του κανονα (ακομα δεν μου εχει απαντησει κανεις εμενα προσωπικα), βγαινετε μονοι σας (καποιοι) στη γωνια.Γιατι δεν πιστευω να νομιζει κανεις οτι μια μερα που ξυπνησαμε καποιοι δεν ειχαμε τι να κανουμε και αποφασισαμε να κοντραρουμε τη διαχειρηση.θα ηταν παιδαριωδες και ΑΦΕΛΕΣ.

Στην προσπαθεια σας να δωσετε επιπλεον κυρος στο φορουμ, βλεπετε παντου εχθρους. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ, ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ. Δεν εχω τιποτα με κανενα προσωπικα. Χειροκροτητης με το στανιο ομως δεν θα γινω κανενος. Ο Μπαμπης εγραψε προσφατα οτι θελει τροπο και ικανοτητες να εισαι διαχειριστης. Συμφωνω απολυτως.

Κατανοω τον κοπο που κανουν οι διαχειριστες να παρακολουθουν το φορουμ συνεχως. Αλλα βλεπω και μια μονιμη επωδο οτι ξοδευουν τον χρονο τους και οτι γενικως... καταπονουνται. Ε, οποιος καταπονειται, και δεν αντεχει.... ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ.

Ειναι λογικο και επομενο να δαπανας χρονο εφοσον εισαι διαχειριστης. Δεν σε βαζουν με το στανιο. Προσφερεσαι και το πραττεις. Εφοσον προσφερεσαι, μην το αναφερεις συνεχεια.

Το να εκφραζουν τα μελη τις αποψεις τους ειναι δικαιωμα τους. Οποιος δεν θελει η βαρεθηκε να διαβαζει αυτες, ας μην το κανει.

Καθε φορα, που γινεται ενα ολισθημα, παιζει η μονιμη καραμελα οτι ανθρωποι ειμαστε , λαθη κανουμε. Οταν γινεται κατα συρροη και κατ'εξακολουθηση ομως, τι σημαινει?

Οταν εγινε ο καυγας για τους κανονες, ηξερα τι θα συνεβαινε. Η εφαρμογη τους ειχε προφανες στοχο ολα αυτα που τεκταινονται τωρα. Μονο που... οχι μονο εγινε επιλεκτικη εφαρμογη τους, αλλα τελικα μονο με αυτο ασχολουνται καποιοι.

Και μια μορφη διωξεων εχει ηδη αρχισει. Οτι ζητανε οι ...θιγμενοι γινεται.Αμεσως. Σαν το κυνηγητο των κομμουνιστων στην Αμερικη ενα πραμα.
Και κοντευουμε να κανουμε συλλογο... γκρινιαρηδων. Μπαινουν ταμπελες.Εγω ουτε ξερω ποσες κουβαλαω.

Προσπαθειτε να περασετε μια σκληρη γραμμη, συνετιζοντας τα μελη συνεχως. Και μιλατε για ανωφελες διαμαχες. Για να μην υπαρχουν διαμαχες ομως, πρεπει να ΑΚΟΥΤΕ και να αφουγκραζεστε. Και οχι μονο να εφαρμοζετε κανονισμους.

Θα ηθελα τελος να παρατηρησω και εγω την προσπαθεια του Larry και του Λευτερη (Lepton) να απαντανε οσο πιο τεκμηριωμενα μπορουν και με χιουμορ στα παραπονα των μελλων με ειλικρινεια.

Ρε Δημητρη μαζι σου αλλα τι νοημα εχουνε παιδιαστικες πρωτοβουλιες του τυπου οι Συντηρητικοι απο δω οι Ελευθεριαζουσες απο κει?

Ακριβως γι'αυτο πρεπει να δινεις τοπο στην οργη ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝΕ .Αν για τον καθε συνφορουμιτη που εχει καποια προβληματα καλως η κακως δεν με αφορα ας παει στον ΓΙΑΤΡΟ να το λυσει το θεμα του η ας μην παει ποτε....

Κι εγω αν ξεκινησα το νημα δεν ειναι επειδη με πειραξε η ιστορια με το αβαταρ....μην τρελλαθουμε τωρα ειναι γιατι κατα βαση ειμαι περιεργος για το πως σκεφτεται καποιος...και θαθελα πραγματικα να το συζητησω ......

Όπως έγραψα και ποιο πάνω κάλο θα είναι οι αποφάσεις τήρησης των κανονισμών να είναι σε λογικά πλαίσια και αιτιολογημένες.
Εστί θα αποφευχθούν τα τωρινά έκτροπα.
Έκτροπα βάση της έκτασης που έχει δοθεί σε 3 όχι τόσο βασικά ως ασήμαντα για μένα θέματα. (αλλαγή avatar, διαγραφή ενός video από τον ίδιο τον γραφών.)

Δεν πιστεύω ότι το club ζητάει απο τον Δημήτρη να καταπιεί την άποψη του άπλα οι συζητήσεις ΠΑΝΤΑ εκτροχιάζονται, οδηγούν άλλου και καταλήγουν σε αρνητικό κλήμα, βλάπτοντας την εικόνα όλων μας .