Βασίλης Σωκρατίδης
AVClub Addicted Member
Δημητρη, ξερεις το email μου. Για στειλε μου εκεινες τις φωτο , γιατι δεν πειθομαι ετσι ευκολα:slapface:
φίλε kokar όντως υπάρχει λογοκρισία στο avclub δεν είναι κάτι καινούργιο αυτό όπως θα ξέρεις υπάρχουν κανόνες και αυτούς ακολουθούν οι λογοκριτές που το παράξενο? αν θελεις μπορεις στης προτασεις να υποδειξεις ποιοι κανονες κατ εσε δεν σε εκφραζουν πραγμα που ειναι απολυτα σεβαστο
όπως κανόνες, νομούς ,κώδικες, υπάρχουν παντού στην ζωή μας είτε από κυβερνήσεις ,κόμματα σχολεία ,χώρους εργασίας , ακομη και στο σπίτι μας
το θέμα είναι να βρούμε(πολύ δύσκολο) εκείνη την χρήση τομή αλλά πιστεύω θα την βρούμε
σύντομα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία και ο τόπος που θα γιορτάσουμε των 1ον γενεθλίων του avclub όπου θα μας δοθεί η ευκαιρία από κοντά να τα πούμε επι παντός επιστητού
Το avatar του κ. Θεωδορόπουλου ήρθε πολυ απλα ως πρόκληση προς την απόφαση αυτή … τίποτα άλλο.
Το avatar που είχα, τί παραπάνω έδειχνε από ότι βλέπουμε καθημερινά στην TV και στις αφίσες στο δρόμο?
Δηλαδή το ότι εκφράζουμε απόψεις που αφορούν το avclub και την κατά τη γνώμη μας καλύτερη λειτουργία είναι πανηγύρι?
Οι γνώμες μας είναι μπάχαλο?
Το ότι έβαλα το avatar αμέσως μετά το θέμα με τον Havoc είναι γεγονός.
Όπως και γεγονός είναι ότι μου ζητήθηκε να το βγάλω. Αυτό δλδ. που πίστευα έγινε, ότι δλδ. μπαίνουμε σε μια εποχή λογοκρισίας των πάντων.
Μου είναι δύσκολο να καταλάβω ποιός ορίζει τί είναι "σωστό" και τι "λάθος". Να έβαζα πχ την Jenna Jamseson εν ώρα δράσης, μάλιστα, να με μπανάρατε, αλλά επίτηδες διάλεξα μια φώτο που δεν είναι ούτε γυμνή ούτε προσβάλει κάποιον.
Συμφωνώ ότι υπάρχουν πολύ σοβαρότερα θέματα απ τα avatar και τα συναφή, αλλά η όλη κουβέντα γίνεται για το τί τελικά κανόνες υπάρχουν.
Δεν νομίζω κανένας απ τα παιδιά που εκφράζουμε διαφωνία με τον τρόπο λειτουργίας των "κανόνων" θέλει την διαμάχη, ούτε το κακό του avclub. Το αντίθετο θάλεγα.
Το ότι γίνεται μια συζήτηση που ακούγονται πράγματα (έστω και αρνητικά) από μέλη (και νέα αλλά και παλιά) για την λειτοργία του avclub είναι καλό και ωφελούν όλους μας. Και επειδή το avclub είμαστε ΟΛΟΙ μας, διαχειριστές και μέλη, πρέπει όλοι μας να κάνουμε προσπάθεια να ανέβει το avclub.
Δεν δέχομαι όμως ότι ο Χ Ψ διαχειριστής ενδιαφέρεται περισσότερο απ το Α Β μέλος. Ούτε θεωρώ πως έχει περισσότερη βαρύτητα η γνώμη ενός απ την διαχείριση από ένα μέλος.
Σέβομαι τους διαχειριστές γι αυτό που κάνουν και ξέρω πολύ καλά τις δυσκολίες που έχουν αλλά μέχρι εκεί. Η κριτική θα είναι για όλους και για όλα.
Δεν νομίζω κανένας απ τα παιδιά που εκφράζουμε διαφωνία με τον τρόπο λειτουργίας των "κανόνων" θέλει την διαμάχη, ούτε το κακό του avclub. Το αντίθετο θάλεγα.
Το ότι γίνεται μια συζήτηση που ακούγονται πράγματα (έστω και αρνητικά) από μέλη (και νέα αλλά και παλιά) για την λειτοργία του avclub είναι καλό και ωφελούν όλους μας. Και επειδή το avclub είμαστε ΟΛΟΙ μας, διαχειριστές και μέλη, πρέπει όλοι μας να κάνουμε προσπάθεια να ανέβει το avclub.
Δεν δέχομαι όμως ότι ο Χ Ψ διαχειριστής ενδιαφέρεται περισσότερο απ το Α Β μέλος. Ούτε θεωρώ πως έχει περισσότερη βαρύτητα η γνώμη ενός απ την διαχείριση από ένα μέλος.
Σέβομαι τους διαχειριστές γι αυτό που κάνουν και ξέρω πολύ καλά τις δυσκολίες που έχουν αλλά μέχρι εκεί. Η κριτική θα είναι για όλους και για όλα.
Ρε Δημητρη μαζι σου αλλα τι νοημα εχουνε παιδιαστικες πρωτοβουλιες του τυπου οι Συντηρητικοι απο δω οι Ελευθεριαζουσες απο κει?
Ακριβως γι'αυτο πρεπει να δινεις τοπο στην οργη ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝΕ .Αν για τον καθε συνφορουμιτη που εχει καποια προβληματα καλως η κακως δεν με αφορα ας παει στον ΓΙΑΤΡΟ να το λυσει το θεμα του η ας μην παει ποτε....
Κι εγω αν ξεκινησα το νημα δεν ειναι επειδη με πειραξε η ιστορια με το αβαταρ....μην τρελλαθουμε τωρα ειναι γιατι κατα βαση ειμαι περιεργος για το πως σκεφτεται καποιος...και θαθελα πραγματικα να το συζητησω ......
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.