Υγρό Γυαλί. Εργα, τεχνική και υλικά.

Ώωωωω....
Μάστορα μιλάμε οτι έστησες εντελώς καθετοποιημένη μονάδα! Απ´ τον παραγωγό κατ´ ευθείαν στον τελικό χρήστη.

Και καθαρά green, κάποια από ήδη ανακυκλωμένα υλικά, τα άλλα από ανακυκλώσιμα.
Ε, εντάξει, αν κάποια στιγμή πρέπει να κουρέψουμε κανέναν ασβό, τον τσιμπάμε από Κίνα που είναι κάτι ανάλογο με τα ποντίκια εδώ. :flipout:

Βουλοκέρι με μονόγραμμα έχει και η βάση του πινέλου. Όχι μόνο η συσκευασία. :smile:

IMG-0005.jpg

Οπα παλικαρι, δεν μου ειχες πει για συσκευασιες !!!!

Πολυ ομορφα και περιποιημενα ολα :SFGSFGSF:

εχεις σε εξελιχθει σε μεγαλο καλλιτεχνη !!!!!!!!!!!!!

Οπα παλικαρι, δεν μου ειχες πει για συσκευασιες !!!!

Πολυ ομορφα και περιποιημενα ολα :SFGSFGSF:

εχεις σε εξελιχθει σε μεγαλο καλλιτεχνη !!!!!!!!!!!!!

Τα βλέπεις Ατανάς;
Την ξέρεις την παροιμία "Έμαθα να μαστορεύω και γ@μώ το μάστορα"; :flipout:

Τα βλέπεις Ατανάς;
Την ξέρεις την παροιμία "Έμαθα να μαστορεύω και γ@μώ το μάστορα"; :flipout:

Αυτο :grandpa:
αλλά ειναι πολυ καλος μαθητης ... τα πιανει στο φτερο και τα προχωραει ενα βημα παρα περα!

Έτσι πάνε αυτά!
Ο δάσκαλος σε μαθαίνει πως να σκέφτεσαι και κάθε μαθητής τραβάει το δρόμο του :flipout:
Τώρα πειραματίζομαι με άλλα πραγματάκια και τεχνικές αλλά αυτά από Σεπτέμβρη

Κυρ σωστό αυτό που λες ωστόσο σε συνδυασμό με την παστα ειδα σε κάποια δημοσίευση σε ένα μπλογκ να βγαίνει το αποτέλεσμα που αναζητά ο babis k.

Μέχρι τώρα με Alfakem δούλευα, και τη χύτευσης και την επίστρωσης.
Επίσης έχω χρησιμοποιήσει και τις χρωστικές τους. Δεν παρατήρησα κάποια αξιοσημείωτη διαφορά σε σχέση με άλλες.

Άρα άκυρο.. ωστόσο τώρα μου ήρθε άλλο.. επειδή συνήθως το ζεσταίνουν είτε με φλογιστρο είτε με θερμοπιστολο για να φύγουν οι φυσαλιδες μήπως αυτή είναι η λύση να μείνει καλύτερα μπλεγμένο; μια έξτρα αύξηση θερμοκρασιας εκτός από την εξωθερμη της ίδιας της ρητινης;

Ωραία δουλειά!
Το γιατί όλοι παιδεύονται με τον τόρνο και τη ρητίνη αντί να στήσουν ένα καλούπι όμως με ξεπερνά...

χμμμμ μια κακκια ιδεα....
η ρητινη κανει για τροφιμα? Σκεφτομαι κατι σαν σφηνακια με διακοσμητικο πατο.

Δεν νομιζω να βρεις πουθενα ξεκαθαρη απαντηση σε αυτο το ερωτημα.

Για τα βερνικια εχω διαβασει (και το αποδεχομαι) οτι εφ'οσον στεγνωσουν πληρως (οχι μονο στην αφη) ειναι food safe.
Το ιδιο ισως να ισχυει και για τις ρητινες δυο συστατικων οπως το υγρο γυαλι. Προσωπικα, αν ειναι για ελαχιστη χρηση (σφηνακια που λες) δεν θα ειχα κανενα απολυτως θεμα.

Απάντηση: Re: Υγρό Γυαλί. Εργα, τεχνική και υλικά.

Καλησπέρα.. Νά πώ και εγώ μια γνώμη. Ισως να έχει αναφερθεί.
Αν θέλει κάποιος να πειραματιστεί με ρυτίνες, πριν καταφύγει σε καλά υλικά, μια καλή λύση είναι η παρακάτω που έχω δουλέψει σε διάφορες εφαρμογές με καλά αποτελέσματα, και σε λογική τιμή. Ισως δεν είναι καθαρό γυαλί, αλλά σε περίπτωση που θέλετε να παίξετε με χρώματα, είναι ιδανική και συνδυάζει και αντοχή και οικονομία. Αν θυμάμαι καλά, γύρω στα 20-22 ευρώ. Μια γνώμη είναι....... να ξέρετε.:idea:

20190810_205603.jpg
20190810_205612.jpg