euromaster
Senior Member
Μιχαλη κραταω μια επιφυλαξη γι αυτο που λες, απλως στηριζομαι στο οτι εχει κανει πολλα σεμιναρια πανω στο υγρο γυαλι στην Αμερικη και κανει εισαγωγη υγρο γυαλι και ρητινες με την επωνυμια του. Θα προσαπθησω να ερθω σε πιο αμεση επαφη για να σου πω λεπτομερειες και αν χαλαρωση η γαμωκατασταση αυτη, θα σου φερω υλικο να δοκιμασεις και οποιος αλλος θελει να μου το πει για ναεχουμεπ ιο αντικειμενικη αποψη.
ΑΝ το ηξερα πιο νωρις παντως, θα δοκιμαζα τις πιο πανω που προτειναν τα παιδια.
Αν και τονιζω οτι εγω θελω να δουλεψω με μικρα παχη εως 2cm, οποτε ρητινες για μεγαλα παχη δεν ξερω κατα ποσο κανουν την διαφορα για αυτα που θελω να φτιαξω. Το λεω γιατι βλεπω οτι οι ρητινες για μεγλα παχη ειναι και πιο ακριβες.
Μπαμπη επισης για το προβλημα με την αναμειξη, πιθανονολογω οτι μπορει να φταιει και το χρωμα. Ισως το χρωμα οινοπνευματος να κανει τα χρωμα ημιδιαφανη και να χρειαζομαι ακρυλικα χρωματα αδιαφανη, για τις αναμειξεις που θελω να κανω...
ΑΝ το ηξερα πιο νωρις παντως, θα δοκιμαζα τις πιο πανω που προτειναν τα παιδια.
Αν και τονιζω οτι εγω θελω να δουλεψω με μικρα παχη εως 2cm, οποτε ρητινες για μεγαλα παχη δεν ξερω κατα ποσο κανουν την διαφορα για αυτα που θελω να φτιαξω. Το λεω γιατι βλεπω οτι οι ρητινες για μεγλα παχη ειναι και πιο ακριβες.
Μπαμπη επισης για το προβλημα με την αναμειξη, πιθανονολογω οτι μπορει να φταιει και το χρωμα. Ισως το χρωμα οινοπνευματος να κανει τα χρωμα ημιδιαφανη και να χρειαζομαι ακρυλικα χρωματα αδιαφανη, για τις αναμειξεις που θελω να κανω...