Παρτο αλλιως και ξανα σκεψου το!Δεν το έχω κολλήσει ακόμη, για αυτό φαίνεται και λίγο στραβό.
Στα 50-52mm ο 24άρης plissoft έχει καλό backbone. Ακριβώς πάνω από το glue gump. Σε razorock παίζει και πιο ψηλά για να δίνει splay, αλλά εκεί μιλάμε για τον 26άρη.
(αμ πως; έτσι θα ξέφευγες;)
Μάικ, 130 για αλοιφαδόρο μοντελισμού, είναι κάπως.
Με αυτά τα λεφτά δεν βρίσκω ανάλογες κεφαλές για dremel;
Ενω οσοι τα εχουν τα χρησιμοποιουν ...Για το backbone ή για τον αλοιφαδόρο;
Εδώ και ένα μήνα κάθομαι και μελετάω τα dremel, κάπου είχα χωνέψει το κατοστάρικο+ γιατί θα κάνω και άλλες δουλειές, τσουπ, πετάγεται άλλο εργαλείο στη μέση...
Δεν είμαι και μοντελιστής να πεις ότι θα το χρησιμοποιήσω και αλλού! :smile:
Για το backbone ή για τον αλοιφαδόρο;
Εδώ και ένα μήνα κάθομαι και μελετάω τα dremel, κάπου είχα χωνέψει το κατοστάρικο+ γιατί θα κάνω και άλλες δουλειές, τσουπ, πετάγεται άλλο εργαλείο στη μέση...
Δεν είμαι και μοντελιστής να πεις ότι θα το χρησιμοποιήσω και αλλού! :smile:
Μιχάλη, παρατηρώ ένα πρόβλημα στο backbone! :grandpa:
Τι λες κι εσύ Θανάση, σαν ειδικός...![]()
Δεν το έχω κολλήσει ακόμη, για αυτό φαίνεται και λίγο στραβό.
Στα 50-52mm ο 24άρης plissoft έχει καλό backbone. Ακριβώς πάνω από το glue gump. Σε razorock παίζει και πιο ψηλά για να δίνει splay, αλλά εκεί μιλάμε για τον 26άρη. ....
...
Noμιζω οτι εχει ο Μπαμπης. ...
Δίνεις, χωρίς πολλές πολλές σκέψεις, 80 για μια λουρίδα πετσί και έχεις ένα μήνα που σκέφτεσαι το κατοστάρικο για το εαλείο;
Παλικάρι μου είσαι ο ορισμός του ανισόρροπου...![]()
Το καινούργιο.
Λαμπυρίζει περισσότερο λόγω του φλας, στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο μπιρμπιλωτό. :smile:
Τώρα πρέπει να δω πως θα βγει απόλυτα διαυγές για το επόμενο project.
Και να μην ατμίζω όταν τραβάω video γιατί ακούγομαι σαν τον darth vader![]()
Το καινούργιο.
Λαμπυρίζει περισσότερο λόγω του φλας, στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο μπιρμπιλωτό. :smile:
Τώρα πρέπει να δω πως θα βγει απόλυτα διαυγές για το επόμενο project.
Και να μην ατμίζω όταν τραβάω video γιατί ακούγομαι σαν τον darth vader![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.