Υγρό Γυαλί. Εργα, τεχνική και υλικά.

Ευχαριστώ!
Είναι ο λόγος που σκέφτομαι σοβαρά για ένα καλό dremel...
Σε αυτά που έχουν πολλά μικρά τμήματα να τρίψεις το χεράτο παίρνει πολύ χρόνο

Παρα πολυ καλο το σχεδιο Μιχαλη και θα συμφωνησω με τον Θαναση για τα εντυπωσιακα χρωματα, τον συνδυασμο που καταφερες.

Για γυαλισμα νομιζω οτι δεν θα σε βοηθησει τοσο το dremel οσο ο μινι αλοιφαφορος της Proxxon ο οποιος παιρνει velcro 50μμ γυαλοχαρτα απο 40 εως 3000 grit.
Noμιζω οτι εχει ο Μπαμπης. Αν δεν εχει, να σου δανεισω εγω τον δικο μου να δοκιμασεις. Παντως εμενα μου εχει γλυτωσει τουλαχιστον το 90% των τριψιματων που εκανα με το χερι.

Μιχάλη, παρατηρώ ένα πρόβλημα στο backbone! :grandpa:
Τι λες κι εσύ Θανάση, σαν ειδικός... :flipout:

Δεν το έχω κολλήσει ακόμη, για αυτό φαίνεται και λίγο στραβό.
Στα 50-52mm ο 24άρης plissoft έχει καλό backbone. Ακριβώς πάνω από το glue gump. Σε razorock παίζει και πιο ψηλά για να δίνει splay, αλλά εκεί μιλάμε για τον 26άρη.

(αμ πως; έτσι θα ξέφευγες; :flipout: )

Μάικ, 130 για αλοιφαδόρο μοντελισμού, είναι κάπως.
Με αυτά τα λεφτά δεν βρίσκω ανάλογες κεφαλές για dremel;

Απάντηση: Re: Υγρό Γυαλί. Εργα, τεχνική και υλικά.

Στα 50-52mm ο 24άρης plissoft έχει καλό backbone. Ακριβώς πάνω από το glue gump. Σε razorock παίζει και πιο ψηλά για να δίνει splay, αλλά εκεί μιλάμε για τον 26άρη.

(αμ πως; έτσι θα ξέφευγες; :flipout: )

Μάικ, 130 για αλοιφαδόρο μοντελισμού, είναι κάπως.
Με αυτά τα λεφτά δεν βρίσκω ανάλογες κεφαλές για dremel;
Παρτο αλλιως και ξανα σκεψου το!

Για το backbone ή για τον αλοιφαδόρο; :flipout:

Εδώ και ένα μήνα κάθομαι και μελετάω τα dremel, κάπου είχα χωνέψει το κατοστάρικο+ γιατί θα κάνω και άλλες δουλειές, τσουπ, πετάγεται άλλο εργαλείο στη μέση...
Δεν είμαι και μοντελιστής να πεις ότι θα το χρησιμοποιήσω και αλλού! :smile:

Το dremel εχει καποιες χιλιαδες στροφες σαν μινιμουμ δεν ξερω αν θα κανει περισσοτερο ζημια απο καλο σε καποιες περιπτωσεις με τα κυλινδρικα του γυαλοχαρτα.
Ο αλοιφαδορος εχει μολις 800 στροφες εως 2.500 μαξ. https://www.vardakas-tools.gr/ergal...28660-goniako-triveio-aloifadoros-montelismou
Παιρνει και ολων των ειδων τα γυαλιστικα αξεσουαρ και γυαλοχαρτα ολων των διαβαθμισεων. Κανει αποδεδειγμενα εξαιρετικη δουλεια και σε ξυλο και σε υγρο γυαλι.

Δεν χρειαζεται να εισαι μοντελιστης. Αν το εργαλειο σε απαλλασει απο μια χρονοβορα και κοπιαστικη διαδικασια, τοτε αξιζει.
Δεν υπαρχει και εναλλακτικη λυση, παρομοιος μινι αλοιφαδορος δηλαδη.

Εδώ και ένα μήνα κάθομαι και μελετάω τα dremel, κάπου είχα χωνέψει το κατοστάρικο+ γιατί θα κάνω και άλλες δουλειές, τσουπ, πετάγεται άλλο εργαλείο στη μέση...
Ενω οσοι τα εχουν τα χρησιμοποιουν ...:flipout: :offtopic::damnyou:

Οτι λεει ο Μιχαλης!

Δίνεις, χωρίς πολλές πολλές σκέψεις, 80 € για μια λουρίδα πετσί και έχεις ένα μήνα που σκέφτεσαι το κατοστάρικο για το εαλείο;
Παλικάρι μου είσαι ο ορισμός του ανισόρροπου... :flipout:

Μιχάλη, παρατηρώ ένα πρόβλημα στο backbone! :grandpa:
Τι λες κι εσύ Θανάση, σαν ειδικός... :flipout:

σου εχω πει κρατα σημειωσεις δεν τον προλαβαινουμεεεεεε

Στα 50-52mm ο 24άρης plissoft έχει καλό backbone. Ακριβώς πάνω από το glue gump. Σε razorock παίζει και πιο ψηλά για να δίνει splay, αλλά εκεί μιλάμε για τον 26άρη. ....

ρε συ γραψε την ορολογια αλλά βαλε σε παρενθεση και την μεταφραση, για να μην κανουμε κανενα λαθος στο λεξικο που γραφουμε με τον Μπαμπη :flipout:

...
Noμιζω οτι εχει ο Μπαμπης. ...

και να εχει ο Μπαμπης νομιζεις οτι το θυμαται, τωρα που το εγραψες θα εχει αρχισει να ψαχνει :furious3:

Δίνεις, χωρίς πολλές πολλές σκέψεις, 80 για μια λουρίδα πετσί και έχεις ένα μήνα που σκέφτεσαι το κατοστάρικο για το εαλείο;
Παλικάρι μου είσαι ο ορισμός του ανισόρροπου... :flipout:

τα παραλες ... απλα υπαρχουν υποψιες :flipout:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Το καινούργιο.
Λαμπυρίζει περισσότερο λόγω του φλας, στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο μπιρμπιλωτό. :smile:
Τώρα πρέπει να δω πως θα βγει απόλυτα διαυγές για το επόμενο project.

Και να μην ατμίζω όταν τραβάω video γιατί ακούγομαι σαν τον darth vader :flipout:

Το καινούργιο.
Λαμπυρίζει περισσότερο λόγω του φλας, στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο μπιρμπιλωτό. :smile:

Και να μην ατμίζω όταν τραβάω video γιατί ακούγομαι σαν τον darth vader :flipout:

Ωραιο είναι.

ακουγεσαι σαν να εισαι σε τεχνιτη υποστήριξη :P

Το καινούργιο.

για τον Φλωρινιωτη το εφτιαξες;

Το φλας κάνει τερτίπια βρε.

Το επόμενο μάλλον θα έχει μπουρμπουλίθρες. Δεν νομίζω να χαρεί ιδιαίτερα ο Μπάμπης αν πάω σπίτι του με έναν σκορπιό να τον βάλει στο vacuum... :flipout:

ετσι οπως ειναι στο video το ειδα και φοβηθηκα, σκεφτηκα οτι θα το τριβεις καμια βδομαδα για να στρωσει.
η τσαχπινια στον πατο τι ειναι?
Ωραιο σχεδιο ρε φιλε!!!!!