Ακριβές δεν είναι στα 10-20 ευρώ το μισό κιλό, αλλά το βέβαιο είναι πως είναι αποτελεσματικές.
3M DeBear Autoglym μέχρι και η Smyrdex εισάγει και εμφιαλωνει μια.
Τα autoglym ειναι πολυ καλα, τα χρησιμοποιω κι εγω στο μηχανακι.Ακριβές δεν είναι στα 10-20 ευρώ το μισό κιλό, αλλά το βέβαιο είναι πως είναι αποτελεσματικές.
Χαχαχ οντως πολλα πειράματα....απλά δεν ήξερα ότι αποκτά ελαστικότητα...Εγώ βάζω μεγαλη κούπα γαλλικού με γαλλικο μεσα και κανει αποτύπωμα βαθουλωμα ...θα δοκιμάσω και το αλλο γυαλι που έφτιαξα να δω αν κανει..φοβάμαι απλα τα κοσμήματα που φοράν οι γυναίκες μή οταν τα φοράνε στη ζέστη το καλοκαίρι χαλάνε μονο αυτο..Αλλά αφού επανέρχονται...Αλλά ίσως να μη θερμαίνονται τοσο απο τον ήλιο αλλα απο την επαφή με κατι ζεστό γι αυτό θερμαίνονται απο το χέρι στο καλοριφέρ εσυ τι λες;;Διαβαζω απο το ιντερνετ:
"The maximum temperature that cured ArtResin can tolerate is 120F or 50C. At temperatures as high as that, the cured pieces may become a little flexible but once they cool off, they will harden up once again."
"In general, coasters made from epoxy resin can handle the heat of a warm mug, but can't handle one that is directly from the microwave. If you want a resin that is more heat tolerant, I would recommend using a polyester resin."
Eχω σουβερ aπο υγρο γυαλι και δεν εχω παρατηρησει κατι μεχρι τωρα απο κουπες με Ελληνικο καφε που εχουν ακουμπησει επανω.
Επισης εχω καμμια 50αρια μικροαντικειμενα απο υγρο γυαλι απο δοκιμες και κανενα δεν ειναι ευκαμπτο εκτος απο καποια ελαχιστα οπου δεν ειχε ανακατευτει σωστα η ρητινη ειτε ειχε πεσει περισσοτερο χρωμα μεσα.
Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω το συνεχιζομενο θεμα που εχεις με την ρητινη, ειδικα μετα απο τοσες προσπαθειες που εχεις κανει.
Σιγουρα κατι δεν γινεται σωστα. Εγω παντως σηκωνω τα χερια ψηλα![]()
Αν μπορείς βαλτα σε παρακαλώ...θα βάλω μετα φωτο να δείτε τι με κανει μια ζεστή κούπα...Πόσο καιρό κανει το σούβερ να στεγνώσει για να βάλεις πανω κατι ζεστο;;;Μπορω να βαλω καποια κομματια πανω στο καλοριφερ να σου πω τι γινεται.
Παντως οταν τα πιανω στο χερι, ολα ειναι σαν πετρα και ολα απο την ρητινη της Μερκολα.
Τα σουβερ ειναι απο διαφανο υγρο γυαλι χωρις χρωμα που εχει χυτευτει σε μια ενιαια στρωση 6μμ παχους, αναμεσα σε κομματακια ξυλων ιδιου παχους.Τα σουβερ και τη πλακέτα τις εχει περάσει στρώση με διάφανο πανω η μεχρι πανω εχει χρωμα το γυαλι;;;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.