Αγοράζεις μετρητή υγρασίας αέρα εσωτερικού χώρου.... φτηνά είναι.Πώς καταλαβαίνουμε αν έχουμε υγρασία σπιτι;;
το χειμωνα, η αφυγρανση των a/c δεν δουλευειΑν εχεις a/c σε καποιο δωματιο, βαλε το νσ δουλεψε αρκετη ωρα, στην αφυγρανση ...
Εισαι σίγουρος οτι δεν έχεις πολύ υγρασία στο χώρο σου, σωστά;
Δεν υπαρχει υγρασία το καλοριφέρ ειναι διπλα ζήτημα να χει 40 τοις εκατο
εγω ειμαι σιγουροςΕισαι σιγουρος Θαναση; Νομιζω οτι δουλευει και με ζεστη, εστω και λιγοτερο απο το κρυο.
Ειπα "νομιζω"εγω ειμαι σιγουρος
εσυ?
Στο αμάξι γινεται αφυγρανση γιατι δουλεύει σε ψύξη το στοιχείο.Ειπα "νομιζω"
Παντως, θυμαμαι να διαβαζω οτι και στην θερμανση ξηραινει τον αερα. Επισης, ειμαι σιγουρος οτι οταν παχνιαζουν τα τζαμια στο αμαξι, με θερμανση + ac ξεπαχνιαζουν πολυ πιο γρηγορα, αντι μονο θερμανσης.
Πιθανον να εχεις δικιο, ομως, αφου εισαι σιγουρος.
Στην λειτουργια dry, παντως, σιγουρα κανει αφυγρανση ασχετως καιρου. Δεν ειπες τιποτε για αυτο.
Btw, οταν λες "χειμωνα" τι εννοεις ακριβως; Απο ποια εξωτερικη θερμοκρασια και κατω; Ή εννοεις στην λειτουργια θερμανσης, ασχετως θερμοκρασιας;
Χαχαχα..Έτσι νομιζα..βασικά δεν ξέρω καν αν φταίει...ψάχνω να βρω γιατι τα ποτήρια αφήνουν αποτύπωμα και το μόνο που μου έχει μείνει ειναξ οτι δε στεγνώνουν καλα λόγω υγρασίας...πραγματικά δε ξερω τι άλλο μπορεί να φταίει.. πήρα κι αλλο γυαλι δε συρρικνώνεται οπως η μερκολα αλλα και σ αυτο ακουμπάω ποτήρι και κανει αποτύπωμα αρα δε φταίνε ουτε οι αναλογίες ουτε το ανακάτεμα αφου το χω δοκιμάσει.. Μόνο η υγρασία με εμεινεΠρίν 15 μέρες άλλα έλεγες...
οτι πεις και οπως νομιζειςΕιπα "νομιζω"
Παντως, θυμαμαι να διαβαζω οτι και στην θερμανση ξηραινει τον αερα. Επισης, ειμαι σιγουρος οτι οταν παχνιαζουν τα τζαμια στο αμαξι, με θερμανση + ac ξεπαχνιαζουν πολυ πιο γρηγορα, αντι μονο θερμανσης.
Πιθανον να εχεις δικιο, ομως, αφου εισαι σιγουρος.
Στην λειτουργια dry, παντως, σιγουρα κανει αφυγρανση ασχετως καιρου. Δεν ειπες τιποτε για αυτο.
Btw, οταν λες "χειμωνα" τι εννοεις ακριβως; Απο ποια εξωτερικη θερμοκρασια και κατω; Ή εννοεις στην λειτουργια θερμανσης, ασχετως θερμοκρασιας;
Δέν πιστεύω να πηγαίνεις Βασιλίτσα...γιατί στο Δίστρατο γίνεται ψιλοπανικός......Ποιο ac στα γρεβενα μενω χαχα δεν υπάρχει ανάγκη απο αυτο ειδικα το καλοκαιρι αφου δε κανει τοση ζεστη...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.