Παιδιά συγνώμη αλλά ηθελα να ρωτήσω τι χρειάζεται για να κάνω μια τέτοια κατασκευηΤhanks man!
Γενικα τα λουλουδια αλλα και οτι 'ζωντανο' βαζεις δεν επηρρεαζεται καθολου. Διατηρειται σαν φρεσκο -θεωρητικα-για παντα.
Κραταω ακομα το πρωτο δειγμα φυτου που ειχα χυτευσει πριν κανα τριχρονο, ετσι για να δω τι γινεται. Ειναι οπως ακριβως τοτε, χωρις καμμια αλλοιωση!
Σε UV ρητινη τι προτεινετε ;
Για μικροκατασκευες ..
Σπρει(τ) σιλικονηςΚάποιο λιπαντικό πάνω από την ταινία πριν ρίξω το γυαλί;![]()
Βλεπω οτι εβγαλαν και μεγαλη συσκευασια εκτος απο τις μικρες παραπανω που ειναι βολικες αλλα ακριβες.Σε UV ρητινη τι προτεινετε ;
Για μικροκατασκευες ..
Δεν έχω ιδέα από αυτά, αλλά μια μεμβράνη τροφίμων, ίσως...λέω εγώ τώρα.....Καλημερα σας θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση σχετικά με ένα καλούπι σιλικόνης δυο μερών που θέλω να φτιάξω για την ρητίνη. Ως πρώτη προσπάθεια έφτιαξα το ένα κομμάτι, αφού στέγνωσε έριξα σπρέι σιλικόνης, έριξα την δεύτερη στρώση και όταν πάγωσαν ήταν όλα ενωμένα, άρα αποτυχία… Δεύτερη προσπάθεια, πριν ρίξω την δεύτερη στρώση, έλιωσα λίγο βούτυρο και με ένα πινέλο πέρασα μια λεπτή στρώση και μετά εριξα την σιλικόνη, έπιασε, όντως δεν ενώθηκε, το θέμα είναι ότι μάλλον έκανε κάποια αντίδραση; Το δεύτερο μέρος δεν είναι τέλειο. Έχετε να μου προτείνεται κάτι; Κάποιο σπρέι ώστε να μην ενωθεί η σιλικόνη;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.